Izađite na izbore smijenite bahate!

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras na tribini u Zvorniku da se izborne manipulacije rješavaju lako – izlaskom na izbore.

Republika Srpska 22.09.2018 | 21:45
Izađite na izbore smijenite bahate!
”Popijte kafu, pa na izbore! Kao nikad do sad, ove godine je svaki glas važan. Pozivam vas da izađete i glasate za koga god želite, ali samo da spriječite da neko drugi iskoristi vaš listić”, rekao je Ivanić.



On je poručio da su promjene u Srpskoj na pragu i da oni koji godinama na izborni dan ostaju kod kuće, a najčešće se radi o pristojnim ljudima, koji ne podnose bahatost i silu - ove godine zaista mogu da odluče.



Kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da smo svi svjedoci da je u ovom dijelu RS napravljena velika pljačka koja se odnosi na fabriku glinice „Birač“.

„I sada strahujemo da li će radnici ostati bez posla i da li će pojedinci koji su dozvolili Litvancima da opljačkaju fabriku postati vlasnici „Birča“!? Naša poruka je da ćemo vratiti Srpsku narodu, ali ćemo i fabriku glinice „Birač“ vratiti radnicima, jer oni moraju da se pitaju i da imaju jedan dio akcija, pored Vlade i strateškog partnera. Radnici moraju da odlučuju o tome kako će raditi i proizvoditi njihova fabrika“, poručio je Govedarica.



Nosilac liste SDS za PS BiH iz Izborne jedinice 3 Mirko Šarović smatra da je od obećanja važnije šta su kandidati SDS i SzP uradili u proteklom periodu.

„Borba za plijen mora prestati, a plijen je upravo fabrika glinice „Birač“. Mi se moramo boriti za Zvornik i njegove mještane“, kaže Šarović.

Kandidat SDS za PS BiH iz Izborne jedinice 3 Dragomir Vasić kaže da se nismo borili za Srpsku u kojoj ne smijemo imati pravo da izrazimo svoje mišljenje, već za slobodnu Republiku Srpsku, kao i da očekuje apsolutnu pobjedu Saveza za pobjedu na Opštim izborima 2018. godine.

Nosilac liste PDP-a iz izborne jedinice 7 Dragan Galić rekao je da je Republika Srpska na prelomnom istorijskom momentu i da je uvjeren da će narod izabrati put stabilnosti, mira, obnove i dostojanstva koji zagovara Savez za pobjedu.

BN TV