Изађите на изборе смијените бахате!

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је вечерас на трибини у Зворнику да се изборне манипулације рјешавају лако – изласком на изборе.

Република Српска 22.09.2018 | 21:45
Изађите на изборе смијените бахате!
”Попијте кафу, па на изборе! Као никад до сад, ове године је сваки глас важан. Позивам вас да изађете и гласате за кога год желите, али само да спријечите да неко други искористи ваш листић”, рекао је Иванић.



Он је поручио да су промјене у Српској на прагу и да они који годинама на изборни дан остају код куће, а најчешће се ради о пристојним људима, који не подносе бахатост и силу - ове године заиста могу да одлуче.



Кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да смо сви свједоци да је у овом дијелу РС направљена велика пљачка која се односи на фабрику глинице „Бирач“.

„И сада страхујемо да ли ће радници остати без посла и да ли ће појединци који су дозволили Литванцима да опљачкају фабрику постати власници „Бирча“!? Наша порука је да ћемо вратити Српску народу, али ћемо и фабрику глинице „Бирач“ вратити радницима, јер они морају да се питају и да имају један дио акција, поред Владе и стратешког партнера. Радници морају да одлучују о томе како ће радити и производити њихова фабрика“, поручио је Говедарица.



Носилац листе СДС за ПС БиХ из Изборне јединице 3 Мирко Шаровић сматра да је од обећања важније шта су кандидати СДС и СзП урадили у протеклом периоду.

„Борба за плијен мора престати, а плијен је управо фабрика глинице „Бирач“. Ми се морамо борити за Зворник и његове мјештане“, каже Шаровић.

Кандидат СДС за ПС БиХ из Изборне јединице 3 Драгомир Васић каже да се нисмо борили за Српску у којој не смијемо имати право да изразимо своје мишљење, већ за слободну Републику Српску, као и да очекује апсолутну побједу Савеза за побједу на Општим изборима 2018. године.

Носилац листе ПДП-а из изборне јединице 7 Драган Галић рекао је да је Република Српска на преломном историјском моменту и да је увјерен да ће народ изабрати пут стабилности, мира, обнове и достојанства који заговара Савез за побједу.

БН ТВ