РС треба да буде мјесто за све

Савез за побједу побјеђује на овим изборима и заједно са народом градиће Републику Српску у којој ће сви имати могућност да од свога рада живе и привређују, поручено је са вечерашње конвенције Савеза за побједу у Милићима.

Република Српска 21.09.2018 | 19:59
РС треба да буде мјесто за све
"Привреда Републике Српске је на кољенима и да би је опоравили мора се направити политика пореских растерећења", рекао је кандидат СзП за предсједника РС Вукота Говедарица.

„Пореска оптерећења која су од 2009. године на овамо била у значајној мјери повећана су лоша за нашу привреду и ми морамо стимулисати привреднике у погледу пореских смањења која су дефинисана порезом на рад“, сматра Говедарица.



Он каже да је за повољан привредни амбијент потребна политичка и економска стабилност, те да је Младен Иванић човјек који зна како и на који начин се прави таква стабилност.

„Ми нисмо политика конфликта и када пореска растерећења вратимо на ниво из 2005. године стварамо претпоставке за нова радна мјеста у привреди која ће на тај начин коначно продисати. Ми смо увјерени у побједу. Заједно са народом, са привредницима, стварамо амбијент да се запосле, да раде овдје и живе од свога рада, а не да своју срећу траже под другим сунцем, што даље од Српске“, поручио је Говедарица.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да Република Српска треба да буде друштво у којем мјеста има за сваког појединца, а не само за одабране.



”Већ 8. октобра започиње озбиљан посао враћања достојанства љекару, професору, раднику, студенту… Промјена је близу, народ ће побиједити. Важно је да искористите свој гласачки листић. Попијте кафу, па на изборе!”, поручио је Иванић.

(БН)