Ајакс одбио 33.000.000 за Давида Нереса!

Холанђани верују да ће наредног лета добити много више за талентованог Бразилца. . .

Фудбал 21.09.2018 | 18:00
Ајакс одбио 33.000.000 за Давида Нереса!
Ајакс после неколико година има сјајну генерацију. Познато је да је славни холандски клуб једна од највећих фудбалских фабрика на свету, али оволики број квалитетних младих играча Копљаници нису имали у скорије време. Френки де Јонг, Дони ван де Бек, Долберг, Мазрауи, Черни, Де Лигт, Онана... Момци који су потпомогнути нешто старијим Тадићем, Зијехом и Блиндом ушли у Лигу шампиона.

И тамо су се одмах показали у лепом светлу - лаганих 3:0 против АЕК-а и наговештај да ће се Ајакс борити за пролаз у осмину финала. 

Тешко ће холандски великан успети да сачува све ове момке наредног лета, поготово ако блесну у Лиги шампиона. О Де Јонгу, Ван де Беку, Де Лигту, Долбергу, увелико се пише као о метама најбогатијих клубова Европе, а ту је још једно име које ће сасвим сигурно бити златна кока клуба из Амстердама -Давид Нерес.   

Холандски Телеграф у данашњем издању доноси ексклузиву да је Ајакс одбио јак напад Борусије из Дортмунда. Наводи се да су Милионери понудили чак 33.000.000 евра за 21-годишњег Бразилца, али да је понуда одбијена. На Јохан Кроф арени верују да ће цена њиховог десног крила додатно расти.   

"Интерес других клубовима ме занима, нећу да лажем, али док Ајакс не да дозволу за мој одлазак, не размишљам о томе. Наравно да сам чуо и за интересовање Дортмунда", казао је Нерес. 

Бразилац је пре мање од месец дана продужио уговор са клубом до 2022, али Телеграф још додаје да јеНерес преко лета боравио у Немачкој где је усавршавао језик. Овај податак читавој причи даје на озбиљности, зар не?  

Подсетимо, Ајакс је Давида Нереса купио прошле године из Сао Паула за 12.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар