LŠ, Već prve večeri - veliki derbi: Liverpul - PSŽ!

Liga šampiona se vratila i ove sezone ćete moći da je ekskluzivno pratite na TV Arena sport. Pročitajte koje utakmice su zakazane za prvu takmičarsku nedelju.

Fudbal 18.09.2018 | 13:45
LŠ, Već prve večeri - veliki derbi: Liverpul - PSŽ!
Od 26. maja i spektakularnog finala u Kijevu, pa do ove nedelje trajalo je čekanje na povratak najboljeg klupskog takmičenja na svetu.

U međuvremenu je proteklo Svetsko prvenstvo, zatim je završen i višemesečni kvalifikacioni ciklus za evro-takmičenja, a počela su i domaća prvenstva, koja su najjači timovi koristili i kao uigravanje za ono glavno - borbu za "ušati" trofej.

Ono što se poslednjih nedelja najviše čekalo počeće u utorak, kada će zvanično započeti 64. sezona borbe za titulu šampiona Evrope, a 27. od kada je nekadašnji Kup šampiona transformisan u Ligu šampiona.

Osam godina od drugog Partizanovog učešća, Srbija će ponovo imati predstavnika u Ligi šampiona, jer se Crvena zvezda vratila među elitu posle više od četvrt veka i u utorak će igrati protiv Napolija, u večeri kakvu je beogradska "Marakana" dugo sanjala.

Biće to spektakl i moći ćete da ga pratite udirektnom prenosu ekskluzivno na TV Arena sport, kao i čitavu sezonu najjačeg takmičenja.

Osim u Beogradu, prve večeri igraće se širom Evrope, a derbi će biti odigran u okviru Zvezdine Grupe C, jer će na Enfildu igrati Liverpul i Pari Sen Žermen.

Pročitajte sve termine utakmica.

Parovi 1. kola Lige šampiona:

u utorak

Grupa A

Monako - Atletiko 21.00
Briž - Dortmund 21.00

Grupa B

Barselona - PSV 18.55
Inter - Totenhem 18.55

Grupa C

Liverpul - PSŽ 21.00
Crvena zvezda - Napoli 21.00

Grupa D

Galatasaraj - Lokomotiva 21.00
Šalke - Porto 21.00

u sredu

Grupa E

Ajaks - AEK 18.55
Benfika - Bajern 21.00

Grupa F

Šahtjor - Hofenhajm 18.55
Mančester siti - Lion

Grupa G

Real Madrid - Roma 21.00
Viktorija Plzenj - CSKA Moskva 21.00

Grupa H

Valensija - Juventus 21.00
Jang Bojs - Mančester junajted 21.00

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar