Novak i Rožer ćaskali, upoznavali se...

Teniski asovi su u Čikagu proveli dan zajedno i ojačali odnos.

Tenis 23.09.2018 | 08:30
Novak i Rožer ćaskali, upoznavali se...
Čikago je u noći između petka i subote uživao u nastupu neobičnog tandema, Novak Đoković - Rodžer Federer.

Veliki teniski šampion bili su na istoj strani mreže u dubl meču revijalnog Lejver kupa i to je bila vest dana, iako su izgubili od Kevina Andersona i Džeka Soka, dokazanog dubl igrača.

Dok su se pripremali za meč, bili na terenu, kao i u pauzama susreta, Novak i Rodžer su često razgovarali, zabavljali se i bolje se upoznali.

Posle meča, Đoković je govorio o danu sa Federerom.

"Celog dana smo ćaskali u svlačionici o različitim stvarima i upoznavali jedan drugog. Tako kvalitetno vreme može samo da ojača naš odnos i poštovanje, koje je i postojalo i postojaće zauvek", rekao je srpski teniser.

Švajcarac je rekao da navijači ne bi trebalo da budu zabrinuti za njihovo rivalstvo.

"Mnogi brinu da li ćemo da budemo rivali posle ovoga, jer misle da smo otišli na odmor zajedno. Lično, smatram da će taj rivalitet ostati takođe jak. Želeću da pobedim Novaka sledeći put kada ga budem sreo na terenu i mislim da isto važi i u njegovom slučaju", rekao je Federer.

Njih dvojica odigrali su čak 46 međusobnih duela i stvorili jedno od najvećih rivalstava u istoriji tenisa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

činjenica

26.09.2018 11:57

Novak se na sve načine pokušavao dodvoriti Federeru na Lejver kupu ,nadajući se da će Švajcarc zaboraviti šta je Srđan Đoković proteklih godina govorio o njemu ,međutim nije Rodžer toliko naivan,pa je i on obasuo komplimentima Novaka.

ODGOVORITE