Гвангџу: Крунићева без 1/2-финала!

Американка преокренула, ништа од полуфинала за Крунићеву! Српска тенисерка Александра Крунић није успела да се пласира у полуфинале турнира у Гвангџуу, пошто је изгубила у четвртфиналу од Американке Бернарде Пере.  У фестивалу брејкова Александра без полуфинала.  Српска тенисерка претрпела је пораз у четвртфиналу турнира у Гвангжуу од 82. играчице света.

Тенис 20.09.2018 | 18:30
Гвангџу: Крунићева без 1/2-финала!
Александра Крунић као и на УС Опену заустављена је у трећем мечу и на турниру у Гвангжуу.

Српску играчицу победила је у четвртфиналу Американка Бернарда Пера у три сета (4:6, 6:3, 6:4), после два и по сата игре и чак 14 брејкова.

Крунић, која је 50. играчица света, решила је у своју корист први сет, али је Американка, 32. места лошије пласирана на WТА листи, у наставку направила преокрет.

Пера је средином другог сета пропустила две брејк прилике, али је након тога два пута одузела Српкињи сервис. У одлучујућем, трећем сету, Крунић је направила чак три брејка, али ни то није било довољно, пошто је Американка имала један више.

Пера, која има 23 године, повела је 5:3, Крунић је потом на њен сервис успела да продужи меч (4:5), али не и да потврди брејк и стигне до изједначења, па је Пера изборила пласман у полуфинале.

Њена наредна ривалка биће победница меча између Катарине Козлове (Украјина) и Јулије Путинцеве (Казахстан).

Турнир у Гвангжуу игра се за укупни наградни фонд од 250.000 долара.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар