"Нејмар је Ким Кардашијан свјетског фудбала"!

Џои Бартон, некадашњи енглески репрезентативац, поново је критиковао Бразилца Нејмара упоредивши га са звездама ријалити програма.  Данас сви желе да навијају само за велике тимове, за оне који побеђују. И мој син је такав, жели да буде попут Месија, Роналда, Салаха. . . Али дефинитивно не као Нејмар. То име је у нашој кући забрањено изговарати. . .

Фудбал 23.09.2018 | 15:00
"Нејмар је Ким Кардашијан свјетског фудбала"!
Бартон је у прошлости често критиковао једног од најбољих фудбалера данашњице и сада је то поново учинио.

"Мислим да је он Ким Кардашијан светског фудбала", рекао је Бартон.

Он је истакао да нападач Пари Сен Жермена не може да се пореди са најбољим фудбалерима планете. 

"Нејмар није најбољи играч на свету, видели смо то поново у Русији. Није на нивоу Роналда и Месија, а има много играча који су испред њега". 

Човек који је у каријери играо за Манчестер сити, Њукасл, Квинс Парк, Олимпик из Марсеја, Бурнли и Ренџерс, али са њима ништа није освојио, признао је да у нечему нејмар има много успеха – у маркетиншком представљању свог бренда. 

"Више је фудбалски феномен, маркетиншки феномен, као што су Кардашијани", закључио је Бартон. 

Нејмар има 26 година, у каријери је за клубове и репрезентацију освојио укупно 19 титула, међу којима су Копа Либертадорес, Лига шампиона и Куп конфедерација, као и златну олимпијску медаљу. 

Укупно је у каријери одиграо 445 утакмица у свим клупским такмичењима и постигао 273 гола, док је за национални тим мреже тресао чак 59 пута на 92 меча.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТАКО ЈЕ

23.09.2018 13:11

НЕЈМАР ЈЕ "ТАБЛОИД ФУДБАЛЕР"

ОДГОВОРИТЕ