Muke kapitena Spartaka zbog "prostitutke"!

Kapiten moskovskog Spartaka Denis Glušakov našao se u centru seksualnog skandala! Njegova supruga Darija objavila je video na kojem se našao u sauni sa navodnom prostitutkom!

Fudbal 23.09.2018 | 18:00
Muke kapitena Spartaka zbog "prostitutke"!
Glušakov (31) se u sauni "pripremao" za gradski derbi sa Dinamom, kad je upala njegova supruga Darija, inače po zanimanju oralni hirurg i počela da snima telefonom ustvrdivši da ga je uhvatila "na djelu".

Kapitena Moskovljana, koji nije nastupio za "Zbornaju" na Mundijalu, supruga je optužila da je bio sa prostitutkom i da je na stolu u sauni bilo vina, voća i nargile.

"Sjedila mu je u krilu, a on je bio samo pokriven peškirom", rekla je Darija i onda se ne videu čuju optužbe: "Evo prostitutke, evo je! A evo i njega", da bi je potom nazvala "njegovom ljubavnicom".

Scena iz saune je postala viralna u Rusiji, iako se "tajna žena" brzo obukla kada ju je Darija snimila kamerom.

"Incident" se dogodio par dana prije derbija između Spartaka i Dinama iz Moskve 25. avgusta, koji je ekipa Glušakova riješila u svoju korist rezultatom 2:1.

Glušakov je demantovao da je u pitanju prostitutka, ali je preko svog advokata Marine Dobrovskaje priznao da je pomenuta žena ustvari njegova "prijateljica iz djetinjstva". Takođe je istakao da se prije cijele scene već odvojio od supruge Darije.

"Denis i njegova supruga nisu živjeli zajedno šest mjeseci, a sve njene tvrdnje i izjave na videu su apsolutno neutemeljene, pogotovo jer je u tom trenutku bila njegova prijateljica iz djetinjstva. Ova žena - nazvana Kristina - nije bila prostitutka".

O Darijinoj tvrdnji...

"Jasno je da je to učinila namjerno. Dobra je stvar za nju da se situacija pretvori u njenu korist. Ne želi priču o tome da je varala muža jer želi da što bolje bude predstavljena u javnosti tokom razvoda".
Darija je ruskim medijima naglasila da je od prijatelja saznala da je Denis u sauni i da je prije snimanja videa počela da ga udara i vrišti.

"Tek na kraju sam snimala, a on je pokušao da mi otme telefon. Ne znam ko je video prenio na Internet, ali, na žalost, Denisova varanja dugo nisu tajna za bilo koga. Imali smo sretnu porodicu, dvije prekrasne kćeri, Leru i Sašu, koje odrastaju na žalost bez Denisa. Prestao je biti muž, otac i pristojan čovjek kojeg sam nekad poznavala, voljela i cijenila", izjavila je supruga igrača i dodala da su zajedno bili 14. juna na svečanosti otvaranja Svjetskog prvenstva u Moskvi - dokazujući da nisu bili razdvojeni u to vrijeme kao što je Glušakov tvrdio.

Potvrdila je takođe da su oboje podnijeli zahtjev za razvod i da postoji spor oko starateljstva nad djecom i isplate alimentacije.

Fudbaler Spartaka je poslije problema sa suprugom izbačen iz ekipe Moskovljana jer je "lajkovao" post ruskog glumca u kojem ismijava aktuelnog trenera Masima Kareru.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar