Томић: Нисам задовољан!

Нећемо правити скаутинг за Цедевиту! Милан Томић, тренер Црвене звезде, био је веома отворен на конференцији за медије после победе његовог тима и пласмана у полуфинале АБА Суперкупа.

Кошарка 22.09.2018 | 12:15
Томић: Нисам задовољан!
"Једна од примедби играчима је да не моежмо да примимо 28 поена, не од Олимпије, већ ни од кога. Играчи се чуде што им свирају фаулове, а нису агресивни... Не можете да буде агресивни код играча на два метра од њега", рекао је Томић и додао:

"Нисам задовољан са утакмицом, резултат изгледа другачије. Али Звезда мора да подигне ниво од првог до 40 минута. Еврокуп је мала Евролига, а и АБА лига је много јача. Ако хоћемо нешто да урадимо морамо да будемо скоцентрисани од првог од 40".

Звезда је у полуфинала Суперкупа победила Олимпију са 86:60, а Томић је рекао да гарантује да ће Симанић постати играч.

"Симанић ће постати играч и биће вођа на позицизији четири, али они (млади играчи) морају да реагују на терену као играчи... Када погреше да не сагињу главу... Има доста играча којима је потребна моја помоћ, али и свих нас. Мора много боље да се ради", казао је он.

Томић је рекао да је екипа много боље читала одбрану Олимпије у другом полувремену и да су постигли доста поена из транзиције, а потом се дотакао шта је рекао играчима у свлачиони.

"Рекао сам им - "ниједна утакмица се не добија у првих 10 минута. Треба полако да се гради победа. Задовољан сам са борбеношћу, поговото са Бранком. Он је био играч који променио ритам", казао је Томић.

О мечу са Цедевитом, Томић је истакао да неће пратити скаутинг.

"Ми сутра нећемо правити сакутинг јер ћемо гледати првих 10 минута овог меча. Можемо много више да научимо из тога, него гледајући Цедевиту", јасан је Милан Томић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар