Lavrov u Sarajevu i Banjaluci

Dnevnik 2 BN TV 

Republika Srpska 21.09.2018 | 17:24
Lavrov u Sarajevu i Banjaluci
Nema alternative Dejtonskom sporazumu, poštujemo ustavnu nadležnost dva entiteta i tri konstitutivna naroda u BiH, poručio Lavrov.

Lavrov razgovarao sa Ivanićem, a sa Crnatkom potpisao plan konsultacija dva ministarstva u naredne dvije godine. Lavrov u Banjaluci sa Dodikom i Dačićem.

Uhapšen Banjalučanin zbog sumnje u povezanost sa ubistvom Davida Dragičevića. To je zamazivanje očiju javnosti, kaže Davor Dragičević.

Bijeljina: Ratari bezuspješno tražili da im “Žitopromet” isplati novac za predatu pšenicu.

Prijava zbog zloupotrebe UKC-a Srpske za promociju kandidata SNSD-a.



BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Toza

21.09.2018 15:32

Koga je briga za Sarajevo?

ODGOVORITE
Name

Re

21.09.2018 15:46

Jbg, prvo je otišao u Sarajevo.

Name

Jbg

21.09.2018 16:48

Hocemo Djaju Aroniju na robiju maltretira zaposlene prijeti otkazima valjda se okurazio od aronije prolupo je proganja sve koji su protu njegs i stevandica.

Name

Re Toza

21.09.2018 17:22

Lavrova :)

Name

Dr

21.09.2018 17:29

Nista nisi rekao sto je data mogucnost svakom debilu da vodi belosvetsku politiku. Valjda g Lavrov zna kako se postuje i vodo vanjska poltika.

Name

Pinki

21.09.2018 17:05

Steta sto Lavrov nije obisao uspjesni naftni kombinat Brod sa ruskom investicijom.

ODGOVORITE
Name

Osvit

21.09.2018 17:27

Posjeta g. Lavrova se svela na pokusaje domacih politicara da je zloupotrijebe za svoje predizborne svrhe i ministra da odbrani dostojanstvo funkcije koju obavlja pa je prvo provongirao posjetu a onda i sletio u nedoba i zamolio da ga niko od domacih politicara ne doceka. Ipak ocigledno je da se radi o izlobiranoj posjeti narucenoj za potrebe promocije pojedinih politicara a svrha u najmanju ruku iskopana iz dubina proslosti , jer sadasnji posebno ekonomski odnosi koji sve vise lice na kolonijalne zasluzuju obratna odlikovanja, ako se na nasu zalost nije otislo dalje i da su pojedini politicari postali eksponenti tudih politika.Sadasnji medunarodni polozaj Republike Srpske zahtjeva u najmanju ruku izbalansiranu vanjsku politiku a ne svrstavanje na jednu stranu u inteviziranim sukobima velikih.I na kraju ova posjeta ne moze kompezirati duboku medunarodnu izolaciju B.Luke u koju su nas doveli nasi politicari koji ni licne sankcije ne smatraju dovoljnim da odstupe sa politicke scene pa i dalje uporno pi..ju uz vjetar.

ODGOVORITE