Данко Лазовић из стартне поставе у пензију?!

Данко Лазовић одлази из Видеотона - у пензију? Према писању мађарских медија, та одлука је већ саопштена унутар клуба. Нико то није очекивао, али…

Фудбал 18.09.2018 | 20:45
Данко Лазовић из стартне поставе у пензију?!
Ове сезоне већ је одиграо 981 минута, требало је да са Видеотоном игра у групној фази Лиге Европе, али некадшањи репрезентативац Србије Данко Лазовић шокирао је све у Секешфехервару одлуком да – заврши каријеру?! Вест доноси реномирани мађарски лист Немзети Спорт, који тврди да је бивши нападач Партизана већ престао да тренира са екипом Марка Николића и да је одлуку о пензионисању саопштио саиграчима у свлачионици. 

Лазовић је, подсетимо, био најбољи играчи првенства Мађарске у сезони 2016/2017, а и сада је стандардан у Николићевом тиму, игра сасвим солидно, па овакву одлуку нико није очекивао, иако је Данку 35 година. У дресу Видија је од 2016. одиграо 80 утакмица и постигао 29 голова.

Видеотон још није потврдио информацију Немзети Спорта, али се наводно очекује да то уради у наредним данима.

Данко Лазовић (35) са великим успехом игра за МОЛ Види (преименовани Видеотон) од 2016. године, али би боравак у мађарском шампиону могао да нагло прекине. Као и активно бављење фудбалом!

Према писању портала немзетиспорт.ху, некадашњи играч Партизана, Фејнорда, Бајера, ПСВ Ајндховена, Зенита и других клубова наводно је већ напустио клуб и завршио каријеру?!

"Наредних дана он ће се опростити од Секешфехервара и од екипе, а незванично сазнајемо да је то већ саопштено у свлачионици", објавио је тај извор о некадашњем репрезентативцу наше земље (47 утакмица, 11 голова).

Лазовић је био најбољи играч лиге у сезони 2016/17, а потом је био важан и у освајању титуле и у борби за пласман у Лигу шампиона, у којој је Видеотон стао у узбудљивом реваншу плеј-офа против АЕК-а. Пред Лазовићем би био још један наступ у групној фази Лиге Европе и то у атрактивној групи уз БАТЕ Борисов, ПАОК и Челси.

"У МОЛ Видију нису желели да коментаришу ову информацију", објавио је исти портал.

Лазовић је и ове сезоне био стандардан у екипи Марка Николића. Наступио је на укупно 13 утакмица, постигао три гола и наместио пет, а последњи меч одиграо је прошлог викенда, када је против Пушкаш академије био на терену од почетка до краја утакмице.

У дресу Видеотона он је одиграо 80 утакмица, постигао 29 голова и остварио 29 асистенција.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар