Семберац у Партизану до 2021. године!

Партизанов највећи пројекат: Света Марковић 2021. година! Суперталентовани дефанзивац продужио уговор са матичним клубом.

Фудбал 18.09.2018 | 21:45
Семберац у Партизану до 2021. године!
Било је приче о потенцијалном трансферу и одласку Светозара Марковића у иностранству током летњег прелазног рока, али ће Гробари наредних дана моћи мирније да спавају. Вероватно најталентованији изданак омладинске школе фудбала из Хумске продужио је уговор са матичним клубом до 2021. године.

Суперталентованом штоперу уговорна обавеза истицала је 12 месеци раније, али због добрих игара у континуитету руководство Парног ваљка одлучило је да награди младог репрезентативца Србије. Уговор је продужен, што ће, врло вероватно, утицати на износ обештећења када млади дефанзивац буде напуштао Хумску. Наравно, популарни Света је добио знатно јачи финансијски уговор.

Светозар Марковић је штопер рођен 2000.године. Прошле сезоне добио је поверење Мирослава Ђукића иискористио га. Био је највећи добитак Партизана у сезони када је изгубљена титула. Стазама напретка наставио је и овог лета. Заједно са Шпанцем Ваљентеом изнео је терет европских квалификација и био један од најбољих играча Партизана.

Одиграо је 13 утакмица и постигао два гола. Добио је и позив селектора младе репрезентације Горана Ђоровића да се окуша са играчима који су три или четири године старији од њега. Многи сматрају да би могао да крене стазама Николе Миленковића који је експресно постао стартер у А селекцији Србије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар