Због унуке тишина у СНСД-у

У Савезу независних социјалдемократа наступила је гробна тишина након што је предсједник СДС-а Вукота Говедарица јавно упитао: - Да ли једна усташка унука може да води српски народ и да прича о српству и части!?

Република Српска 17.09.2018 | 02:25
Због унуке тишина у СНСД-у
То се односи на Жељку Цвијановић, чији дјед по мајци је, како наводе, био усташки сатник Пејо Марић а његов син Иво, Жељкин ујак, борац ХВО.

"Зар она, чији је дјед Пејо Марић био усташки сатник који је сатирао и палио српска села око Дервенте, а ујак борац Хрватског вијећа одбране, да помиње отаџбински рат?!

Зар она која ове чињенице није нашла за сходно да демантује, хоће да буде предсједник Републике Српске?!", констатовао је Говедарица и тако у лице бацио рукавицу супарничком табору, гдје је завладао мук по том питању.

Умјесто демантија или признања услиједила су немушта саопштења у којима се свјесно прикривају те чињенице и пласирају информације да је премијерка и кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић кћерка страјешине ВРС, што нико и не спори, а о усташком поријеклу ни ријечи.

У одбрану Цвијановићеве, као у Титово вријеме, први су притекли припадници организације бивших старјешина ВРС, истичући улогу њеног оце не помињући њену породичну везу са усташким сатником Пејом Марићем и борцем ХВО Ивом Марићем.



Овај посљедњи, Иво Марић допредсједник Удруге драговољаца и ветерана домовинског рата Херцег Босне, био је у априлу ове године на обиљежавању 26-те годишњице оснивања 102, оџачке бригаде ХВО-а.

Како је пренио портал Оџак.ба, Иво Марић је тада рекао да је циљ бригаде био заштити становништво од "великосрпске агресије".

Наводи да је током рата кроз ту бригаду ХВО прошло три хиљаде и двјесто бораца...

Након овог предсједник Републике Српске Милорад Додик који је предао јасеновачку грађу Хрватској, као и због његових блиских односа са ХДЗ-ом БиХ српском народу треба да каже куда плови овај брод звани Република Српска.

У међувремену огласила се Жељка Цвијановић и демантовала ове наводе.

Аутор: Ј.Д./БН 

Коментари / 227

Оставите коментар
Name

Срамота

17.09.2018 00:26

Ако послије овога постане преседница, узети орузје и свргнути је. Не мозе ово бити нормално. Долази Конзум, униставају Том, гласају хрватима за мост, гласају све сто хрватима треба, предају јасеновацку градју. Па дајте другови кога висе лазете ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре(Срамота)алитиц

17.09.2018 02:24

Блајбурска коалиција је активна и ради пуном паром. И народ опет нека гласа за оне који воде поријекло од устаса. Није боље ни заслузио.

Name

!

17.09.2018 04:08

ВУКОТА ПРЕДСЈЕДНИК.... ЈЕЛЕНА БРАВО УВЈЕК НА СТРАНИ ИСТИНЕ

Name

Србенда

17.09.2018 04:57

Какав учитељ таква и у ученица. Па њен идол је стварао РС на првој линији Маховљана читавих 1,5 км од своје куће. А наближа прва линија му је била она у Градишци 25 км од његове куће. После рата му за новац ставили печат у књижицу да је био на ратишту. Знају од Раче до Ровиња какав је борац Миле био! И онда тај "Чувар Српске" како сам себе назива узме усташку унуку под своје окриље и хоће је на челу РС-а. Само испрани мозгови који слушају РТРС не виде куда плови овај брод. Зато 7.10. паметно. СВИЋЕ!

Name

Топс

17.09.2018 04:59

Кад је долазио на власт показивање кооперативности је Леми показао предајом јасеновачке градје Хрватској. Па давање свих објеката важнијих институција под хипотеку банака, које контролише хрватска линија. А тек кроз фирме типа Конзум, Лагер, ауто и камионска заступништва, сарадња са ХДЗ-ом кроз “рад” УИО...итд итд. Ронхил пелцер је Хрватима родио “цвијет” Леми?

Name

Били

17.09.2018 05:09

Ако цемо пребројавати крвна зрнца нема нам напретка. Ја не подрзавам зељку али није онда крива за несто сто је радио ујак, дјед или отац. Она је крива за оно сто је она радила или да будем прецизнији за оно сто није радила. Гласацу против зељке али само због њеног доказаног неуспјеха. Пола моје фамилије је уцествовало у другом свјетском рату, неки на страни цетника а неки на страни партизана. Ја по политицком убједјењу нисам "цетник" вец монархиста (иако многи мрзите краља) и тиме сам аутоматски против комунизма али не мрзим партизане. Цасне и постене партизане постујем али сматрам да њихова идеологија није била добра и да су у сустини несвјесно дигли устанак против своје дрзаве. И опет никада нецу крити или осудјивати своје претке који су били комунисти. Колико видим код зељке је у питању несто слицно. Мијесана фамилија која је заврсила на разлицитим странама. Многи од вас који је нападате имате претке који су били на супротној страни али то не знаци да сте лоси или добри. Само оно сто ви урадите говори какви сте. Назалост ми Срби имамо толико непријатеља у насем народу да нам устасе и слицни нису ни потребни.

Name

Бат

17.09.2018 05:19

Њој се на фаци види да је потомак болесних усташа, тачно јој се на образима и оцима види да је зликовац!

Name

Драза

17.09.2018 05:22

Па питајте је да ли се, приликом доласка у хрватска села, становнисту обраћа са реченицом "Па гдје су моји Хрвати"? Лично сам био присутан!

Name

ВРС-РВИ

17.09.2018 05:26

Па ста ми цекам који смо стварали РС!!! Она да је ваљала остала би тамо гдије јој је и мијесто!!! Бисерка дирнула си гдије ниси смијела, Вукота Говедарица је био дијете кад је рат поцео, твој сеф је био код Анте Марковица у реформистима, има ту нецег заједницкога измедју тебе и њега!!! Ниси ти капацитет колико те гура рудоња!!! Вас циљ је унистење Српског народа тако сто га исељавате из РС, ми остајемо без омладине, цијеле породице напустају РС!!! Дали у снсд у ,има јос неко сем вас двоје да се кандидује за вазну функцију коју бира директно народ, а знам 100% да има, паметнији од вас обадвоје заједно, али код вас влада диктатура, страховлада, па васу секту несмије нико да напусти... због цега???

Name

Ре

17.09.2018 05:34

Умјесто да се сто висе зблизимо и удрузимо са муслиманима,ипак је њих 52%,са којим смо увијек били скупа дијелили сека и градове скупа,овај нас рудоња се спетља са устасама.Интересантно да рудоња и цизмица имају хрватско поријекло и то не далеко.Срби јел могуце да немате Србина да вас води.

Name

Градиска!!!

17.09.2018 05:48

А заборавили сте цовијека који води БЛ!! Декларисани Црногорац, и то цовијек некрије!!! Националност Црногорац Црногорац, Хрват исто ти додје!!!

Name

ре били

17.09.2018 05:52

Извини ре Били, али за тако битну функцију као штао је предсједник РС се морају пребројавати крвна зрнца, јер није то нека обична функција и ко зна до деветог кољена да гени не прораде и одведе РС за коју се изгинуло , бог зна гдје. Ту се мора гледати и отац и ђед и пранђед и шукунђед и ...

Name

Рада

17.09.2018 06:04

Игор Радојициц је полтрон и љигавац каквог јос нисмо имали. Све елитни Додиков кадар.. Е моји градјани БЛ далеко смо ми догурали.. Залосно!

Name

Ре нб

17.09.2018 06:17

Какви докази, циста истина,дроту прљави,Цјела Посавина ти зна годинама.Ил си јој и ти родјо ујко

Name

Горан

17.09.2018 06:28

Ако јој је отац био српски војник и тукао се за Републику Српску, онда је она правилно васпитана и добра жена. Није одговорна за сваку будалу из шире породице.

Name

Мејдан

17.09.2018 06:34

Ја сам за ово чуо прије две године,и чуди ме да то нико до сада из опозиције није споменуо. Истина је сто посто.

Name

СТОП Устасе

17.09.2018 06:42

Зена је устаска унука и она хоце да води српску дрзаву ало .Устасе су истријебиле Србе западно од Дрине оно сто није стигао Павелииц 1941 наставио је Тудјман 1991.По попису 1991 у БИХ и Хрватској зивјело је 2.5 милиона Срба а по задњем попису Среба је простало само 1,2 милиона и то углавном у РС,Сада устасе су удариле на народ РС да их сто висе раселе ,да им отезавају зивот како би бјезали у њемацку,италију и друге земље намецу сулуде намете,акцизе,порезе,веце су крвопије него сто турци били ,злостављају нрод за ртрс преплату ,народ је притиснут на све нацине мора да бјези и да у другим дрзавама трази егистенцију.Не смијемо дозволити да устасе наставе да нас униставају.СТоп устасама

Name

А Додиков Дид.

17.09.2018 07:10

то Нико неће да за зуцне, какви пе*ери.

Name

Мк

17.09.2018 07:11

МОЖДА СЕ ОДРЕКНЕ МАЈКЕ И ЊЕНЕ ПОРОДИЦЕ ИПАК ЈЕ ВЛАСТ ВЛАСТ.ЈАВНО ЖЕЉКА ДА СЕ ОДРЕКНЕ УСТАШКЕ ПОРОДИЦЕ ПА МОЖДА И ДОБИЈЕШ КОЈИ ГЛАС ЗАЛУТАЛИХ СРБА.

Name

075

17.09.2018 07:23

Милораде, обећао си и не заборави: Посавину, Мркоњић и Шипово твојој браћи Хрватима! А "твојим" Србима њима дај бесплатно пиво и загалами " Српска ће бити држава ", а знаш да никада неће бити држава!

Name

Ре Били

17.09.2018 07:38

Да се Зељка доказала као добра политицарка и да је свој посао радила до просперитета и бољег зивота градјана и да зу сви задовољни њеним радом, мозда би јој народ то и прогледао кроз прсте. Али то је превисе. Она је код вецине омрзнута вец била, а сада је омрзнута код апсолутне вецине и неце бити предсједница. Замисли да је Ангела Меркел из породице у којој је неко близи био у Хитлеровој војсци и да се зна да је имао неку функцију, засигурно неби постала канцеларка.

Name

сдс

17.09.2018 07:44

Српска је дрзава а СДС це јој мудром политиком доњети медјународно признање а не ха бу као баја

Name

Оне

17.09.2018 07:46

Конзум је руски ....

Name

?

17.09.2018 07:52

Питање за "Удружење старјешина" колико је војника ВРС погинуло и рањено у сукобу са 103 бригадом ХВО Ивана Марића.Колико је цивилних жртава од гратирања од стране ХВО на простору од Брода до Дервенте?Колико је људи било заробљено 1992 године од стране ХВО у Броду,Дервенти,Модричи до пробијања коридора и ослобађања тих општина.Ајде " часни" официри реците истину о истинским херојима,а не о усташком зету.

Name

РАСПУЦХИН

17.09.2018 08:26

Скренути ћу пажњу свима на фотографију. На истој , обратите пажњу на "амблем" који сви имају на јакнама и јасно се рапознаје "У"! Сљедеће је теза о "официрима ВРС". Све су то кадрови ЈНА који су школовани по Брозовом систему и међу њима је јако мало оних који су потпуно и искрено уз свој народ и који и даље не сањају Брозову ј"У"гославију. Ово се увелико односи и на оне који су завршили "ШРО" јер су и они помно бирани као "подобни" кадрови. Тако да прича о њеном оцу као "Српском" официру , бар код мене , не пролази. То је све кадар ЈНА који је остао без државе и без своје нације - ј"У"гословенске и нашли се међу Србима јер другдје нису имали мјеста. Да ли су се борили за Р. С. односно за свој народ (ту рачунам и РСК и Србију)? Један број њих да и то искрено али огромна већина не.

Name

Ре Горан

17.09.2018 08:35

Жао ми је таквих људи, који не разликују неваспитане људе, од васпитаних. Ставимо на страшну њено поријекло и процијенимо реално, колико је она дрска, отпадна, заједљива. У стању је, да вријеђа људе језиком обичне торокуше. Кад је гледам и слушам, срамота ме, што сам жена. Дакле, дакле, дакле.... нема реченице, у којој ову поштапалицу не рекне. Рекла је једном у ТВ програму, да се није активирала у политици, док није прошло “ратно лудило”. За њу је лудило, што се србски народ бранио од зла.

Name

Реално

17.09.2018 08:45

Не заборавите да јој је милокрад родзак јер и он има мјесовито порјекло црвена мафија

Name

ре Распућину

17.09.2018 09:37

Ти очигледно Распућине имаш некакав проблем са собом...да ли си негдје доживио некакву трауму или имаш комплекс ниже вриједности незнам , али да си у праву око једног мањег броја официра јеси...ту ти никако не могу противурјечити...али највећи број официра је врло часно и одговорно обављао свој посао у складу са оним што су знали,могли и што су учили у школи...нису учили да убијају комшије,колеге,суграђане и другове који су друге вјере и нације и нису учили да не поштују све конвенције УН о правима и слободама.....то су радили они који нити су били официри, нити људи , нити борци, а богами нити Срби...јер бити Србин је нешто велико и узвишено, бити српски официр је част коју неможе носити свако...зато Распучине , отиђи мало код доктора и узми нешто за смирење и неки лијек који може да ти разбистри пијани и болесни ум и немој причат оно што очигледно нити знаш нити ћеш икад знати!

Name

Мађар

17.09.2018 09:39

БИЛИ Слажем се са сваком ријечи. БРАВО!

Name

ре Градиска

17.09.2018 10:04

Срби који су рођени у ЦГ и зиве доле не мигу добити докуменате. На мниство је примјера људи који јос од времена рата доле бораве и није им дозвољено право глада нити документи, док сипутари који зиве у Смерици имају та права.

Name

Нада

17.09.2018 10:18

Треба само погледати како се врши обнова унистене имовине под руководством министра Чардаша, , премијерке Цвијановиц, предсједника Додика. Док се детаљно ради на обнови хрватских села у ФБиХ је немогуц повратак, а у РС су такоде неморалне понуде или најцесце никакве. До цега то води? Ко кога овдје замлацује испијањем мотке и приче о српству?

Name

Ре Срамота

17.09.2018 10:21

Дајте не дерите. Не браним је али ми не пада на памет да не вјерујем и генералу Милутиновицу.

Name

Ре "ре Распућин" РАСПУЦХИН

17.09.2018 10:41

Не пијем , не уживам у никотину , немам никакав комплекс (па ни ниже вриједности) , изврсног сам здрвља (како физичког тако и психичког) и све што сам написао је плод личног искуства. А искуство? Поријеклом сам са територије РСК , рођен и живио у великом граду у 'рвацкој а био сам борац у ВРС. Набрајате у кога нису могли пуцати официри ЈНА али нисте поменули да су њихове колеге , других националности , без и мало устручавања пуцали у Србе? Зар нису завршили исте школе? Ову Вашу тезу сам чуо од једног генерала (некада ЈНА а послије ВРС) у емисији "Некад било" на РТРС , аутора и водитеља Синише Михаиловића. Тада је изјавио да није могао пуцати на свог "класића" и пашу (пашенога , пашанца) који је био на "другој страни". Занимљиво је како сте спремни пљувати и вријеђати свакога ко другачије мисли од Вас али притом заборављате да је велики број наших војника погинуло због неспособности и незнања једног броја наших официра. Заборављате све оне "донаторе" а за крај један податак до којега сам случајно дошао а то је да се на евиденцији РВ и ПвО налазило око 2000 (неки тврде и више) "бораца" који нису ни видјели рат. Могао бих још тога написати али неко , попут Вас , ће на све ово поново одговорити увредама а не чињеницама па се може стећи утисак да сте и Ви један од тих официра (било активни или ШРО). Увреде које сте ми упутили говоре о Вама а не о мени и хвала Вам што сте показали своје право лице. И да , на крају да Вам додам и овај податак. Огромну количину сазнања имам директно од једног броја официра , које сам и поменуо као искрене Србе , а који о својим колегама имају јако лоше мишљење. Чак су доживјели прогон јер , почетком деведесетих , нису хтјели постати чланови СК-Покрет за ј"У"гославију у који се учланила огромна већина официра који сада себе називају "србендама". Ако они нису познавали своје колеге , не знам ко је други могао?

Name

ђуро

17.09.2018 10:48

Људи, дали сте нормалн ,овдје се ради о усташама и хосовцима, а не о хрватима.Говедарица а многи не прозивају бисерку због хрватског већ због усташког и хосовског поријекла.Једино остаје дилема да ли је то исто

Name

СТАВ

17.09.2018 11:05

Били побогубрате моја ситуација је слична твојој, али. мораш да схватиш да она није личност за предсједника Републике Српске. Прво, нено знање о историји српског народа је велика нула. Друго као предсједник владе заједно са бајом довела је Републику Српску на руб пропасти због задуживања. Пензије најмање у Европи. Млади одоше у иностранство, а образовање катастрофа. О полцији дасе не говори. Правосуђе у фумкцији власти, а не правде и истине. Корупција на све стране. Она да има имало људства због поштовања киљаде других способнији за тај посао рекла би сама да то није за њу. Пошто нће д оде својом вољом, 7. 10. 2018. одлази вољом народа са резултатом 60: 40 у корист Говедарице. До краја кампање биће још већа разлика.

Name

смјена

17.09.2018 11:53

за Предсједника РС- бирати босњака, за Федерацију бирати Србина. Боље би нам било

Name

Ауууу

17.09.2018 12:38

Сваста су ставили под заставу српску

Name

Демант премијерке који то није

17.09.2018 12:47

Ево режимски медиј као објавили демант а само замотали ствари. Нигдје не написаше да њен дјед није био Усташа нити ко је уставри био. Опет уобичајена манипулација.

Name

Ђед

17.09.2018 14:16

Кад избори прођу и ако бисерка буде председник, трг Крајине у Б.Луци ће се звати трг"Пеје и Ивана Марића", да се зна ко је баја.

Name

РВИ -БАЊА ЛУКА

17.09.2018 20:10

ОВО ШТО СЕ ДЕШАВА ЈЕ ПРАВА ИЗДАЈА И ПРОДАЈА СРБСКИХ ИНТЕРЕСА ОД СТРАНЕ АКТУЕЛНЕ ВЛАСТИ НА ЧЕЛУ СА ДОДИКОМ.ИМАМО ДОСТА ПРИМЈЕРА АЛИ НАБРОЈАЋУ НЕКОЛИКО: 1.ВЕЛИКЕ АФЕРЕ ПРОПАДАЊА БАНАКА,ПРОПАДАЊЕ СТРАТЕШКИХ ФАБРИКА. 2.ПОКУШАВАЈУ ДА СТВОРЕ ЈЕДНОПАРТИЈСКИ СИСТЕМ И ЈЕДНОУМЉЕ КАО ЗА ВРИЈЕМЕ ТИТА,АКО НИСИ ЊИХОВ ЧЛАН НЕМАШ НИКАКВЕ ШАНСЕ ЗА ПОСАО ИТД.ШТО ЈЕ ДОВЕЛО ДО ВЕЛИКИХ ПОДЈЕЛА У СРБКОМ НАРОДУ.ДОДИК ЈАВНО ИЗЈАВИ ДА ДРУГИ И ДРУГАЧИЈИ НЕМАЈУ ШАНСУ.ВЛАДА ПАРТОКРАТИЈА. 3.НАМЈЕРНО ЗАДУЖУЈУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ДА БИ ЈЕДНОГ ДАНА БАНКРОТИРАЛА, ЈЕР НИКАКВОГ ЕФЕКТА НЕМА ПАРЕ СЕ ТРОШЕ НА РАЗНЕ ГЛУПОСТИ И ТОНЕМО СВЕ ДУБЉЕ. ПОСТАВЉАЈУ КАДРОВЕ У ВЛАДИ РС КОЈИ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА СВОЈИМ ПОСЛОМ, ВЕЋИНА МИНИСТАРА УЗЕЛА ПОГРЕШАН РЕСОР,ШТА РЕЋИ ЗА ПРЕЦЕДНИКА ВЛАДЕ КОЈИ ЈЕ ПРОФЕСОР ЕНГЛЕСКОГ . 4.РЕПУБЛИКА СРПСКА САД ОПСТАЈЕ И ПРЕЖИВЉАВА САМО УЗ ПОМОЋ ММФ-а .СТА ЋЕ БИТИ КАД ОНИ КАЖУ СТОП НЕМА ВИШЕ КРЕДИТА????? 5.НАЈЧУДНИЈЕ МИ ЈЕ БИЛО ДА НАША ПОЛУЦИЈА НОСИ ШАПКУ НА ГЛАВИ КОЈА ИЗУЗЕТНО ПОДСЈЕЋА НА ШАХОВНИЦУ(ПЛАВО БИЈЕЛЕ КОЦКИЦЕ)ЗАР НИЈЕ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ НАША ТРОБОЈКА. 6.КОАЛИЦИЈА ДОДИК -ЧОВИЋ СЕ ЗАДЊЕ ВРИЈЕМЕ МАЛО ПРИКРИЛА И ПРИТАЈИЛА ,СТА ПРИПРЕМАЈУ ИЛИ 'СПРЕМНИ СПРЕМАЈУ'МОЖДА ХРВАТСКИ ЕНТИТЕТ НА ШТЕТУ РС. ПРАТИМ ПОЛИТУКУ ДЕЦЕНИЈАМА И АКТУЕЛНА ДЕШАВАЊА АЛИ ОВАЈ СЛУЧАЈ СА ПРЕЦЕДНИЦОМ ВЛАДЕ ЦВИЈАНОВИЋ КОЈУ ХОЋЕ ДА ПРОГУРАЈУ ЗА ПРЕЦЕДНИКА,ДЈЕД БИО УСТАША,УЈАК БИО БОРАЦ ХВО-а НАРАВНО ДА ЖЕЉКА НИЈЕ КРИВА ЗА ТО АЛИ НИЈЕ БРАТЕ ДОСТОЈНА ДА БУДЕ ПРЕЦЕДНИК РС,ДА НЕ ГОВОРИМО О ЊЕНОМ ЗНАЊУ И ГЛУПИМ ИЗЈАВАМА.МЕНИ ТО МИРИШЕ НА ВЕЛИКУ ПОДВАЛУ И ИЗДАЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЊЕНИХ ИНТЕРЕСА.

Name

.

20.09.2018 18:28

Ђед усташа, мајко мила, шта је ово код Срба....

Name

Никола

17.09.2018 00:31

Усташки лоби је завладао Српском!? Уколико се не спасемо 7.октобра,ова карта са врха ће нам умјесто Републике Српске бити нова домовина! Е моја браћо саборци,на шта смо спали,да нам Српску води потомак усташа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кило

17.09.2018 04:10

Јој Вукота царе јеси јој ка сукнуо до балцака. хахахаха

Name

за Никола

17.09.2018 04:34

То је тачно, Бања Лука је веома битна за католичку цркву. Још давне 1941године , покренуо се план 1/3 побити, 1/3покатоличити и 1/3 раселити. Још тада се кренуло са исељавањем Срба возом за Србију , под командом, како Жељка Цвијановић каже , начелником Гутићем. Међутим, због његове личне трагедије се стало. Први велики објекат који је Додик направио након преузимања власти је Католичка црква на Петрићевцу, 3 пута већа него што је прије рата била. Данас су Хрвати и особе са једним родитељом те припадности на свим важним мјестима, почевши од предсједника РС , судија, начелника по Градској управи Града Бања ЛУка.Таква ситуација је по свим општинама и градовима гдје је СНСД-е. Једина шанса да се Срби из ове клопке извуку је гласање за господина Иванића и господина Вукоту.

Name

Дон

17.09.2018 05:41

Тактику "1/3" Срби примјењују још од Балканских ратова и сада је подмећете Хрватима. Још само фали да им приписујете српске обичаје "Лапот" и "Снохачество". У праву је Добрица Ћосић.

Name

ЗА РЕ КИЛО

17.09.2018 05:52

САМА ЈЕ ТРАЖИЛА ТАКО ЈОЈ И ТРЕБА, МЈЕСТО ДА СЕ ПОКРИЈЕ И ЋУТИ ОНА ЈОШ ПРОВОЦИРА И ИЗАЗИВА ВУКОТУ КОЈИ ЈЕ ТАД БИО ДИЈЕТЕ ОД 16 ГОДИНА, НЕ ДАО БОГ ШТА БИХ ОНА ЧИНИЛА ДА ЈЕ ВУКОТА ИЗ ТАКВЕ ПОРОДИЦЕ И ОВАКО ЈЕ КАО ПОКВАРЕНА ГРАМОФОНСКА ПЛОЧА. ДИДИНА УНУКА ЉУБИ ЈЕ ДИДА ИСТА ОН КАКО КАЖУ ОД ШТА ПАЛО ПОШТАПАЛО.

Name

Јоја

17.09.2018 06:16

Неце бити тако, Никола. Босна никад висе неце бити у саставу неке такве творевине. Не дају Босњаци. Удрузимо се с њима и градимо заједницку дрзаву. Али без СДА, СНСД, ХДЗ и слицних антидемократа.

Name

За дон

17.09.2018 06:26

Какав добрица Ћосић, па и он је био комуњара,мислим,ако се не варам политички комесар одреда(расинског),тај је ратовао и рушио државу у којој је рођен, као писац је напоран и недоречен и идеолошки острасцен! Ето кога ВИ упорно узимате за примјер,лажова! Знам да мрзите Србе,па вам добро здрављедође та комуњара да умјесто вас мало пљује,какви ВИ такав вам и узор,слични сте,узмите Ћосића себи,слободно,нећемо се љутити!!!

Name

ре

17.09.2018 07:18

Па био вам је Добрица прецедник. Сад вам не ваља

Name

075

17.09.2018 07:27

@Никола План је такав и онда ће Бања Лука по плану из 1941. бити главни град те нове Хрватске, можда јој промијене име као по плану из 1941. у Антин град, по Павелићу, јер је Бања Лука центар те нове државе!

Name

075

17.09.2018 07:31

@Јоја Бошњаци и Срби(азбучно и абецедно) су два најглупља народа јер та два народа осим религије имају све исто или слично, начин живота им је исти, музика пола Бошњака је у "Звезде Гранда"...Хрвати и Срби религија...Бошњаци и Хрвати ништа заједничко!

Name

Ре Дон

17.09.2018 07:55

Мени је Вукота бас симпатицан сто није био у рату и има мој глас. У свим ратовима било је мускараца који нису директно уцестовали у рату. Бар се зна да није трауматизиран и да мозе јасно да мисли главом. Ја имам сина који је сада 15 год. и ста мислис да ли би ја као отац њега послао у рат, да се не дај Бозе запуца. Никада! Ако си родитељ и имас дјецу замисли се, ста би ти урадио. Затвори оци и питај се, да ли би нормалан родитељ послао свога сина да се бори да Додик, Зељка и остала пљацкаска банда могу радити оно сто сада раде. Нормални НИКАДА!

Name

Непријатељи до гроба

17.09.2018 07:59

Бошњаци и Срби ће остати вјечити непријатељи. Бошњаци су спремни на могуће конфликте, коначно им је дошло из гушчетине у главу. Срби су усрали мотку, а то ће им се обити о главу. Албанци ће најкасније за 50 година бити у Нишу, а у идућих 15-20 година се Прешевска долина припаја Косову. Шта ће бити са Санџаком и Војводином, то ћемо још видјети.

Name

Ср

17.09.2018 12:05

Жива истина, ако ова каквим случајем побиједи требамо сви извршити колективно самоубиство

Name

блиц

18.09.2018 08:55

Никола покриј се својим усима и не вјеруј у све сто се казе током ове кампање!

Name

Анти-СНСД

17.09.2018 00:31

Народе, је ли вам сада јасно да СНСД влада по принципу “дрзите лопова”?! Нема веце СРПСКЕ и родољупске странке од СДС-а и нема веце издајницке странке од СНСД-а и Милета Ронхила. Ако хоцете у Републици Српској треци ентитет и ако хоцете да вам Загреб буде преци од Београда, гласајте за Милета и Бисерку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савез ОСТАНАК

17.09.2018 06:02

Ма видјело се ко је и шта је Жељка Цвијановић када је на обиљежавање годишњице олује дошла у СВЕЧАНОМ бијелом комплету. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ ОВАЈ ПРОУСТАШКИ РЕЖИМ!!!

Name

Некогг

17.09.2018 06:26

Устасе по налогу ММФ прогоне преостале Србе запдно од Дрине.Проустаски резим ради све да отеза зивот обицног србина порези,акцизе,суманити намети,ртрс преплата и сваста јос све у циљу да се људи натјрају да иду на запад ,њемацку,кандау итд Устаска власт у РС заврзава посао који је запоцео Павелиц 1941и разгони српски народ са њихових огњиста

Name

ЗА КИЛО

17.09.2018 09:44

ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА ЈЕ БИО У 15-тој ГОДИНИ ŹИВОТА ЈЕР ЈЕ РАТ У ХРРЦЕГОВИНИ ПОЧЕО У ОКТОБРУ 1991.ГОДИНЕ

Name

Милош

17.09.2018 00:45

Јадна мајко шта смо дочекали,да нас води усташки потомак и њен шеф који отворено ради за ХДЗ и њихову политику! Зар смо толико застранили и изгубили разум!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пабло

17.09.2018 05:45

Многи Срби су усташки потомци. Јако пуно Срба је било у редовима усташа, само се о томе нерадо прича. Да госпођа Цвијановић није на оваквој функцији и да нема претензије на неке друге функције, ово се не би никад сазнало. Питај и ти свог ђеда у којој је војсци био од 39.-40. године, вјероватно ти само о 45.-ој прича, након преласка у партизане.

Name

За Пабла

17.09.2018 06:13

Пабло, боте кретенски, па о томе се и ради, што "госпођа" Цвијановић ЈЕСТЕ на оваквој функцији и што ИМА претензије на неке друге функције (и то за ПРЕДСЈЕДНИКА РС!!!), . Питај ТИ свог ђеда у којој је војсци био од 39.-40. године, вјероватно ти само о 45.-ој прича, након преласка у партизане. А то што сереш да су велики број Срба потомци усташа је тешка лаж и провокавија. МРШ!

Name

Пабло

17.09.2018 07:19

То није никаква лаж, а сад, друга је ствар што поједини Срби не желе да прихвате истину, а дјелић те истине користе да блате госпођу Жељку Цвијановић, то није поштено. Само ћу неке Србе споменути, који су партиципрали у усташкој власти током ИИ. св. рата. Напримјер, веома уважени члан предсједништва Хрватског државног сабора Независне државе Хрватске био је Др. Саво Бесаровић, иначе блиски пријатељ Др. Анте Павелића. Чланови Хрватског државног сабора у том сазиву били су Срби Др. Светислав Шумановић, вице-бан Хрватске и Славоније од 1903. до 1906. године, те предсједник Управног одбора Српске банке из Загреба од 1929. до 1941. године, као и Урош Додер. Министар у Влади НДХ био је и магистар фармације Љубомир Пантић, апотекар из Бијељине. Генерал Ђуро Грујић, особа од највећег Павелићева повјерења, главар главног стожера Хрватских оружаних снага је на процесу пред Врховним војним судом у Београду, у септембру 1945. године изјавио: ”Велики број Срба православаца је био високо позициониран у Хрватској војсци, а велики број цивила, православаца и Срба своју су обвезу према држави одрађивали на друге начине. Високе положаје у војсци Независне државе Хрватске имали су и слиједећи Срби: генерал Јован Искрић, генерал Михајло Лукић, генерал Мирослав Опачић, усташки крилник и генерал Душан Палчић, генерал Милан Десовић, зракопловни генерал Ђуро Драгичевић, те зракопловни генерал Милан Узелац. Звонимир Стримаковић је издржао свих двадесет година робијашнице Стара Градишка. Тврдоглаво је одбијао ревидирати своје ставове и покајати се. Од оних такозваних „ситнијих риба “ мислим да свакако треба споменути познатог усташу-кољача Марка Шарца. Он је до Другог свјетског рата био Србин са дна каце, а од настанка Независне државе Хрватске усташа са још дубљег дна каце. Тај ноторни кољач је био усташки таборник у Торњу и Пакрацу, а касније логорник у Пакрацу. Не би било коректно не споменути крволочну усташицу Милку Обрадовић, Српкињу која се ваљда „доказивала“ пред колегицама усташицама у логору Стара Градишка, вршећи грозне злочине, а посебно с великим уживањем над српском дјецом и Српкињама. По злу је био познат и јасеновачки кољач Миле Васић, Србин, који је у том логору смрти са посебним задовољством клао и убијао маљем баш своје Србе. Толико о Србима у редовима усташа. А за крај ти топло препоручујем слиједећи чланак србијанског Телеграфа: . хттп://www.телеграф.рс/вести/1462474-кад-цетници-и-устасе-наздрављају-24-фотографије-које-једноставно-морате-видети-фото

Name

075

17.09.2018 07:55

@Пабло Хвала за ове инфо! Значи и Срби су били "хрватско цвијеће" а не само тадашњи Муслимани!

Name

РЕ ПАБЛО

17.09.2018 08:21

Ти си стварно поремецен.Нико не спори да су неки срби били то сто јесу,отпадници од свог народа,али то нема везе са овим слуцајем.Предсједник РС не би требао бити нико са таквим педигреом.Ми који смо носили пуску одлицно знамо како је било на Плехану и Модрану,колико је храбрих и цасних српских синова остало на пољима посавине да би омогуцили коридор зивота. Не треба никога јавно линцовати, али минимум културе, људског достојанства и разума нам говори да таква особа не би требала бити Предсједник РС , и да је као таква посљедња која би неком требала дрзати придике о патриотизму. Толико је скола и послова у овој дрзави којима се мозе бавити без икаквих проблема, али да сједи у палати Предсједника то се граници са опстим лудилом од кога овај напола слудјени народ није далеко.

Name

Скептик

17.09.2018 08:26

Ре Пабло, Која си ти будала, испада по теби да су Срби водили НДХ и да су Срби клали Србе. Па ти си невиђен кретен. Ти Срби које спомињеш су били из мјешаних бракова, нешто као Шпирић ,Радмановић .. или полутани као Жељка Цвијановић ! Те према томе та ти је прича тотално глупа и имбецилна. И отиђи на сајтове СНСДа, СП и ДНСа па тамо просипај та срања, они ће то прихватити јер то и јесте њихова политика.

Name

Пабло

17.09.2018 08:31

За 075: Ма не бих ја рекао да су Срби били „хрватско цвијеће“, него један дио Срба је једноставно био у усташама, то је чињеница. Исто тако је бесмислено тврдити да Срба није било у Армији БиХ 90-их година, а сви су чули за „Прву славну православну бригаду Армије БиХ“ и хероја одбране Босне господина Раду Зорановића, а било их је још. Могу се и неки генерали споменути, као нпр. генерал Јован Дивјак и други, слава им свима и велико хвала. А што се тиче Павелићеве изјаве да су Бошњаци „хрватско цвијеће“, Боже мој, морао је некако добити наклоност Бошњака муслимана, била му је потребна из стратешких разлога, мада га и нису нешто подржавали, јер су били у том конфлику беззначајни. Војислав Шешељ тврди да су Бошњаци „српско цвијеће“, Боже мој, са стратешке позиције оправдна тврдња, јер би Србима добро дошла боља сарадња са Бошњацима и њихов положај би се куд и камо поправио, како на „фронту“ са Хрватима, тако и са Албанцима. Обе изјаве су глупе, јер то нема везе са стварношћу, али из тактичких разлога веома корисне. Сад су тотално бескорисне, јер су се Бошњаци пробудили из стогодишњег сна, повратили свој национални понос и заступају своје интересе.

Name

Пабло

17.09.2018 08:38

Ја не говорим да су Срби водили НДХ, већ да је један број Срба био у усташама, не знам шта је ту спорно. Укуцајте имена појединачно и све ће сазнати о дотичној особи. Чак је и србијански Телеграф објављивао чланке о сарадњи усташа и четника у ИИ. св. рату. Ја знам да већина Срба има проблем са прихватањем истине, некако бјеже у свијет илузија, креирају њима прихватљиву историју, неке догађаје величају, неке прећуткују, али чињенице су чињенице. Опет тврдим да није фер да се на овакав начин обрачунава са госпођом Цвијановић, јер су многи Срби били у усташама, а не само њен дјед.

Name

Ре Пабло

17.09.2018 12:01

Синак , та твоја прица је истинита али само ако је гледас из једног угла. Видим да си фино истразио све о томе али сад се баци на истразивање сарадње партизана и устаса па це ти памет стати колико има слика о томе. Једноставно није у томе ствар . Поента је да Зељка јесте унука од устасе и готово. и као таква несмије да буде председник.

Name

Ре "Пабло" РАСПУЦХИН

17.09.2018 14:13

"Пабло" , Телеграф се не може сматрати озбиљним листом а ви (као и они) малчице манипулишете. Коментар објављен у 10:38 , на самом почетку кажете "... један број Срба" да би на крају коментара рекли : "... многи Срби" а односи се на оне који су били у усташама. Мало проучите историју Загреба ако ништа друго онда од почетка 20-ог вијека па ће Вам бити јасније да је и онда било мјешаних бракова и унијаћења и да је ово "Срба" што се помињу у овом таблоиду из те категорије. Рођен сам тамо , одрастао и школовао се и позната ми је историја тих крајева али не она из Брозових школа него она из прича родбине и пријатеља али и са "непријатељске" стране. Вјерујем да нисте имали лоше намјере узимајући овај примјер из "Телеграфа" али то је тако површан текст да то боли. Мала опаска на крају. Мој близак предак је био заступник у сабору "лијепе њине" између два свјетска рата па си узимам за право да знам понешто о ономе што говорим.

Name

!!!

17.09.2018 14:14

Поцињем да вјерујем да нам је ово са кандидатуром особе која има устаске гене у 3 кољену бозија казна за ко зана ста? Да нас поред претјераног постења прати наивност то знам, ал у толиком обиму просто је невјероватно. Како смо дозволили да нам се снсд у лице спрда, тако нам и треба. Требало би да нека невладина организација са сједистем у РС-а, а да се бави питањима од духовних вриједности упути циркуларно писмо свим Архијерејима, свестенству СПЦ, свим мислецим људима и организацијама са питањем које би лицило на неку врсту референдума ста мисле о могуцности да унука устасе из 2. свјетског рата буде изабрана на највису и најцаснију функцију у РС-у за коју многи зивоте и дијелове тијела дадосе? Мозда би резултати тог истразивања истразивања били такви да би се снсд извинуо оној мањини од које би свакако добили подрску. Индикативно је да Павиц и Дјокиц на ту тему се јос не огласавају, или це бити да је цутање одобравање. Марко Павиц као дијете Козаре и Перица Дјокиц као уцесник у стварању РС (истина било је неких ситних крадја импулса касније) лицно невјерујем да су сретни због цињенице да морају са трибина да тразе подрску за особу са таквом репутацијом. бас би волио да могу знати како це да гласају Огњен Тадиц и пуковник ВРС Борислав Бојиц?

Name

Бања Лука

17.09.2018 00:47

Лијепи и драги моји Срби, ако нам устаска унука буде предсједница, треба сви колективно да се иселимо из дрзаве...Сад је све јасно...Цовиц је Додику дрази него брат родјени, иди Милокраде код своје Колиндице..ДОДИК ДЕЗЕРТЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

17.09.2018 02:40

Ако се срби поцну исељавати из рс, ето хрватима прилике да се уселе и добију ентитет.

Name

ВРС

17.09.2018 05:04

Дајте браћо Срби , па човјек је само дочасник није часник

Name

Звонце

17.09.2018 05:15

Након овакве изјаве беспотребно је коментарисати ко це бити предсједник Републике Српске. Овом изјавом је све рецено. Подрзимо Говедарицу

Name

Ре Бањалука

17.09.2018 05:18

Жива истина у Бањалуци је све Хрватско , Кладионице су све Хрватске под контролом Човића и све паре одоше у Херцеговину , , Конзум ,Еурохерц је хрватски , скоро је отворен и Ледо такоде Хрватски , знате ли да је икона Бањалуке фабрика Витаминка власник је Хрват , сад је све јасно!!! Криви СДС за издају а уствари крију праву истину јер су он Додик и Хрватица Жељка Цвијановиц зло које је задесило Српски Народ , још им додајте , Николу Шпирића и његову муслиманску Женину фамилију и сад председника омладине Шулића муслимана из Градишке и ето вам браћо Срби , тако вам и треба!

Name

Сански Мост

17.09.2018 07:25

БЛ је пуна устаса из мјесаних бракова и сви су се уцланинли у СНСД.Зивим у БЛ од 1995 али стварно све устаса до устасе

Name

075

17.09.2018 07:56

@Ре А премијерка Србије и она је Хрватица!

Name

СРПСКИ СОКО

17.09.2018 08:59

РЕ ПАБЛО ЈЕСТЕ ПАБЛО 100% СИ У ПРАВУ 2 WW НА ПРОСТОРИМА ЕXYУ СУ КОМУНИСТИ ИСКОРИСТИЛИ ЗА СВОЈЕ ВИСЕ ЦИЉЕВЕ,,ДА БИ ОТЕРАЛИ КРАЉА И УНИСТИЛИ СРПСКУ ВЛСАТ ДА БИ ДОВЕЛИ КОМУНИЗАМ И ТИТОВ РЕЗИМ,,ЗАИСТА ДА НИСУ КОМУЊАРЕ 1941 ДО 45 УБАЦИВАЛЕ ПОБУНУ У СРПСКА СЕЛА И РАДИЛИ УСТАНКЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА ТЕ У ХРВАТСКОЈ НЕБИ НИ БИЛО,,ИМАЛИ СУ ДВА УСЛОВА ИЛИ ДА БУДУ У НДХ/БиХ И САДАСЊА ХРВАТСКА СРБИ-КАТОЛИЦИ/ЛИ ДА СЕ МОБИЛИСУ У ПАРТИЗАНКСЕ /ТИТОВЕ /ЈЕДИНИЦЕ/КО НПР. УБИ Др МЛАДЕН СТОЈАНОВИЦА,,РЕКОСЕ ЦЕТНИЦИ,,БАР МИ КОМСИЈЕ ЗНАМО ДА ГА УБИСЕ КОМУНИСТИ ИЗ МЕСТА У КОМ ЈА ЗИВИМ СА ГРАДИСКЕ ОПСТИНЕ ,,КОМУНИЗАМ И СОВИНИЗАМ ЈЕ ЗЛО ЗА СРБЕ,КАО И ОВА НЕОКОМУНИСТИЦКА ВЛАСТ.

Name

ММ

17.09.2018 09:37

У БЛ је и Центар за образовање из Широког Бријега

Name

Из НДХ твоји знас ти добро који

17.09.2018 00:52

Ако СНСД побиједи неким слуцајем оцекујте кроз коју годину да се овдје поцне славити Олуја као празник

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

17.09.2018 05:26

Лагана побиједа!!!!

Name

Роx

17.09.2018 05:47

Уколико би то значило да добијамо један додатни празник, тј. нерадни дан, зашто не.

Name

Е Ј.... ГА

17.09.2018 12:12

ПРЕТЈЕРУЈЕМО ПРЕТЈЕРУЈЕМО ИДУ ИЗБОРИ И ГЛАСАЈ НЕМОЈ ТРОВАТИ ИОНАКУ ОТРОВАН НАРОД

Name

Радник са мотиком

17.09.2018 21:58

Алоооо....Другарииии....Ако је неко способан....да води дрзавуууу.......нема везе ко му је биоо овај или онај.....Ако Љајиц не пјева химну...а даје голове....он је нама потребан.....Ви ко дјецаа.....Овом деда био кицос...овом алкос...овом устаса....Овде се ради о супростављању две политике...Два програма......Два нацина како водити дрзаву....Како организовати Економију.....Како друствени сектор....и Милион других озбиљних питања.......Подстицаји.....Реформе....Надлезностииии...И ви бирате оне који су за вас бољи......Нема везе ко је коме баба...деда....Овако вам само фали Бранко коцкицаа....па да вам појасни политику као инструмент водјења дрзаве...Посто се ви понасате исто као и његова дјеца у емисији......Ај зивили.....И узмите несто да радите.....И болице вас брига.....за обе стране

Name

Семберац

17.09.2018 00:57

Црнокосуљасица и њен партијски друг и сеф сверцер цигара знају да ако изгубе изборе одосе у цорку па је сад борба на зивот и смрт али народ то препознаје и послаце их тамо гдје и припадају у прдекану украли су милијарде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.09.2018 01:01

Њезин отац , официр ВРС, више пута рањаван и више пута одликован...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасарс

17.09.2018 05:29

Артиљерац висе пута рањаван? Чисто сумњам! Докажи...

Name

РЕ

17.09.2018 06:18

Рањавали га његови.

Name

К

17.09.2018 06:47

Посвадјао се са зенином фамилијом

Name

ЗА МИЛАНА

17.09.2018 09:46

МАРШ

Name

Теслић

17.09.2018 10:08

Није више пута рањаван, само једном лакше када се задесио на артиљеријској осматрачници,огреботина.А одликовање добио ко и све његове колеге позадинци зато борци и старешине на првој борбеној линији нису добили ништа. Није тачно ни да је оснивао Теслићку српску бригаду она је основана 14.10.1991 као 19 партизанска а 21.05.1992 преименована у Теслићку српску, а он се појавио у марту 1992 да би избјегао одлазак на ратиште у Хрватску са дивизионом из Добоја. Цијелу 1995 провео је на боловању а мјењао га је капетан Липовчић Драгутин. Питајте поменутог Липовчића зашто Слободан Бобан Грабовац није хтео да буде њему свједок одбране у процесу који се води против Липовчића пред судом БиХ.

Name

Дрекавац

17.09.2018 01:11

Зашто се годинама ћутало о овако страшним подацима за особу која је на челу Владе РС?! Да ли је икада ико питао дотичну како се изјашњава по питању своје националне и вјерске припадности? Додик је низом својих недјела показао да ради за римо-католике, а и баба му је од те погани, па није ни чудо.. Па, добро, људи, шта је то с нама?! Масовна хипноза, анестезија, лудило?! Неће ово на добро, неће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

17.09.2018 01:16

ГЛАСАЈМО СРПСКИ А НЕ УСТАСКИ. СВИ ЗА ВУКОТУ ГОВЕДАРИЦУ, ЗА ЦАСНОГ ПРАВОСЛАВНОГ СРБИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

17.09.2018 06:12

Који цастан ма доста вас је висе снсд гавни гласам за њих из принципа

Name

Србин

17.09.2018 12:13

Тако је. Само СРБСКИ

Name

Зељко Бањалука

17.09.2018 01:34

#ГЕНИ КАМЕНИ# ТОМПСОН ОБАВЕЗНО ПОСЛУСАЈТЕ. НИСУ ГЕНИ ПЕЈЕ МАРИЦА БИЛО КАКВИ ГЕНИ ТО СУ ГЕНИ КАМЕНИ !!! КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ??? ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

17.09.2018 02:47

Спремтесе,спремте за изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

17.09.2018 03:01

Поента је...ја сам Баја...ако ја хоцу и балван мозе бити предсједник РС...ето само да доказем да сам Баја..мое ми се..само сто је ова гора од балвана....педигре бољи од Колинде....мозда ипак с погресне стране Саве зиви.....цццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

17.09.2018 03:39

Њен отац је био угланцани старјесина али клонио се ратне зоне вецину времена провео је поправљајуци свог дзипа у техницкој радиони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

17.09.2018 04:03

Прво, не знам је ли то истина. А друго, ко је од нас могао бирати ко ће да му буде дјед или неки сродник?Рецимо, ја да сам могао изабрао бих Николу Теслу?! Мислим да је овакво прозивање срамно али и контрапродуктивно и неводи ничему. Знао сам да ће се кампања свести на блаћење једних и других јер и једни и други немају и незнају рјешење за овај народ сем "пасоша".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

17.09.2018 05:33

ДС, ако ниси могао да бираш "дједа" или "ујака" можеш да бираш предсједницу, мој ГЛУПАНЕ ово је СРПСКА.

Name

Дире Страитс

17.09.2018 06:38

Ниси разумио шта сам хтио рећи , тако да тај епитет који си мени упутио више говори о теби.

Name

Бранка 7

17.09.2018 13:40

Коначно један пристојан коментар.како смо зли и некултур.Не кажем да подржавам власт али нисам за то да неко буде прозиван и нападан због предака јер нико од нас то није могао да бира .прљава кампања и никад прљавија .ништа не могу да понуде народу осим сто пљују једни по другима.и још дјецу воде на митинге и пред камере .ужас.

Name

Турбоскара

17.09.2018 04:10

Незнам штс сад причате и коментаришете по порталу па зар није ваш вољени предЦедник дао РС ХДЗ и брсту Човићу на чување.Зар предЦедник није дао јасеновалку граџу беатсккој коалиционој Хрватској.Зар тамо гдје су Хрвати вечина у сагласности предЦедникс срби нису констутиван народ.На крају кажу да и Баја има Хрватске корене.А кад се. Толико угледамо на Србију па зар Премијер србије није лезбејка а и њен дједо је Хрват.Шта је сад то чудно .У овим ненормалним државама и у овом мањем бољем ентитету што би рекао баја све може.Овде се све своди на Србство ко је вечи Србин и. Траву пасти и србовати.А то што од сљедечег мјесеца поскупљије лебац ништа.Под овом влашчу СНСДа је све пропало и ненормално.Па фино нам је бисерка објаснила гдје дрво гдје поток гдје радте трава и шта је једина и права истина и то 113./.Ал какве то има везе сад кад се узме 50/100 км а још и које пиво па мало прасерине и Гоци и Чана запјевају а баја дода Немође му нико ништа.А љепоте све се ти заборави.зато знам ја нас јебо ти нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

17.09.2018 05:54

Само да ти скренем пажњу да постоје у слова "ђ" и "ћ". За сада толико од мене, доста за почетак.

Name

Теслиц

17.09.2018 04:10

Теслицани то знају и никад у теслицу снсд.неце добити унука устаска данас води и Миле сверцер

ОДГОВОРИТЕ
Name

амир

17.09.2018 04:11

Какве везе има ста ти је био дјед заостали

ОДГОВОРИТЕ
Name

побро

17.09.2018 07:25

Има друже

Name

Пикси

17.09.2018 04:31

Ја сам Лана радницка кци, знам гарави ста би хтјео ти... хахахахаха,браво за будуцу председницу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

17.09.2018 04:40

Опозиција на апаратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДУЛЕ

17.09.2018 07:08

Једва дише, ал може да пише-Тебе Бисерка нема више.!!!

Name

Пиле

17.09.2018 04:59

Ако распакују Дејтон будимо се у Ндх! Упамет се народе у октобру док не буде касно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пиле

17.09.2018 05:50

Па кад баја подржи тречи ентитет и онда тречинс Рс узму бајини савезници ХДЗ И ето ти нетреба распакивати дејтон РС че бити раздвојена на ћасти и полако се уклапа у БиХ.Баја че све то одрадити

Name

Кики

17.09.2018 05:00

Није исто Устаса и Домобран. Ако је Пејо био сатник онда је био домобран. То је била регуларна војна јединица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

17.09.2018 08:24

Па докле браните неодбрањиво?

Name

Нешо

17.09.2018 09:05

Сатник је чин..капетан.

Name

Содома&Гомора

17.09.2018 05:01

Мук и тишина која звони више и од топовских граната. И од лелека српске нејачи која је завршила под усташким ножем. Иначе, глагољива и брбљива ЖЦ је заћутала. Понестало јој ријечи. Јер су (не)дјела њених предака таква да је све утихнуло. Од ње су само гори они који су је довели на власт најпре као министарку, а онда и као премијерку. Њено незнање и примитивизам су планетарних размјера. А њен шеф као покровитељ свега се сад напрасно другоме Богу моли. Изненада постао вјерник. А толике године невјерник и рушилац српског постојања. Јасеновачка грађа је доказ тога. Јасно је одавно било ко је вјера а ко невјера. Зато сад закашњела памет: отвара нове цркве, камене темељца, са својим пословним пријатељем Григоријем јуче у Њемачкој покушава опет бити Србин. Касно. Вук у јагњећој кожи. А она скривена под плаштом и заставомкоју су носили њени блиски рођаци усташки барјактари. . Гласајте народе и за црног ђавола али не заборавите ко је Фрањо Мајданџић чијим је гласом некад давно лакташки баја умарширао у наше животе. Умарширао 1997. и све до данас нам ломи грбачу. Отуда Драган Човић као “заштитник” Срба у Предсједништву БиХ. Отуда ЖЦ. Отуда су фирме уз Хрватске и њихови пословни интереси поклопили све што је српско. Храни нас Конзум, брани нас Човић, на рафовима продавница само роба Бајиних пословних партнера и херцеговачких тајкуна. Све је у функцији давно започетог пројекта - 42. руке Фрање Мајданџића из 1997. И инсталације лакташког шерифа са два посланичка мандата на премијерску позицију. И како онда тако и данас. Само данас се опљачканим милијардама купује патриотизам, вјера, невјера и ... гласови неопрезних Срба којима Додик и његова хунта покушавају заварати народ и продати патриотску причу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.09.2018 05:59

Браво, одличан коментар!!!

Name

бањалуцанин

17.09.2018 07:11

1997 кад је Баја јасио на НАТО тенковима по БЛ су доводили дјецу из мјесаних бракова и устасе да нападају хотел Босну у којем се тада насло руководство РС и народ који се склони тамо пред разураленом устаском руљом.Тада је зло стигло у РС и преузело власт од тада дозивљавамо национални и сваки други суноврат

Name

ккк

17.09.2018 07:43

Промовисање фашизма само показује немоћ опозиције!

Name

РАСПУЦХИН

17.09.2018 08:47

Не заборавите и "Септембар 93." , још једну "акцију" у коју су се убациле усташке службе и покушале искористити незадовољство бораца.

Name

залосна реалност

17.09.2018 05:03

Милораде, Ви сте једна будала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонце

17.09.2018 05:09

Након овакве изјаве,висе немамо ста коментарисати ко це бити предсједник Републике Српске,све је јасно рецено ко је ко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОХАНА

17.09.2018 05:17

ЦИЈЕЛА ЕВРОПА ЗНА КОЈЕ ЗЕЉКА А ВИ СРБИ НИСТЕ ЗНАЛИ КОБЕЈАГ ЕТО ВАМ ГА САД А ДОДИК ЈЕ ИСТО ХРВАЦКОГ ПОРИЈЕКЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

17.09.2018 05:18

Устаскиња , него ста је ! истразите и додикове претке , није то српско презиме , а увлацење и колаборација са херцеговацким хрватима и борба зањихов ентитет , говори само једно ..да нас воде тихе устасе , и виде нас у пропаст . све нас је мање и све смо гладнији. ко год буде гласао за павелицеве церке и синове треба дасе одеекне православља и славе ..тацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Шешељ

17.09.2018 09:49

Шешељ је хрватско презиме, заправо постоји само један Шешељ који себе сматра Србином...

Name

Јован

17.09.2018 05:21

Ако су прекодрински Срби, зарад опстанка и будуцности властите дјеце, присиљени оконцати рат против Зељкиних сродника онда то могу само средствима и на нацине на које се рат води. Дакле, послије три погрома 1914-1918, 1941-1945 и задњег 1992-1995, финале са њеним У-јацима, ције гене је пренијела на своје потомке, неминовно слиједи. За поступке из нузде само неразуман се извињава! Јесмо ли такви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

17.09.2018 08:03

@Јован "Друго полувријеме" губите, не призивајте то!!

Name

Е јес

17.09.2018 05:22

Ал пазите сад ово- и након овога је сектаси Срби подрзавају, цак јој на скуповима вицу: Не дамо те и сл. Посебан степен испирања мозга или голи интерес? Али све је било јасно јос прије 19 година кад оде јасеновацка градја а нико се ни не поцеса по глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мт

17.09.2018 13:10

велика истина! Али никада нико није потегнуо питање одговорности! То на ста су спремни сектаси (СНСД) па то је страсно! Монструми идите!!!

Name

Крла

17.09.2018 05:25

Па добро, мало су нас покалали и у јаме бацили, мало су нам зена и дјеце побили, па ви гласајте за ову њихову унуку слободно! Неће бити само да ће се њима предати јасеновачка градја, него ће им дати и трећи ентите, што значи даће им Српску земљу и још ће изменити дејтонски споразум што вјероватно значи гашење РС, у сваком случају нећемо имати право гласа јер ће нас свугдје моћи прегласати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХРГАЉ

17.09.2018 05:36

Зељка само настави просиринам земљу ,видис колика нам је дрзава велика.Оволика није била ни за врјеме Твртка првог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

профа

17.09.2018 05:40

Поново комунисти и усташе против Срба. Па зар послије Броза, Кардеља, Бакарића, Крајачић, Крлеже и генералских ојебина Кадијевића, Љубичић и Аџића могло нешто друго. Јавите шта је био деда, ујак илистриц Наде Тешановић...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре профа

17.09.2018 09:34

Са оваквим ријецником, далеко си ти од “профе”. Висе лицис на необразованог примитивца.

Name

СТРАШНО

17.09.2018 05:41

САМА ЈОЈ ФАЦА ГОВОРИ ДА ЈЕ ДИДИНА УНУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коалиција

17.09.2018 05:54

Јасеновац и Градиска стара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Традиција

17.09.2018 07:26

Не видим у томе ништа спорно, наставља се традиција. хттп://www.телеграф.рс/вести/1462474-кад-цетници-и-устасе-наздрављају-24-фотографије-које-једноставно-морате-видети-фото

Name

А

17.09.2018 06:00

Ово нико не помиње: "људи смо, нисмо херцеговци". Толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

17.09.2018 06:03

Хрватска је и 90 их преко својих слузби бацила кост у БиХ а да и неприцамо да је најваци кривац за распад Југославије.Ево и данас преко својих људи Зељке Додика и Цовица сије неред и хаос овом народу.Мислим да се Србија мора остро супротставит Хрватској да се клони ових простора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Перицу

17.09.2018 07:45

Србија је још 80-их година укинула аутономију Косову и Војводини, иако су се остале републике оштро противиле тој једностраној одлуци. Ако то није атак на Устав Југославије, не знам шта је. 1989. на Косову Слободан Милошевић припрема крезубе масе на оружане сукобе. Већ тада су се само видјеле заставе Републике Србије, које је била јако слична Југословенској застави и наравно баљазгало се о Косовском боју и Вуковим измишљотинама. О српским аутономним областима, које су настале 1991. године, не бих сада, то је све већ мање више познато.

Name

075

17.09.2018 08:05

@Перо Ви стварно "сањате"! Хрватска је Запад! Хрватска је НАТО! Хрватска је ЕУ! Србија је држава коју сви око ње мрзе и држава гдје су најмање плате и пензије, значи "стандард" 0!

Name

Ре РАСПУЦХИН

17.09.2018 08:53

Која то Србија и ко то из Србије???

Name

Миладин

17.09.2018 06:06

Ако имас неког претка који се потурцио и заједно са Турцима тлацио овај народ то је његов гријех а не твој. Тактика којој се користи Савез за Промјене је антисрпска, примитивна и неинтелигентна и зато це дебело изгубити на слиједецим изборима али они то вец добро знају и зато покусавају са оцајницким потезима као сто су овај или Правда за Давида којим није циљ проналазење истине него обарање власти и институција Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Миладина

17.09.2018 06:41

Циме се ти водис и кога подрзавас? Која је то политика,срам да вас буде,убијати дјецу и бацати у канализацију.Монструми над монструмима!Зену која казе за звијерски убијено дијете,да це му отац на крају остати сам,треба затворити на 100 година робије!Је ли то мати?Је ли то зена!Засто бар не затвори своја погана уста.!Срамота зенског рода!

Name

БАЊАЛУЧАНИН

17.09.2018 07:12

Док се СРБИН БАЊАЛУКОМ КРЕЋЕ БИСЕРКА НАМ ПРЕДСЈЕДНИЦА БИТИ НЕЋЕ..!

Name

мт

17.09.2018 13:13

Браво бањалуцанине!

Name

Устàнак

17.09.2018 06:15

Узалуд је ова кампања против Додика, побиједит це на изборима опет. Како је досао на власт тако мора и отици. Знамо како је досао...вјерујте ми тако је у оваквим резимима, мирним путем неце отици, јер се онда суоцава са затвором

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи да ли сте ви нормални

17.09.2018 06:18

Ви као да намјерно хоцете да се Вукоти Говедарици изрекну санкције. Због овакве изјаве која је сколски примјер говора мрзње Централна изборна комисија БиХ мозе понистити његову кандидатуру за Предсједника Републике. По овом понављању ове вијести мозе се стеци утисак да се Говедарица намјерно зели одстријелити са мјеста кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

17.09.2018 07:51

Хало ста ти прицас,па они константно нападају лазу и прицају да смо издајице потурице хало зар то није за ЦИК, докада да се цути и засто њих истина вриједја, а овамо лазу на кубике. Па ста мислите како би Хрвати реговали да им на изборима се кандидује неки Србин. И увјек прица да СзП нема кандидата, а ови имају Зељану, Спирица,Мајкицку Радмановица и као бинго Стевандица. И опозиција када год је указивала на све проблеме сто нам се десавају од стране власти су оптузени као издајници. Ако Бог да послије 7 октобра це се знати ко је идајник све ове године.

Name

М

17.09.2018 08:27

Ништа спорно нема у изјави, спомиње УСТАШКЕ претке а не хрватско поријекло који није спорно, ау контексту мјених сталних прозивања за патриотизам.

Name

Коначно разоткривени

17.09.2018 06:23

Имали сте 90-е године Стипу Месића да растури Југославију и направи рат а сад имате Жељку Цвијановиц да завади Српски народ и растури Републику Српску у свему јој помажу Додик + Човић, сви рођени Бањалучани бјеже јер знају и предосјећају нове сукобе , ако остане ова власт то ће се и десити , зато бирајте Србина Вукоту Говедарицу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

пип

17.09.2018 06:24

Па и Рудоња има хрватске корјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.09.2018 14:28

Направите анализу па ће те видјети колико је СДС-ових кандидата усташка унучад.

Name

врбе

17.09.2018 06:25

И нијемци су морали доказивати своје аријевско поријекло, ето, хаман и код вас срба исто хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ВРБЕ

17.09.2018 12:01

Можда би ти бољи ник био "жица"...

Name

хрватски представници воде РС

17.09.2018 06:25

Додик хрват, сад и премијерка, па кога ћете још из власти представити, имал часног и поштеног србина у влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

17.09.2018 06:26

Бице весело за ове изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прогнаникк

17.09.2018 06:35

Испитати јесу ли устаски бројни осталии високо рангирани цланови СНСДа који су из мјесаних бракова .Оформити комисију у народној скупстини која це све да испита и ако се ово показе као истина онда треба забранити проустаску СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјена

17.09.2018 12:36

Ста вам сад сметају мијесани бракови? Да ли сте ви свјесни ста писете, па Хитлер је хтио цисту Њемацку, да ли ви то себе поистовјецујете са Хитлером? Па јел могуце да имате толико болесне мозгове?

Name

Ветеран

17.09.2018 06:40

Зато је Додо и Брцко продао да пресеце коридор у Посавини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доказ

17.09.2018 06:43

Па је ли полиције Републике Српске већ стављена шаховница на шапку?Погледајте мало боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халоооооо Срби

17.09.2018 06:50

Жељка Цвијановиц , Никола Шпирић ,Денис Шулића ,Игор Радојичић , Нада Тешановић , Клокић Златан, Ален Шеранић, јасмин , Комић, све Снсд , халооооо Срби ти људи вам кроје судбину ,,,,,,,, а Неваља вам велики Србин Вукота , али не вриједи овим из Дрвара , Гламоча , Петровца говорити да су их ови једном отјерали са огњишта и опет ће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполитицна

17.09.2018 07:28

Нисам члан ниједне странке нити желим бити. Овакав начин вођења кампање показује колико је политика јадна на овим просторима. Лично ме не интересује поријекло политичара, али ме јако интересују дјела. Чињеница је да се г-ђа. Цвијановић није баш показала у позитивном свјетлу у протеклом периоду, а за то не кривим њено поријекло. Исто тако, чињеница је да се не могу наћи трагови рада госп. Говедарице. Програми за изборе су свима исти, у пар ријечи се разликују и могу их написати и дјеца, јер су и она свјесна шта све не ваља у нашој држави. Предлажем да се умјесто расправљања као на пијаци господа посвете конкретизовању активности којима ће подупријети предизборна обећања. Сви знам да треба повећати запосленост, а питање је како - конкретна акција и примјер исте. Немојте да одговор буде повећање привредне активности, подстицање послодаваца и сл. Послодаваца и становника је све мање. Даље, сви знамо да су прензије на срамно јадном нивоу и да је пријеко потребно повећање истих. Како? Конкретно одговорите одакле новац за повећање, ако се и са овом висином пензија све своди на задуживање.....имате ви и те како о чему расправљати, а обзиром да су се кандидати одлучили на овакве расправе говори довољно о њиховом квалитету. Браво и за вас и за нас.

Name

херцеговинамоја

17.09.2018 08:05

Аполитицна замисли како је бити васпитаван у устаском духу а имас прилику да владас оним које највисе мрзис и презирес.зато све униставају и разарају јер мре србе и рс..да би било боље на власт морају доци Срби родољуби који воле свој народ и своју дрзаву РС,који неце красти свој народ вец .Без национализма и родољубља искреног нема ни развоја..зато треба раскринкати устасе и лазне родољубе

Name

аполитицна

17.09.2018 08:29

Слажем се "Херцеговинамоја" пасолутно, али питам да ли је довољно што је госп. Говедарица чистог поријекла без усташких примјеса? Гдје су његови резултати? СДС је био на власти прије СНСД па се не сјећам неког просперитета, осим силних приватизација. Посебно треба имати у виду да су тада стизале милионске донације, грантови и сл. што је значајно олакшавало "владање" па су завршили у приватним џеповима...бар ја не видим да се од тога и један сегмент у друштву поправио. Нама је судство, образовање и здравство на катастрофалном нивоу и без та три стуба се не може ни разговарати о било чему даљем. Сматрам да би озбиљан кандидат за овако одговорну функцију требао имати успјешну приватну причу, дјела која говоре да има ту способност и снагу па био онда могао да води кампању која се не би заснивала на трачевима. С друге стране, г-ђа. се не би требала ни кандидовати имајући у виду фијаско њеног мандата. Нажалост, то је ваљда најбоље што нам се има понудити. Искрено, овдје не видим мање од два зла које бих могла одабрати.

Name

БОРАЦ ВРС

17.09.2018 07:01

Дајте Иву из 102 б.ХВО у нашу владу и то да буде министар бораца па да се ВИДИ ДА СМО СТВАФНО СВИ РЕТАРДИРАНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дража

17.09.2018 07:24

Вала имаш и право.

Name

МИЛУТИН

17.09.2018 07:02

НЕКА СУ НАС ПОЂОНИЛИ И ПОНИЗИЛИ ДО ДНА КАД 12 година НИСМО СХВАТИЛИ ПОДВАЛУ И ПРЕВАРУ!!СРАМОТА МЕ КОМЕ ПРИПАДАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

17.09.2018 07:05

Ово ми личи ко на Козару и Поткозарје у времену комунизма, када је опроштено онима што су клали и убијали Србску нејач, и старо и младо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не волим Цвијановићку

17.09.2018 07:14

Али овај Вукотин коментар је исто био дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

17.09.2018 07:43

Зарађјено , враћено.

Name

Дража

17.09.2018 07:20

Ми Срби смо највећа го... шта све допуштамо.Немам ништа против Хрвата али особа са усташким педигреом да ми буде предсједник то се граничи са лудилом.Да се не заборави,водећи људи усташког покрета су били из Босне и Херцеговине!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

17.09.2018 07:29

Дајте не кмечите више. Као да је битно да ли ће предсједница бити Жељка или неко други ко је ''прави'' Србин. Ионако се све пита Додика, зар је уопште битно ко ће формално бити предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

17.09.2018 07:36

Шта је са борачком , генералом Савчићем ,зашто нетраже изјашњење госпође Цвијановић , ја борац из Вуковара нежелим да ми она ако је то истина буде врховни командант

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

17.09.2018 07:40

СЈЕДОХ ЈА .СЈЕДОШЕ ОНИ .УСТА ЈА УСТАШЕ ОКО МЕНЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буц

17.09.2018 07:44

Па зар не писе да јој је отац био старјесина ВРС,ваљда је вазније ко је био отац а не дјед по мајци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пејо

17.09.2018 08:22

И мама је битна рођаче.

Name

ццц

17.09.2018 09:12

Хрвати пониставају избор за мис кад су сконтали да је побједница Српкиња....а ми цемо њихову ни мање ни висе него на мјесто предсједника РС....неце моци...неце

Name

Макс

17.09.2018 08:25

Напокон се разоткрива мафија унука Пеје Марица и нетијакиња ујка Иве Марица и предата јасенивицка града а преда велики србин Додик кад оно будуца предсједница устаска унука сатника Пеје Марица браво СНСД само тако понизивајте народ кад вам је дозволијо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пејо

17.09.2018 08:35

Додик хрватски тајни агент.

Name

Дарко Миха

17.09.2018 08:33

Па да ли има ико из СНСД да није из неког мјешаног брака. Нема то везе али одкуд им право да се ките српством

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар П

17.09.2018 08:34

Толико о србовању ових из СНСД па зар нису имали никога бољег да кандидују

ОДГОВОРИТЕ
Name

лала

17.09.2018 08:46

Па ста це вукота ако побиједи са 150.000 муслимана ако му смета Зељкин дједа? Ста це ,ако побиједи са ,са муслимана и хрвата који су потпредсједници? Интересантно..хм..Онда би и он да зајасе па да пјева исто као и до сада..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

17.09.2018 08:50

Да Вас подсетим села око Бањалуке/ Симици/ и многа друга цисто су била Хрватска све куце су реновиране али се никад ни један хрват није и неце вратити,,ЗАСТО ОНДА СРБИ КОЈИ СУ РАСЕЉЕНИ И РАСТЕРАНИ ПО КОЛЕКТИВНИМ ЦЕНТРИМА.ПРИМЕР,, РОВИНЕ ГРАДИСКА//ДАЈТЕ ДРУГЕ ПРИМЕРЕ,, И МНОГИ ДРУГИ ДАЈУ ГЛАС УСТАСКОЈ УНУЦИ И ЦРВЕНОЈ СЕКТИ,,на залост СДС ЈЕ УВЕК БИО ТОЛЕРАНТАН ПРЕМА ДРУГИМ СТРАНКАМА,,ЈЕДИНО РЕСЕЊЕ ЈЕ ДА СЕ ВОКАБУЛАРОМ И ПОСТУПЦИМА ЦРВЕНЕ СЕКТЕ ИЛИ СИЛОМ НА СИЛУ,, СЛОМИ ОВА НЕДЕМОКРАТСКА И ПРОУСТАСКА ВЛАСТ,,СЛОБОДА СРБИМА,,УЗ СДС НА ЗАЛОСТ СВЕ МЕДИЈЕ СУ НАМ ОТЕЛИ,,УСТА НАМ ЗЕТВОРИТИ НЕЦЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

17.09.2018 09:39

За разлику од владе предсједника РС не бирају папци. Паметном И превисе.

Name

пффф

17.09.2018 08:52

Устаска унука како је ви називате је премијер ове будјаве дрзаве 4 год и ви сте се сад сјетили да је она устаска унука кад је кампања сви сте ви исти само нормалном народу нема овде будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није Касна Памет

17.09.2018 09:41

На овом порталу се у коментарима пише о томе да је она УСТАШКА УНУКА већ дужи временски период,али ви који само пратите наслове нисте запазили.Требала је изјава неког политичара па да дође до ширих маса.Новине су писале о томе,писани блогови,али наш народ нечита.Сада осим овог портала нико из Србије од електронских медија,портала,штампаних медија то није још објавио.Ми Срби смо окупирани народ од неофашиста.Они су нама одредили хрватске усташе да нас надзиру и над нама владају.Дулићи у Влади Србије који су 1945 на свом салашу у Суботици крили усташе из Херцеговине.Жељко Сертић министар у Вучићевој Влади коме је ђед усташки пуковник спалио манастире на Фрушкој Гори.Ана Брнабић премијер и хрватски и геј лоби исто као и Чадеж.У Републици Српској преласком Владе и Скупштине РС у Бањалуку главни утицај преузима Бањалучки Бискуп Комарица и сви Хрвати нарочито из усташких породица улазе у СНСД и заузимају све битне позиције у Влади,министарствима,граду. Католичка гимназија је хит образовна установа у Бањалуци и на тај начин се јако шири утицај католичке цркве.У Бањалуци прије овог убиства Давида Драгичевића једина грађанска иницијатива је гле чуда била против изградње Српске православне цркве у Борику.Бањалука треба ослободити од усташке,фашистичке власти и да буде српски град јер никада још није ослобођена.

Name

пффф

17.09.2018 09:58

Ти зивис у 1945-ој хееееј ово је 2018-а 21 вијек пробуди се болан.Коме треба висе прица устасе цетници и ти фолови дај да се ради и нормално зиви.Та прица само политицарима одговара и на таквим овцама као сто сте ви купе поене.

Name

РЕ ПФФФ

17.09.2018 10:25

Ове 2018 неможе да се живи јер неофашисти усташки унуци Додик,Жељка,Касиповић,Нада Тешановић....... су све уништили образовни,здравствени,пензиони систем,деиндустријализацију, свеопшту незапосленост, безперспективност,масовно исељавање младих и цијелих породица у потрази за послом,корупција цвјета,убијају дјецу и штите извршиоце,приватизују тајкуни природне ресурсе и трпају новце у свој џеп,уништавају јавна предузећа.То ти је чист ФАШИЗАМ.

Name

пффф

17.09.2018 10:34

Ко је бирао те фасисте него народ Српски народ тако само дзаба се буните и баљезгате Српски мозак је затуцан зато се и десава ово све.

Name

заблуда

17.09.2018 11:31

Јао какви коментари, ово је страшно, у којем вијеку ми живимо, изадјите на изборе и гласајте а не лупетајте којешта по тастатурама

Name

Пффф

17.09.2018 12:13

За кога да гласам?За овакве сто спомињу устасе цетнике итд сигурно нецу за ове сто су сад на власти сигурно нецу нема се за кога гласат.Само бјезат одавде и ниста висе.

Name

З

17.09.2018 09:19

ХЕ ХЕ ХЕ ВАМА НЕ ТРЕБА ПРОТИВНИК ВИ САМИ СЕБИ КОПАТЕ РАКУ СВОЈИМ ИЗЈАВАМА И ПОНАСАЊЕМ ПОЦИЊЕТЕ СЕ ГАДИТИ СВАКОМ НОРМАЛНОМ ЦОВЈЕКУ ХЕ ХЕ ХЕ КОЛИКО СТЕ СЛИЈЕПИ ДА ЦЕ ВАМ ТЕК БИТ ЈАСНО АЛИ КАСНО ПОСЛЕ ИЗБОРА ХЕ ХЕ ХЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југославија

17.09.2018 09:30

После ове бруке СНСД-у је најбоље да одустане од Жељкине кандидатуре и да подржи проф.др Радомира Лукића. Иначе ће нам предсједник постати стручњак за колут напријед и колут назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

17.09.2018 10:35

Ти што се потписујеш са југославија вјероватно си стара кањара па ти смета колут напријед , колут назад а несмета ти учитељица енглеског са купљеном дипломом енглеског послоје рата ко већина политичара из било које странке у РС

Name

Бошњак,ал прави...

17.09.2018 09:45

Овај брод већ одавно не плови,већ тоне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљани

17.09.2018 10:04

Ако после овог буде предсједница,сви Марици моји и ја селимо из РС,а многи су од мојих били уцесници рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

17.09.2018 12:11

А гдје цес селити јадна .Једино ту гдје си мозес бројати крвна зрнца .

Name

ааа

17.09.2018 13:37

Знаш Коле, не лаје вашка ради села него радо себе. Како те плаћају?

Name

коле

17.09.2018 14:07

Слабо ме плацају бајат сендвиц и вода вода...

Name

Ветеран

17.09.2018 10:19

Све је до Бањалуке, која одлучује за ко ће побиједити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

17.09.2018 10:38

Устајте срби и заврсимо 7ог са овим злотворима и доказаним непријатељима овог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

17.09.2018 10:45

Савцицу огласи се не буди гњида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

17.09.2018 11:07

И он давно купљен.Наши часни генерали,а у ствари јајара до јајаре.

Name

ОДГОВОР

17.09.2018 11:13

Жељка је само послушна марионета зна се чија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

17.09.2018 11:29

Зна ли ко објаснити какав је оно споменик у облику слова у у Дервенти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Још

17.09.2018 12:32

Са првим бијелим пољем на шаховници-НДХ грб.Па питај премијерку изграђен је када је она дошла на функцију.Питај је има ли њених на том споменику.

Name

СРБИН

17.09.2018 11:56

СТВАРНО АКО ПОСЛЕ ОВОГА ПОБИЈЕДИ БИСЕРКА, ТРЕБА МО СВИ ИЗВРШИТИ КОЛЕКТИВНО САМОУБИСТВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

17.09.2018 12:24

Ко гласа за Жељку усташицу по мајци и за дезертера ратног профитера Додига са сумњивим поријеклом, издајник је српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

17.09.2018 12:28

Савчићу зашто ћутиш, зашто ћутите српски борци, шта мислте због чега је ваш статус тако биједан. Колико вас не ради, колико незапослене дјеце погинулих бораца. Почели су и убијати! Ћутање је знак одобравања, па ако вам је добро наставите ћутати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

17.09.2018 12:41

Вучићу, да ли долазиш 5. октобра да подржиш издајнике српског рода и народа? Вучићу, да ли знаш да СвиЋе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цецилија

17.09.2018 13:50

Онај ко гласа за ову Додикову лутку, нема ни цасти, ни морала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цврле

17.09.2018 14:58

Драцлги моји гласаци срби узецу за савјетника Ујка Иву Марица ако побиједим на изборима овако це Зељка сутра реци народу ујак се Иво из ХВО промјенио сад је и он србин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уууууу

17.09.2018 17:19

Умало не гласа за њу:(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томи

17.09.2018 21:13

Зељка до побједе, имас подрска свих устаса од Беунос Аиреса до Цанбере, Мислим наса геy устасица Ана Брнабиц је премијерка Србије , па ред да и устаска унука Зељка Цвијановиц постане председница РС-а, Боље за вас трофазне, па видите да не знате, ста вам је фалило у насег црвеног устасе Тите?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

18.09.2018 08:31

Цитам ове поруке и питам се дали сте ви нормални.ста је са вама ,оцигледно немате посао ,па се бавите таквом јадном прицом ,поведите рацуна о себи а не о Зељки и Говедарици ,пустеи људе нена раде свој посао ,и прихватите оног који побиједи ,а то дали она има некога у породици да је био устаса,па видецемо дали Зељка добија хрвацке гласове .то знаци да је она наса и прихвати мо је за насу.,срамота ста прицате ,јос једном казем да је вас буде срам ,

Name

Реални 3

17.09.2018 23:24

Ма о цему ви расправљате па сви ови сто се називају краисницима сто уместо ХЉЕБ казу крух то су висе хрвати него срби да није поцео рат '91 до 2030 неби ни знали које су вјероисповјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

18.09.2018 06:49

Није се ни Говедарица борио за РС, што није прије износио овакве коментаре. Сада хоће гласове. Није ни он цвјецка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

18.09.2018 19:50

Није ратовао није наплатио,а Бисерка инсистирала на ДЕЗЕРТ-еру и и доби дезерт.Вукота био пристојан прешути једном,други пут, ал глупача навалила не престаје и добила оно што је тражила. Е сад ћути и бог зана кад ће опет нешто одвалити.

Name

Цицко

18.09.2018 10:31

Има још потурица у редовима СНСД-а и придружених му странака. Нек се неко позабави челним људима Прве СДС и њиховим поријеклом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потурица

18.09.2018 14:17

Браво! Мајка Хрватица поријеклом из усташког легла и жена исто Хрватица, а буса се у груди да је велики Србин. Као бајаги основао Прву СДС да би се борио за њене изворне принципе. Колико је пара добио за ове изборе треба народ напаћени да зна којима он први закида и оно основно на шта имају право. Само ће Додо схватити касно да гаји гују у недрима. Тако је и СДС схватио кад му је све дао а он им онда окренуо тур.

Name

проклетије

18.09.2018 12:21

Моземо ми овако у недоглед разговарати,по овом питању се мора огласити генерал Савциц и цјелокупна борацка организација РСи то у ударном термину дневника,он то мора урадити због погинулих бораца и оних који су јос зиви.Нека народ одлуци ко је вјера,а ко невјера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда за давида

18.09.2018 20:55

да је камила,камила је али није могла бирати претке. имамо озбиљнија питања за њу. нека нам казе #којеубиодавида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота За Устаску Унку Зељку.

18.09.2018 21:45

Немозе Устаска Унука Нисобарица Бити У Републици Српској И Српском Народу.Ја Мислим Даје И Додиг Тудји Когаје Нато Сатењковима Насилу Поставијо Даунисти Републику Српску.Али Хвала Богу Свице.Готовису И СНСД-е Ујаци И Устаске Унуке.Сатерацемојих У Мисију Рупу Имадаих Разбијемо Ко Бугарску Скупстину.Устасе И Унуке Протерати Из Републике Српске Тамо Гдеимје Место.Нисувисе Позељни У Српским Дрзавама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

19.09.2018 19:05

Па и додиков коријен је хрватски отидзите у мјесто његових предака и сазнацете како и накоји нацин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еки1977

19.09.2018 19:47

Води политку НДХ.

ОДГОВОРИТЕ