Новак и Рожер ћаскали, упознавали се...

Тениски асови су у Чикагу провели дан заједно и ојачали однос.

Тенис 23.09.2018 | 08:30
Новак и Рожер ћаскали, упознавали се...
Чикаго је у ноћи између петка и суботе уживао у наступу необичног тандема, Новак Ђоковић - Роџер Федерер.

Велики тениски шампион били су на истој страни мреже у дубл мечу ревијалног Лејвер купа и то је била вест дана, иако су изгубили од Кевина Андерсона и Џека Сока, доказаног дубл играча.

Док су се припремали за меч, били на терену, као и у паузама сусрета, Новак и Роџер су често разговарали, забављали се и боље се упознали.

После меча, Ђоковић је говорио о дану са Федерером.

"Целог дана смо ћаскали у свлачионици о различитим стварима и упознавали један другог. Тако квалитетно време може само да ојача наш однос и поштовање, које је и постојало и постојаће заувек", рекао је српски тенисер.

Швајцарац је рекао да навијачи не би требало да буду забринути за њихово ривалство.

"Многи брину да ли ћемо да будемо ривали после овога, јер мисле да смо отишли на одмор заједно. Лично, сматрам да ће тај ривалитет остати такође јак. Желећу да победим Новака следећи пут када га будем срео на терену и мислим да исто важи и у његовом случају", рекао је Федерер.

Њих двојица одиграли су чак 46 међусобних дуела и створили једно од највећих ривалстава у историји тениса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

чињеница

26.09.2018 11:57

Новак се на све начине покушавао додворити Федереру на Лејвер купу ,надајући се да ће Швајцарц заборавити шта је Срђан Ђоковић протеклих година говорио о њему ,међутим није Роџер толико наиван,па је и он обасуо комплиментима Новака.

ОДГОВОРИТЕ