Батлер жели у Никсе, Нетсе или Клиперсе!

Вулвси одбијају да га пусте! Џими Батлер затражио је пре неколико дана да оде из Минесоте Тимбервувлс и за главне дестинације одбрао је Њујорк Никсе, ЛА Кллиперсе и Бруклин Нетсе.

Кошарка 23.09.2018 | 17:30
Батлер жели у Никсе, Нетсе или Клиперсе!
Батлер је незадовољан стањем у франшизи и жели да је напусти, али Вувлси немају намеру да га трејдују и тако упропасте велики посао који су урадили када су га довели.

Минесота је пре годину и по дана за Џимија, који је тада играо за Чикаго, дала Криса Дана, Зека Лавина и седмог пика, који ће касније бити Лаури Марканен.

Уколико би сада трејдовали Батлера то би значило да су испали велики губитници и Том Тибодо, који је био главни за овај трејд, рекао је да би пре напустио Вулвсе него послао Џимија у замену за неке играче.

Новинар ЕСПН Адријан Војнаровски изашао је са најновијим информацијама, које само потврђује горе написано. Генерални менаџери широм НБА распитују се за Батлера, међутим Минесота је прекинула било какве разговоре.

Из Минеаполиса су рекли да је Џими елитни кошаркаш и да франшиза има намеру да га задржи. Да ли је ово само варка како би Вувлси добили што бољу понуду, не знамо, али оно што је сигурно Батлер ће тешко остати у Минесоти наредне године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар