ЛШ, Већ прве вечери - велики дерби: Ливерпул - ПСЖ!

Лига шампиона се вратила и ове сезоне ћете моћи да је ексклузивно пратите на ТВ Арена спорт. Прочитајте које утакмице су заказане за прву такмичарску недељу.

Фудбал 18.09.2018 | 13:45
ЛШ, Већ прве вечери - велики дерби: Ливерпул - ПСЖ!
Од 26. маја и спектакуларног финала у Кијеву, па до ове недеље трајало је чекање на повратак најбољег клупског такмичења на свету.

У међувремену је протекло Светско првенство, затим је завршен и вишемесечни квалификациони циклус за евро-такмичења, а почела су и домаћа првенства, која су најјачи тимови користили и као уигравање за оно главно - борбу за "ушати" трофеј.

Оно што се последњих недеља највише чекало почеће у уторак, када ће званично започети 64. сезона борбе за титулу шампиона Европе, а 27. од када је некадашњи Куп шампиона трансформисан у Лигу шампиона.

Осам година од другог Партизановог учешћа, Србија ће поново имати представника у Лиги шампиона, јер се Црвена звезда вратила међу елиту после више од четврт века и у уторак ће играти против Наполија, у вечери какву је београдска "Маракана" дуго сањала.

Биће то спектакл и моћи ћете да га пратите удиректном преносу ексклузивно на ТВ Арена спорт, као и читаву сезону најјачег такмичења.

Осим у Београду, прве вечери играће се широм Европе, а дерби ће бити одигран у оквиру Звездине Групе Ц, јер ће на Енфилду играти Ливерпул и Пари Сен Жермен.

Прочитајте све термине утакмица.

Парови 1. кола Лиге шампиона:

у уторак

Група А

Монако - Атлетико 21.00
Бриж - Дортмунд 21.00

Група Б

Барселона - ПСВ 18.55
Интер - Тотенхем 18.55

Група Ц

Ливерпул - ПСЖ 21.00
Црвена звезда - Наполи 21.00

Група Д

Галатасарај - Локомотива 21.00
Шалке - Порто 21.00

у среду

Група Е

Ајакс - АЕК 18.55
Бенфика - Бајерн 21.00

Група Ф

Шахтјор - Хофенхајм 18.55
Манчестер сити - Лион

Група Г

Реал Мадрид - Рома 21.00
Викторија Плзењ - ЦСКА Москва 21.00

Група Х

Валенсија - Јувентус 21.00
Јанг Бојс - Манчестер јунајтед 21.00

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар