Муке капитена Спартака због "проститутке"!

Капитен московског Спартака Денис Глушаков нашао се у центру сексуалног скандала! Његова супруга Дарија објавила је видео на којем се нашао у сауни са наводном проститутком!

Фудбал 23.09.2018 | 18:00
Муке капитена Спартака због "проститутке"!
Глушаков (31) се у сауни "припремао" за градски дерби са Динамом, кад је упала његова супруга Дарија, иначе по занимању орални хирург и почела да снима телефоном устврдивши да га је ухватила "на дјелу".

Капитена Московљана, који није наступио за "Зборнају" на Мундијалу, супруга је оптужила да је био са проститутком и да је на столу у сауни било вина, воћа и наргиле.

"Сједила му је у крилу, а он је био само покривен пешкиром", рекла је Дарија и онда се не видеу чују оптужбе: "Ево проститутке, ево је! А ево и њега", да би је потом назвала "његовом љубавницом".

Сцена из сауне је постала вирална у Русији, иако се "тајна жена" брзо обукла када ју је Дарија снимила камером.

"Инцидент" се догодио пар дана прије дербија између Спартака и Динама из Москве 25. августа, који је екипа Глушакова ријешила у своју корист резултатом 2:1.

Глушаков је демантовао да је у питању проститутка, али је преко свог адвоката Марине Добровскаје признао да је поменута жена уствари његова "пријатељица из дјетињства". Такође је истакао да се прије цијеле сцене већ одвојио од супруге Дарије.

"Денис и његова супруга нису живјели заједно шест мјесеци, а све њене тврдње и изјаве на видеу су апсолутно неутемељене, поготово јер је у том тренутку била његова пријатељица из дјетињства. Ова жена - названа Кристина - није била проститутка".

О Даријиној тврдњи...

"Јасно је да је то учинила намјерно. Добра је ствар за њу да се ситуација претвори у њену корист. Не жели причу о томе да је варала мужа јер жели да што боље буде представљена у јавности током развода".
Дарија је руским медијима нагласила да је од пријатеља сазнала да је Денис у сауни и да је прије снимања видеа почела да га удара и вришти.

"Тек на крају сам снимала, а он је покушао да ми отме телефон. Не знам ко је видео пренио на Интернет, али, на жалост, Денисова варања дуго нису тајна за било кога. Имали смо сретну породицу, двије прекрасне кћери, Леру и Сашу, које одрастају на жалост без Дениса. Престао је бити муж, отац и пристојан човјек којег сам некад познавала, вољела и цијенила", изјавила је супруга играча и додала да су заједно били 14. јуна на свечаности отварања Свјетског првенства у Москви - доказујући да нису били раздвојени у то вријеме као што је Глушаков тврдио.

Потврдила је такође да су обоје поднијели захтјев за развод и да постоји спор око старатељства над дјецом и исплате алиментације.

Фудбалер Спартака је послије проблема са супругом избачен из екипе Московљана јер је "лајковао" пост руског глумца у којем исмијава актуелног тренера Масима Кареру.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар