СП - Грбић: Коначно, одиграли смо срцем!

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић рекао је да је његова екипа меч против Француске на Светском првенству одиграла срцем.

Остали спортови 22.09.2018 | 11:15
СП - Грбић: Коначно, одиграли смо срцем!
"То је одлична реч - коначно! Мислим да их последњих седам година нисмо победили на неком званичном такмичењу", рекао је Грбић након утакмице.

Одбојкашка репрезентација Србије победила је данас у Варни селекцију Француске са 3:2 у утакмици првог кола у Групи Х на Светском првенству.

"Важност ове утакмице је у то и већа јер је њима ово била последња шанса да остану у игри за пласман међу шест екипа. Одиграли смо утакмицу срцем, без обзира што у неким ситуацијама због превелике жеље, нисмо искористили неке прилике које обично решавамо... Да смо их решили ова утакмица би и раније била готова", рекао је селектор Србије.

Он је навео да је било тешко победити Француску која је у последњих десетак година једна од најјачих репрезентација на свету.

"Момци су још једном показали изузетну жељу за победом и јединство, сви који су ушли са клупе... Понављам се, али то смо ми, то ми се допада. То је једини прави пут да идемо даље, да не гледамо ко је са друге стране, него да гледамо само како ми играмо", рекао је Грбић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар