Gvangdžu: Krunićeva bez 1/2-finala!

Amerikanka preokrenula, ništa od polufinala za Krunićevu! Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Gvangdžuu, pošto je izgubila u četvrtfinalu od Amerikanke Bernarde Pere.  U festivalu brejkova Aleksandra bez polufinala.  Srpska teniserka pretrpela je poraz u četvrtfinalu turnira u Gvangžuu od 82. igračice sveta.

Tenis 20.09.2018 | 18:30
Gvangdžu: Krunićeva bez 1/2-finala!
Aleksandra Krunić kao i na US Openu zaustavljena je u trećem meču i na turniru u Gvangžuu.

Srpsku igračicu pobedila je u četvrtfinalu Amerikanka Bernarda Pera u tri seta (4:6, 6:3, 6:4), posle dva i po sata igre i čak 14 brejkova.

Krunić, koja je 50. igračica sveta, rešila je u svoju korist prvi set, ali je Amerikanka, 32. mesta lošije plasirana na WTA listi, u nastavku napravila preokret.

Pera je sredinom drugog seta propustila dve brejk prilike, ali je nakon toga dva puta oduzela Srpkinji servis. U odlučujućem, trećem setu, Krunić je napravila čak tri brejka, ali ni to nije bilo dovoljno, pošto je Amerikanka imala jedan više.

Pera, koja ima 23 godine, povela je 5:3, Krunić je potom na njen servis uspela da produži meč (4:5), ali ne i da potvrdi brejk i stigne do izjednačenja, pa je Pera izborila plasman u polufinale.

Njena naredna rivalka biće pobednica meča između Katarine Kozlove (Ukrajina) i Julije Putinceve (Kazahstan).

Turnir u Gvangžuu igra se za ukupni nagradni fond od 250.000 dolara.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar