Лавров у Сарајеву и Бањалуци

Дневник 2 БН ТВ 

Република Српска 21.09.2018 | 17:24
Лавров у Сарајеву и Бањалуци
Нема алтернативе Дејтонском споразуму, поштујемо уставну надлежност два ентитета и три конститутивна народа у БиХ, поручио Лавров.

Лавров разговарао са Иванићем, а са Црнатком потписао план консултација два министарства у наредне двије године. Лавров у Бањалуци са Додиком и Дачићем.

Ухапшен Бањалучанин због сумње у повезаност са убиством Давида Драгичевића. То је замазивање очију јавности, каже Давор Драгичевић.

Бијељина: Ратари безуспјешно тражили да им “Житопромет” исплати новац за предату пшеницу.

Пријава због злоупотребе УКЦ-а Српске за промоцију кандидата СНСД-а.



БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тоза

21.09.2018 15:32

Кога је брига за Сарајево?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.09.2018 15:46

Јбг, прво је отишао у Сарајево.

Name

Јбг

21.09.2018 16:48

Хоцемо Дјају Аронију на робију малтретира запослене пријети отказима ваљда се окуразио од ароније пролупо је прогања све који су проту његс и стевандица.

Name

Ре Тоза

21.09.2018 17:22

Лаврова :)

Name

Др

21.09.2018 17:29

Ниста ниси рекао сто је дата могуцност сваком дебилу да води белосветску политику. Ваљда г Лавров зна како се постује и водо вањска полтика.

Name

Пинки

21.09.2018 17:05

Стета сто Лавров није обисао успјесни нафтни комбинат Брод са руском инвестицијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

21.09.2018 17:27

Посјета г. Лаврова се свела на покусаје домацих политицара да је злоупотријебе за своје предизборне сврхе и министра да одбрани достојанство функције коју обавља па је прво провонгирао посјету а онда и слетио у недоба и замолио да га нико од домацих политицара не доцека. Ипак оцигледно је да се ради о излобираној посјети наруценој за потребе промоције појединих политицара а сврха у најмању руку ископана из дубина прослости , јер садасњи посебно економски односи који све висе лице на колонијалне заслузују обратна одликовања, ако се на насу залост није отисло даље и да су поједини политицари постали експоненти тудих политика.Садасњи медународни полозај Републике Српске захтјева у најмању руку избалансирану вањску политику а не сврставање на једну страну у интевизираним сукобима великих.И на крају ова посјета не мозе компезирати дубоку медународну изолацију Б.Луке у коју су нас довели наси политицари који ни лицне санкције не сматрају довољним да одступе са политицке сцене па и даље упорно пи..ју уз вјетар.

ОДГОВОРИТЕ