Batler želi u Nikse, Netse ili Kliperse!

Vulvsi odbijaju da ga puste! Džimi Batler zatražio je pre nekoliko dana da ode iz Minesote Timbervuvls i za glavne destinacije odbrao je Njujork Nikse, LA Klliperse i Bruklin Netse.

Košarka 23.09.2018 | 17:30
Batler želi u Nikse, Netse ili Kliperse!
Batler je nezadovoljan stanjem u franšizi i želi da je napusti, ali Vuvlsi nemaju nameru da ga trejduju i tako upropaste veliki posao koji su uradili kada su ga doveli.

Minesota je pre godinu i po dana za Džimija, koji je tada igrao za Čikago, dala Krisa Dana, Zeka Lavina i sedmog pika, koji će kasnije biti Lauri Markanen.

Ukoliko bi sada trejdovali Batlera to bi značilo da su ispali veliki gubitnici i Tom Tibodo, koji je bio glavni za ovaj trejd, rekao je da bi pre napustio Vulvse nego poslao Džimija u zamenu za neke igrače.

Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski izašao je sa najnovijim informacijama, koje samo potvrđuje gore napisano. Generalni menadžeri širom NBA raspituju se za Batlera, međutim Minesota je prekinula bilo kakve razgovore.

Iz Mineapolisa su rekli da je Džimi elitni košarkaš i da franšiza ima nameru da ga zadrži. Da li je ovo samo varka kako bi Vuvlsi dobili što bolju ponudu, ne znamo, ali ono što je sigurno Batler će teško ostati u Minesoti naredne godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar