Словенци прозивали Драгића, он каже: "Најешћу се!"

Најбољи кошаркаш првака Европе одговорио на критике после тешког пораза Словеније, у којем није учествовао.

Кошарка 19.09.2018 | 14:15
Словенци прозивали Драгића, он каже: "Најешћу се!"
Неодлазак на Светско првенство веома је заболео навијаче кошаркашке репрезентације Словеније.

Тачно годину након што су направили највећи успех од осамостаљења своје државе и освојили Еуробаскет, словеначки кошаркаши опростили су се поразом од Турске од сна да ће наступити и на Мундобаскету у Кини.

У драстично измењеном саставу у односу на тим из Истанбула, без Горана Драгића, Луке Дончића, Клемена Препелича, Јаке Блажића, као и без Зорана Драгића, Словенија је доживела чак шест пораза у квалификацијама и зато нема ни математичке шансе да се следећег лета нађе у Азији.

У вечери болног пораза, неки навијачи искористили су друштвене мреже да се и лично обрате члановима шампионског тима.

Тако је један корисник друштвене мреже Тwиттер питао Драгића, Дончића и Препелича да ли могу да се погледају у огледало.

"Оставили сте на цедилу младе играче, као и целу Словенију. Како пред огледалом стоји капитен, који напушта екипу када јој је највише потребан? Наједите се својих милиона!"

Драгић је видео ту поруку и није издржао да не одговори. НБА ас написао је...

"Сви су били обавештени, и то пре Европског првенства, да ће то бити моје последње велико такмичење за Словенију. Давао сам све од себе за репрезентацију 12 година! П.С. Најешћу се својих милиона које сам поштено заслужио!", написао је Драгић.

Аутор "твита" који га је прозвао је недуго потом обрисао своју поруку.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар