ПС БиХ: Усвојене измјене закона

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ је на хитној сједници, по хитном поступку, усвојио Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о кривичном поступку БиХ.

Босна и Херцеговина 17.09.2018 | 13:42
ПС БиХ: Усвојене измјене закона
Посланици су најприје прихватили захтјев Дома народа државног парламента да се предложени закон разматра по хитном законодавном поступку, а потом су га без дискусије, једногласно усвојили.

Дом народа је недавно, такође једногласно, усвојио овај закон који је предложио делегат у том дому Халид Гењац.

Закон је било потребно мијењати како би се испоштовала одлука Уставног суда који је неуставним прогласио одређене одредбе тог закона.

Посланици су на данашњој сједници дали сагласност за ратификацију Споразума о зајму између Босне и Херцеговине и Саудијског фонда за развој – Изградња и обнова одређеног броја болница у БиХ као и Споразума о зајму између Босне и Херцеговине и Саудијског фонда за развој – Развој инфраструктуре у општини Стари Град, Сарајево.

Данашњој сједници, која је окончана након давања сагласности за ратификацију ова два споразума, нису присуствовали посланици Савеза независних социјалдемократа (СНСД), пренијела је Фена.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Реално

17.09.2018 11:52

Знају црвена багра на цело са милокрадом да их после избора цека робија ал мало веца и одузимање имовине зато нису досли да гласају кокосарац цобане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какофонија

17.09.2018 12:49

Блајбуршка коалиција на апаратима турске производње и кинеског квалитета.

Name

Вук

17.09.2018 19:19

Право ме цуди засто Спирке није досао да подрзи тај закон.

Name

Мк

17.09.2018 14:57

КЛОШАРУ КОШАРЦУ ЖЕНЕ ИЗ СДА НИСУ МРСКЕ САМО СТРАНКА ХАХАХА КЛОСАР ОБИЧНИ ВОЛИ ОН ЉЕПШУ ПОЛОВИНУ СДА .МНОГО МНОГО.КЛОШАРУ ИМА СНИМАКА АЛИ ОСТАЈУ ДО 5 ОКТОБРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глобал зитизен

17.09.2018 17:46

Боље икад него никад. Знајте да су данас гласали побједници на предстојецим изборима.

ОДГОВОРИТЕ