Slovenci prozivali Dragića, on kaže: "Naješću se!"

Najbolji košarkaš prvaka Evrope odgovorio na kritike posle teškog poraza Slovenije, u kojem nije učestvovao.

Košarka 19.09.2018 | 14:15
Slovenci prozivali Dragića, on kaže: "Naješću se!"
Neodlazak na Svetsko prvenstvo veoma je zaboleo navijače košarkaške reprezentacije Slovenije.

Tačno godinu nakon što su napravili najveći uspeh od osamostaljenja svoje države i osvojili Eurobasket, slovenački košarkaši oprostili su se porazom od Turske od sna da će nastupiti i na Mundobasketu u Kini.

U drastično izmenjenom sastavu u odnosu na tim iz Istanbula, bez Gorana Dragića, Luke Dončića, Klemena Prepeliča, Jake Blažića, kao i bez Zorana Dragića, Slovenija je doživela čak šest poraza u kvalifikacijama i zato nema ni matematičke šanse da se sledećeg leta nađe u Aziji.

U večeri bolnog poraza, neki navijači iskoristili su društvene mreže da se i lično obrate članovima šampionskog tima.

Tako je jedan korisnik društvene mreže Twitter pitao Dragića, Dončića i Prepeliča da li mogu da se pogledaju u ogledalo.

"Ostavili ste na cedilu mlade igrače, kao i celu Sloveniju. Kako pred ogledalom stoji kapiten, koji napušta ekipu kada joj je najviše potreban? Najedite se svojih miliona!"

Dragić je video tu poruku i nije izdržao da ne odgovori. NBA as napisao je...

"Svi su bili obavešteni, i to pre Evropskog prvenstva, da će to biti moje poslednje veliko takmičenje za Sloveniju. Davao sam sve od sebe za reprezentaciju 12 godina! P.S. Naješću se svojih miliona koje sam pošteno zaslužio!", napisao je Dragić.

Autor "tvita" koji ga je prozvao je nedugo potom obrisao svoju poruku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar