SDS: Zadržati mlade u Srpskoj

Bolji uslovi obrazovanja u Srpskoj, poboljšanje bezbjednosti i opšteg standarda, odnosno stvaranje društvenog ambijenta iz koga mladi neće imati potrebu da odlaze, jer će imati perspektivu, biće prioritetni zadaci kojima će se posvetiti Srpska demokratska stranka nakon pobjede na izborima u oktobru, sa Vukotom Govedaricom na čelu RS, poručeno je na jučerašnjim tribinama SDS u Popovima i Zagonima.

Republika Srpska 20.09.2018 | 14:49
SDS: Zadržati mlade u Srpskoj
Sinoć su se u ovim selima mještanima predstavili kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH, koji su odlučni u namjeri da se povrati kvalitet u obrazovni sistem, da se diplome stiču, a ne kupuju, te da se mladi zapošljavaju po pravednim kriterijuma, a ne stranačkim vezama.



- Naša djeca su naša budućnost. Trudimo se da vodimo pozitivnu kampanju i da u okviru nje radimo pozitivne stvari za našu Semberiju i čitavu Republiku Srpsku. Gradski odbor SDS poklonio je juče ginekološki krevet Domu zdravlja Ugljevik, što će biti od opšteg interesa za građane Ugljevika. U ovoj opštini, na žalost, preduzeće „Rudnik i termoelektrana" raspoređuje svoju dobit po sportskim klubovima u Hercegovini, Laktašima i Banjaluci, zavisno od interesa vladajuće partije, a na štetu svojih mještana.



Čak izostaje ta podrška fudbalskim klubovima u Ugljeviku. Mi ćemo nastojati da se ravnomjerno i ravnopravno ulaže dobit svih preduzeća, te da se ni jedna lokalna zajednica ne zapostavlja samo zbog toga što nije u interesnom fokusu vladajuće strukture - jasan je bio Darko Mitrić, kandidat SDS za poslanika NS RS.



Dragan Đurđević, kandidat SDS za poslanika u NS RS, podsjetio da je 17 srpskih stranaka postiglo jedinstvo i podržalo Vukotu Govedaricu za predsjednika.

- Veoma je bitno da građanima Srpske vratimo ponos i dostojanstvo, da znaju da je Srpska njihova domovina - istakao je Đurđević.
Na tribinama su se predstavili i kandidati za NS RS Tomica Stojanović, Drago Stajić i Slađana Jovanović, kao i kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Ivana Petričević.

Gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS RS Mićo Mićić ocijenio je da ogromna posjećenost tribina SDS pokazuje kolika je volja naroda da se promjeni trenutna republička vlast.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

paštetar

20.09.2018 12:57

Darko Mitrić je domaćinskog roda, od oca Vase, koji je veliki kućanik!

ODGOVORITE
Name

Leka

20.09.2018 14:23

Dajte svim mladima ono sto ima Mitric niko nigdje nece otici.

ODGOVORITE
Name

Otaharin

20.09.2018 17:03

Takoooeeeee!

Name

A stariji

20.09.2018 17:27

Nek’ idu ...

ODGOVORITE