Видео - Грми из Торина: Брих је увреда за фудбал!

А Фриц фантом из Цвајте - протерајте их из УЕФА! Север Италије у неверици, очекује се жестока реакција и Андрее Ањелија, који би у европској кући фудбала могао да покрене питање делегирања арбитара.

Фудбал 20.09.2018 | 14:00
Видео - Грми из Торина: Брих је увреда за фудбал!
Синоћно искључење Кристијана Роналда на Местаљи изазвало је велику реакцију целокупне светске јавности, али и пробуло гнев на северу Италије, где су осули паљбу по немачком судији Феликсу Бриху, али и његовом помоћнику Марку Фрицу, после чије је сугестије искључен Португалац.

Торински Тутоспорт је према очекивањима био најжешћи у критикама. ФеликсБрих је назван увредом за фудбал, а јавно је затражено да са својим помоћницима буде протеран из УЕФА.

Најављено је и да ће уследити оштра реакција Андрее Ањелија, од којег се очекује да искористи свој ауторитет у европској кући фудбала и стави на дневни ред питање делегирања судија. Такође се напомиње да се Чеферин и водећи људи у Ниону још увек противе увођењу ВАРА, али је јасо да је он неопходан како би се фудбал одбранио ужасних грешака судија чији су Брих и Фриц постали шампиони.

Тутоспорт је посебан пасус посветио Марку Фрицу, који је у кључном тренутку желео да буде лидер у доношењу одлуке. Приликом читања са усана током разговора њега и Бриха јасно се видело да је три пута поменуо реч "коса", после чега је уследило питање главног арбитра "црвени?, али и одговор - "да!". Отркивено је и да је Фриц још 2010. године био творац једне од већих неправди у историји немачке Цвајте када је признао "фантомски гол деценије" за Дуизбург против Ајнтрахта, иако је лопта била метар и по испред линије (погледајте видео испод текста).

Такође, са приличним жаљем се констатује и да би Роналдо могао да добије три утакмице суспензије, ако се процени да је у питању био случај "насилничког понашања", мада се сви надају да ће добити само један меч паузе за "неспортско понашање". УЕФА је сада под великим притском, сви нестрпљиво чекају одлуку дисциплинске комисије.



Фото: Ацтион имагес

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар