СДС: Задржати младе у Српској

Бољи услови образовања у Српској, побољшање безбједности и општег стандарда, односно стварање друштвеног амбијента из кога млади неће имати потребу да одлазе, јер ће имати перспективу, биће приоритетни задаци којима ће се посветити Српска демократска странка након побједе на изборима у октобру, са Вукотом Говедарицом на челу РС, поручено је на јучерашњим трибинама СДС у Поповима и Загонима.

Република Српска 20.09.2018 | 14:49
СДС: Задржати младе у Српској
Синоћ су се у овим селима мјештанима представили кандидати за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ, који су одлучни у намјери да се поврати квалитет у образовни систем, да се дипломе стичу, а не купују, те да се млади запошљавају по праведним критеријума, а не страначким везама.



- Наша дјеца су наша будућност. Трудимо се да водимо позитивну кампању и да у оквиру ње радимо позитивне ствари за нашу Семберију и читаву Републику Српску. Градски одбор СДС поклонио је јуче гинеколошки кревет Дому здравља Угљевик, што ће бити од општег интереса за грађане Угљевика. У овој општини, на жалост, предузеће „Рудник и термоелектрана" распоређује своју добит по спортским клубовима у Херцеговини, Лакташима и Бањалуци, зависно од интереса владајуће партије, а на штету својих мјештана.



Чак изостаје та подршка фудбалским клубовима у Угљевику. Ми ћемо настојати да се равномјерно и равноправно улаже добит свих предузећа, те да се ни једна локална заједница не запоставља само због тога што није у интересном фокусу владајуће структуре - јасан је био Дарко Митрић, кандидат СДС за посланика НС РС.



Драган Ђурђевић, кандидат СДС за посланика у НС РС, подсјетио да је 17 српских странака постигло јединство и подржало Вукоту Говедарицу за предсједника.

- Веома је битно да грађанима Српске вратимо понос и достојанство, да знају да је Српска њихова домовина - истакао је Ђурђевић.
На трибинама су се представили и кандидати за НС РС Томица Стојановић, Драго Стајић и Слађана Јовановић, као и кандидат за посланика у Парламентарној скупштини БиХ Ивана Петричевић.

Градоначелник Бијељине и потпредсједник СДС РС Мићо Мићић оцијенио је да огромна посјећеност трибина СДС показује колика је воља народа да се промјени тренутна републичка власт.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

паштетар

20.09.2018 12:57

Дарко Митрић је домаћинског рода, од оца Васе, који је велики кућаник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лека

20.09.2018 14:23

Дајте свим младима оно сто има Митриц нико нигдје неце отици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отахарин

20.09.2018 17:03

Такоооеееее!

Name

А старији

20.09.2018 17:27

Нек’ иду ...

ОДГОВОРИТЕ