RS treba da bude mjesto za sve

Savez za pobjedu pobjeđuje na ovim izborima i zajedno sa narodom gradiće Republiku Srpsku u kojoj će svi imati mogućnost da od svoga rada žive i privređuju, poručeno je sa večerašnje konvencije Saveza za pobjedu u Milićima.

Republika Srpska 21.09.2018 | 19:59
RS treba da bude mjesto za sve
"Privreda Republike Srpske je na koljenima i da bi je oporavili mora se napraviti politika poreskih rasterećenja", rekao je kandidat SzP za predsjednika RS Vukota Govedarica.

„Poreska opterećenja koja su od 2009. godine na ovamo bila u značajnoj mjeri povećana su loša za našu privredu i mi moramo stimulisati privrednike u pogledu poreskih smanjenja koja su definisana porezom na rad“, smatra Govedarica.



On kaže da je za povoljan privredni ambijent potrebna politička i ekonomska stabilnost, te da je Mladen Ivanić čovjek koji zna kako i na koji način se pravi takva stabilnost.

„Mi nismo politika konflikta i kada poreska rasterećenja vratimo na nivo iz 2005. godine stvaramo pretpostavke za nova radna mjesta u privredi koja će na taj način konačno prodisati. Mi smo uvjereni u pobjedu. Zajedno sa narodom, sa privrednicima, stvaramo ambijent da se zaposle, da rade ovdje i žive od svoga rada, a ne da svoju sreću traže pod drugim suncem, što dalje od Srpske“, poručio je Govedarica.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da Republika Srpska treba da bude društvo u kojem mjesta ima za svakog pojedinca, a ne samo za odabrane.



”Već 8. oktobra započinje ozbiljan posao vraćanja dostojanstva ljekaru, profesoru, radniku, studentu… Promjena je blizu, narod će pobijediti. Važno je da iskoristite svoj glasački listić. Popijte kafu, pa na izbore!”, poručio je Ivanić.

(BN)