Mitrović umjesto Morate u Čelsiju?!

Ostrvski tabloidi lansirali senzacionalnu vest!

Fudbal 19.09.2018 | 15:15
Mitrović umjesto Morate u Čelsiju?!
Engleska javnost je poznata po euforičnoj atmosferi kada nekom igraču krene dobro. Obično su to domaći talenti koji se hvale preko svake mere. Ali nije sve ni čista euforija za prodavanje novina... Premijer liga je takva sredina u kojoj je igraču zaista dovoljno nekoliko utakmica da izraste u zvezdu.

Tako je i sa Aleksandrom Mitrovićem koji je posle sjajne prošle polusezone u Čempionšipu i dobrog starta sa Fulamom u Premijer ligi postao jedna od vrelijih tema u ostrvskoj javnosti. Toiliko da tabloidi sada donose vest o interesovanju Čelsija za srpskog reprezentativca!

San, Miror i Dejli Star javljaju da bi Srbin mogao da dođe u napad Plavaca kao veliko pojačanje umestoAlvara Morate. Skupo plaćeni Španac se nije proslavio u Čelsiju otkako je došao prošlog leta. KodKontea je imao tek poneki dobar momenat, pratile su ga i povrede, ništa bolje ne igra ni kod Sarija i polako gubi mesto startera od Olivijea Žirua.

I tako je u prvi plan iskočilo Mitrovićevo ime kao potencijlne zamene. Srbin je navodno jedan od kandidata sa Čelsijeve liste želja da zameni Španca. Igra fenomenalno otkako je zimus došao u Fulam za koji je na 23 utakmice dao 17 golova.

Ipak, malo je verovatno da bi Fulam tek tako pristao da ga proda potšo ga je ovog leta platio 25.000.000 evra uz opciju da transfer sa bonusima bude veći od 30.000.000 evropskih novčanica.

Dosta toga zavisi i od raspleta sezone. Ako se Čelsi vrati u Ligiu šampiona ili osvoji titulu, biće pojačanja. Ako Fulam izbori opstanak u Premijer ligi, onda će se teško odreći Mitrovića bez obzira na ponuđeni novac. Ali ako Kolibaši ne sačuvaju premijerligaški status, kresanje troškova je neophodno... Što bi moglo Mitroviću da otvori vrata Stamford Bridža. Naravno, uz uslov da nastavi da igra u ovakvoj formi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar