Митровић умјесто Морате у Челсију?!

Острвски таблоиди лансирали сензационалну вест!

Фудбал 19.09.2018 | 15:15
Митровић умјесто Морате у Челсију?!
Енглеска јавност је позната по еуфоричној атмосфери када неком играчу крене добро. Обично су то домаћи таленти који се хвале преко сваке мере. Али није све ни чиста еуфорија за продавање новина... Премијер лига је таква средина у којој је играчу заиста довољно неколико утакмица да израсте у звезду.

Тако је и са Александром Митровићем који је после сјајне прошле полусезоне у Чемпионшипу и доброг старта са Фуламом у Премијер лиги постао једна од врелијих тема у острвској јавности. Тоилико да таблоиди сада доносе вест о интересовању Челсија за српског репрезентативца!

Сан, Мирор и Дејли Стар јављају да би Србин могао да дође у напад Плаваца као велико појачање уместоАлвара Морате. Скупо плаћени Шпанац се није прославио у Челсију откако је дошао прошлог лета. КодКонтеа је имао тек понеки добар моменат, пратиле су га и повреде, ништа боље не игра ни код Сарија и полако губи место стартера од Оливијеа Жируа.

И тако је у први план искочило Митровићево име као потенцијлне замене. Србин је наводно један од кандидата са Челсијеве листе жеља да замени Шпанца. Игра феноменално откако је зимус дошао у Фулам за који је на 23 утакмице дао 17 голова.

Ипак, мало је вероватно да би Фулам тек тако пристао да га прода потшо га је овог лета платио 25.000.000 евра уз опцију да трансфер са бонусима буде већи од 30.000.000 европских новчаница.

Доста тога зависи и од расплета сезоне. Ако се Челси врати у Лигиу шампиона или освоји титулу, биће појачања. Ако Фулам избори опстанак у Премијер лиги, онда ће се тешко одрећи Митровића без обзира на понуђени новац. Али ако Колибаши не сачувају премијерлигашки статус, кресање трошкова је неопходно... Што би могло Митровићу да отвори врата Стамфорд Бриџа. Наравно, уз услов да настави да игра у оваквој форми.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар