БЛ: Реми Штутгарта и Дизелдорфа!

"Швабе" неће, па неће! Четири утакмице у Бундеслиги - само два бода Штутгарта.  Мршаво, мршаво. . . Штутгарт и Фортуна без голова! Било је шанси, али је завршено 0:0.

Фудбал 21.09.2018 | 23:28
БЛ: Реми Штутгарта и Дизелдорфа!
Разочаравајућих 0:0 на "Мерцедес Бенц Арени", у дуелу Штутгарта и Фортуне из Дизелдорфа.

Уводни меч четвртог кола Бундеслиге није донио голове, али сигурно јесте главобољу стратегу "шваба" Тајфуну Корткуту, чији тим послије 360 минута ове сезоне на свом конту има свега два бода.

Неколико прилика имао је Марио Гомез, али искусни голгетер нити једном није успио затрести противничку мрежу, па су домаћи навијачи разочарани напустили стадион.

Имали су шансе и гости, можда и боље него фудбалери Штутгарта, извели и девет корнера у односу на два противничка, па је подјела бодова и најреалнији исход овог, не толико квалитетног, меча.

Штутгарт је кренуо танко у ову сезону Бундеслиге. У прва два меча Швабе су поражене, а овај дуел вечерас против Фортуне Дизелдорф је други везани реми Штутгарта. Играло се без голова на Мерцедес Бенз арени - 0:0.

Домаћин је имао мало већи посед, али је зато гост био конкретнији, имао је више удараца у оквир гола, па и неке шансе које су могле да резултирају поготком

Једна таква била је она Моралеса у другом полувремену, када је после одбитка голман Штутгарта Рон Роберт Цилер одлично одбранио ногом.

Штутгарт је овако дошао до другог бода, али мораће Швабе да буду много ефикасније ако желе да избегну борбу за опстанак.

Са друге стране, Фортуна је стигла до петог бода и може да буде задовољна досадашњим током сезоне. Да је вечерас Фортуна славила била би још задовољнија.

БУНДЕСЛИГА - 4. КОЛО:

Штутгарт - Фортуна 0:0

У суботу:

Хофенхајм - Борусија Дортмунд (15.30)
Херта - Борусија Менхенгладбах
Аугзбург - Вердер
Волфсбург - Фрајбург
Нирнберг - Хановер
Шалке - Бајерн Минхен (18.30)

У недјељу:

Бајер Леверкузен - Мајнц (15.30)
Ајнтрахт - РБ Лајпциг (18.00)

ТАБЕЛА: Бајерн 9, Борусија Дортмунд 7, Волфсбург 7, Херта 7, Борусија Менхенгладбах 7, Мајнц 7, Вердер 5, Фортуна (+1) 5, Аугзбург 4, РБ Лајпциг 4, Хофенхајм 3, Ајнтрахт 3, Хановер 2, Нирнберг 2, Штутгарт (+1) 2, Фрајбург 1, Шалке 0, Бајер Леверкузен 0.

Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар