Zbog unuke tišina u SNSD-u

U Savezu nezavisnih socijaldemokrata nastupila je grobna tišina nakon što je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica javno upitao: - Da li jedna ustaška unuka može da vodi srpski narod i da priča o srpstvu i časti!?

Republika Srpska 17.09.2018 | 02:25
Zbog unuke tišina u SNSD-u
To se odnosi na Željku Cvijanović, čiji djed po majci je, kako navode, bio ustaški satnik Pejo Marić a njegov sin Ivo, Željkin ujak, borac HVO.

"Zar ona, čiji je djed Pejo Marić bio ustaški satnik koji je satirao i palio srpska sela oko Dervente, a ujak borac Hrvatskog vijeća odbrane, da pominje otadžbinski rat?!

Zar ona koja ove činjenice nije našla za shodno da demantuje, hoće da bude predsjednik Republike Srpske?!", konstatovao je Govedarica i tako u lice bacio rukavicu suparničkom taboru, gdje je zavladao muk po tom pitanju.

Umjesto demantija ili priznanja uslijedila su nemušta saopštenja u kojima se svjesno prikrivaju te činjenice i plasiraju informacije da je premijerka i kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović kćerka straješine VRS, što niko i ne spori, a o ustaškom porijeklu ni riječi.

U odbranu Cvijanovićeve, kao u Titovo vrijeme, prvi su pritekli pripadnici organizacije bivših starješina VRS, ističući ulogu njenog oce ne pominjući njenu porodičnu vezu sa ustaškim satnikom Pejom Marićem i borcem HVO Ivom Marićem.



Ovaj posljednji, Ivo Marić dopredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Herceg Bosne, bio je u aprilu ove godine na obilježavanju 26-te godišnjice osnivanja 102, odžačke brigade HVO-a.

Kako je prenio portal Odžak.ba, Ivo Marić je tada rekao da je cilj brigade bio zaštiti stanovništvo od "velikosrpske agresije".

Navodi da je tokom rata kroz tu brigadu HVO prošlo tri hiljade i dvjesto boraca...

Nakon ovog predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je predao jasenovačku građu Hrvatskoj, kao i zbog njegovih bliskih odnosa sa HDZ-om BiH srpskom narodu treba da kaže kuda plovi ovaj brod zvani Republika Srpska.

U međuvremenu oglasila se Željka Cvijanović i demantovala ove navode.

Autor: J.D./BN 

Komentari / 227

Ostavite komentar
Name

Sramota

17.09.2018 00:26

Ako poslije ovoga postane presednica, uzeti oruzje i svrgnuti je. Ne moze ovo biti normalno. Dolazi Konzum, unistavaju Tom, glasaju hrvatima za most, glasaju sve sto hrvatima treba, predaju jasenovacku gradju. Pa dajte drugovi koga vise lazete ?

ODGOVORITE
Name

Re(Sramota)alitic

17.09.2018 02:24

Blajburska koalicija je aktivna i radi punom parom. I narod opet neka glasa za one koji vode porijeklo od ustasa. Nije bolje ni zasluzio.

Name

!

17.09.2018 04:08

VUKOTA PREDSJEDNIK.... JELENA BRAVO UVJEK NA STRANI ISTINE

Name

Srbenda

17.09.2018 04:57

Kakav učitelj takva i u učenica. Pa njen idol je stvarao RS na prvoj liniji Mahovljana čitavih 1,5 km od svoje kuće. A nabliža prva linija mu je bila ona u Gradišci 25 km od njegove kuće. Posle rata mu za novac stavili pečat u knjižicu da je bio na ratištu. Znaju od Rače do Rovinja kakav je borac Mile bio! I onda taj "Čuvar Srpske" kako sam sebe naziva uzme ustašku unuku pod svoje okrilje i hoće je na čelu RS-a. Samo isprani mozgovi koji slušaju RTRS ne vide kuda plovi ovaj brod. Zato 7.10. pametno. SVIĆE!

Name

Tops

17.09.2018 04:59

Kad je dolazio na vlast pokazivanje kooperativnosti je Lemi pokazao predajom jasenovačke gradje Hrvatskoj. Pa davanje svih objekata važnijih institucija pod hipoteku banaka, koje kontroliše hrvatska linija. A tek kroz firme tipa Konzum, Lager, auto i kamionska zastupništva, saradnja sa HDZ-om kroz “rad” UIO...itd itd. Ronhil pelcer je Hrvatima rodio “cvijet” Lemi?

Name

Bili

17.09.2018 05:09

Ako cemo prebrojavati krvna zrnca nema nam napretka. Ja ne podrzavam zeljku ali nije onda kriva za nesto sto je radio ujak, djed ili otac. Ona je kriva za ono sto je ona radila ili da budem precizniji za ono sto nije radila. Glasacu protiv zeljke ali samo zbog njenog dokazanog neuspjeha. Pola moje familije je ucestvovalo u drugom svjetskom ratu, neki na strani cetnika a neki na strani partizana. Ja po politickom ubjedjenju nisam "cetnik" vec monarhista (iako mnogi mrzite kralja) i time sam automatski protiv komunizma ali ne mrzim partizane. Casne i postene partizane postujem ali smatram da njihova ideologija nije bila dobra i da su u sustini nesvjesno digli ustanak protiv svoje drzave. I opet nikada necu kriti ili osudjivati svoje pretke koji su bili komunisti. Koliko vidim kod zeljke je u pitanju nesto slicno. Mijesana familija koja je zavrsila na razlicitim stranama. Mnogi od vas koji je napadate imate pretke koji su bili na suprotnoj strani ali to ne znaci da ste losi ili dobri. Samo ono sto vi uradite govori kakvi ste. Nazalost mi Srbi imamo toliko neprijatelja u nasem narodu da nam ustase i slicni nisu ni potrebni.

Name

Bat

17.09.2018 05:19

Njoj se na faci vidi da je potomak bolesnih ustaša, tačno joj se na obrazima i ocima vidi da je zlikovac!

Name

Draza

17.09.2018 05:22

Pa pitajte je da li se, prilikom dolaska u hrvatska sela, stanovnistu obraća sa rečenicom "Pa gdje su moji Hrvati"? Lično sam bio prisutan!

Name

VRS-RVI

17.09.2018 05:26

Pa sta mi cekam koji smo stvarali RS!!! Ona da je valjala ostala bi tamo gdije joj je i mijesto!!! Biserka dirnula si gdije nisi smijela, Vukota Govedarica je bio dijete kad je rat poceo, tvoj sef je bio kod Ante Markovica u reformistima, ima tu neceg zajednickoga izmedju tebe i njega!!! Nisi ti kapacitet koliko te gura rudonja!!! Vas cilj je unistenje Srpskog naroda tako sto ga iseljavate iz RS, mi ostajemo bez omladine, cijele porodice napustaju RS!!! Dali u snsd u ,ima jos neko sem vas dvoje da se kandiduje za vaznu funkciju koju bira direktno narod, a znam 100% da ima, pametniji od vas obadvoje zajedno, ali kod vas vlada diktatura, strahovlada, pa vasu sektu nesmije niko da napusti... zbog cega???

Name

Re

17.09.2018 05:34

Umjesto da se sto vise zblizimo i udruzimo sa muslimanima,ipak je njih 52%,sa kojim smo uvijek bili skupa dijelili seka i gradove skupa,ovaj nas rudonja se spetlja sa ustasama.Interesantno da rudonja i cizmica imaju hrvatsko porijeklo i to ne daleko.Srbi jel moguce da nemate Srbina da vas vodi.

Name

Gradiska!!!

17.09.2018 05:48

A zaboravili ste covijeka koji vodi BL!! Deklarisani Crnogorac, i to covijek nekrije!!! Nacionalnost Crnogorac Crnogorac, Hrvat isto ti dodje!!!

Name

re bili

17.09.2018 05:52

Izvini re Bili, ali za tako bitnu funkciju kao štao je predsjednik RS se moraju prebrojavati krvna zrnca, jer nije to neka obična funkcija i ko zna do devetog koljena da geni ne prorade i odvede RS za koju se izginulo , bog zna gdje. Tu se mora gledati i otac i đed i pranđed i šukunđed i ...

Name

Rada

17.09.2018 06:04

Igor Radojicic je poltron i ljigavac kakvog jos nismo imali. Sve elitni Dodikov kadar.. E moji gradjani BL daleko smo mi dogurali.. Zalosno!

Name

Re nb

17.09.2018 06:17

Kakvi dokazi, cista istina,drotu prljavi,Cjela Posavina ti zna godinama.Il si joj i ti rodjo ujko

Name

Горан

17.09.2018 06:28

Ако јој је отац био српски војник и тукао се за Републику Српску, онда је она правилно васпитана и добра жена. Није одговорна за сваку будалу из шире породице.

Name

Mejdan

17.09.2018 06:34

Ja sam za ovo čuo prije dve godine,i čudi me da to niko do sada iz opozicije nije spomenuo. Istina je sto posto.

Name

STOP Ustase

17.09.2018 06:42

Zena je ustaska unuka i ona hoce da vodi srpsku drzavu alo .Ustase su istrijebile Srbe zapadno od Drine ono sto nije stigao Paveliic 1941 nastavio je Tudjman 1991.Po popisu 1991 u BIH i Hrvatskoj zivjelo je 2.5 miliona Srba a po zadnjem popisu Sreba je prostalo samo 1,2 miliona i to uglavnom u RS,Sada ustase su udarile na narod RS da ih sto vise rasele ,da im otezavaju zivot kako bi bjezali u njemacku,italiju i druge zemlje namecu sulude namete,akcize,poreze,vece su krvopije nego sto turci bili ,zlostavljaju nrod za rtrs preplatu ,narod je pritisnut na sve nacine mora da bjezi i da u drugim drzavama trazi egistenciju.Ne smijemo dozvoliti da ustase nastave da nas unistavaju.STop ustasama

Name

A Dodikov Did.

17.09.2018 07:10

to Niko neće da za zucne, kakvi pe*eri.

Name

Mk

17.09.2018 07:11

MOŽDA SE ODREKNE MAJKE I NJENE PORODICE IPAK JE VLAST VLAST.JAVNO ŽELJKA DA SE ODREKNE USTAŠKE PORODICE PA MOŽDA I DOBIJEŠ KOJI GLAS ZALUTALIH SRBA.

Name

075

17.09.2018 07:23

Milorade, obećao si i ne zaboravi: Posavinu, Mrkonjić i Šipovo tvojoj braći Hrvatima! A "tvojim" Srbima njima daj besplatno pivo i zagalami " Srpska će biti država ", a znaš da nikada neće biti država!

Name

Re Bili

17.09.2018 07:38

Da se Zeljka dokazala kao dobra politicarka i da je svoj posao radila do prosperiteta i boljeg zivota gradjana i da zu svi zadovoljni njenim radom, mozda bi joj narod to i progledao kroz prste. Ali to je previse. Ona je kod vecine omrznuta vec bila, a sada je omrznuta kod apsolutne vecine i nece biti predsjednica. Zamisli da je Angela Merkel iz porodice u kojoj je neko blizi bio u Hitlerovoj vojsci i da se zna da je imao neku funkciju, zasigurno nebi postala kancelarka.

Name

sds

17.09.2018 07:44

Srpska je drzava a SDS ce joj mudrom politikom donjeti medjunarodno priznanje a ne ha bu kao baja

Name

One

17.09.2018 07:46

Konzum je ruski ....

Name

?

17.09.2018 07:52

Pitanje za "Udruženje starješina" koliko je vojnika VRS poginulo i ranjeno u sukobu sa 103 brigadom HVO Ivana Marića.Koliko je civilnih žrtava od gratiranja od strane HVO na prostoru od Broda do Dervente?Koliko je ljudi bilo zarobljeno 1992 godine od strane HVO u Brodu,Derventi,Modriči do probijanja koridora i oslobađanja tih opština.Ajde " časni" oficiri recite istinu o istinskim herojima,a ne o ustaškom zetu.

Name

RASPUCHIN

17.09.2018 08:26

Скренути ћу пажњу свима на фотографију. На истој , обратите пажњу на "амблем" који сви имају на јакнама и јасно се рапознаје "U"! Сљедеће је теза о "официрима ВРС". Све су то кадрови ЈНА који су школовани по Брозовом систему и међу њима је јако мало оних који су потпуно и искрено уз свој народ и који и даље не сањају Брозову ј"U"гославију. Ово се увелико односи и на оне који су завршили "ШРО" јер су и они помно бирани као "подобни" кадрови. Тако да прича о њеном оцу као "Српском" официру , бар код мене , не пролази. То је све кадар ЈНА који је остао без државе и без своје нације - ј"U"гословенске и нашли се међу Србима јер другдје нису имали мјеста. Да ли су се борили за Р. С. односно за свој народ (ту рачунам и РСК и Србију)? Један број њих да и то искрено али огромна већина не.

Name

Ре Горан

17.09.2018 08:35

Жао ми је таквих људи, који не разликују неваспитане људе, од васпитаних. Ставимо на страшну њено поријекло и процијенимо реално, колико је она дрска, отпадна, заједљива. У стању је, да вријеђа људе језиком обичне торокуше. Кад је гледам и слушам, срамота ме, што сам жена. Дакле, дакле, дакле.... нема реченице, у којој ову поштапалицу не рекне. Рекла је једном у ТВ програму, да се није активирала у политици, док није прошло “ратно лудило”. За њу је лудило, што се србски народ бранио од зла.

Name

Realno

17.09.2018 08:45

Ne zaboravite da joj je milokrad rodzak jer i on ima mjesovito porjeklo crvena mafija

Name

re Raspućinu

17.09.2018 09:37

Ti očigledno Raspućine imaš nekakav problem sa sobom...da li si negdje doživio nekakvu traumu ili imaš kompleks niže vrijednosti neznam , ali da si u pravu oko jednog manjeg broja oficira jesi...tu ti nikako ne mogu protivurječiti...ali najveći broj oficira je vrlo časno i odgovorno obavljao svoj posao u skladu sa onim što su znali,mogli i što su učili u školi...nisu učili da ubijaju komšije,kolege,sugrađane i drugove koji su druge vjere i nacije i nisu učili da ne poštuju sve konvencije UN o pravima i slobodama.....to su radili oni koji niti su bili oficiri, niti ljudi , niti borci, a bogami niti Srbi...jer biti Srbin je nešto veliko i uzvišeno, biti srpski oficir je čast koju nemože nositi svako...zato Raspučine , otiđi malo kod doktora i uzmi nešto za smirenje i neki lijek koji može da ti razbistri pijani i bolesni um i nemoj pričat ono što očigledno niti znaš niti ćeš ikad znati!

Name

Mađar

17.09.2018 09:39

BILI Slažem se sa svakom riječi. BRAVO!

Name

re Gradiska

17.09.2018 10:04

Srbi koji su rođeni u CG i zive dole ne migu dobiti dokumenate. Na mnistvo je primjera ljudi koji jos od vremena rata dole borave i nije im dozvoljeno pravo glada niti dokumenti, dok siputari koji zive u Smerici imaju ta prava.

Name

Nada

17.09.2018 10:18

Treba samo pogledati kako se vrši obnova unistene imovine pod rukovodstvom ministra Čardaša, , premijerke Cvijanovic, predsjednika Dodika. Dok se detaljno radi na obnovi hrvatskih sela u FBiH je nemoguc povratak, a u RS su takode nemoralne ponude ili najcesce nikakve. Do cega to vodi? Ko koga ovdje zamlacuje ispijanjem motke i priče o srpstvu?

Name

Re Sramota

17.09.2018 10:21

Dajte ne derite. Ne branim je ali mi ne pada na pamet da ne vjerujem i generalu Milutinovicu.

Name

Re "re Raspućin" RASPUCHIN

17.09.2018 10:41

Не пијем , не уживам у никотину , немам никакав комплекс (па ни ниже вриједности) , изврсног сам здрвља (како физичког тако и психичког) и све што сам написао је плод личног искуства. А искуство? Поријеклом сам са територије РСК , рођен и живио у великом граду у 'рвацкој а био сам борац у ВРС. Набрајате у кога нису могли пуцати официри ЈНА али нисте поменули да су њихове колеге , других националности , без и мало устручавања пуцали у Србе? Зар нису завршили исте школе? Ову Вашу тезу сам чуо од једног генерала (некада ЈНА а послије ВРС) у емисији "Некад било" на РТРС , аутора и водитеља Синише Михаиловића. Тада је изјавио да није могао пуцати на свог "класића" и пашу (пашенога , пашанца) који је био на "другој страни". Занимљиво је како сте спремни пљувати и вријеђати свакога ко другачије мисли од Вас али притом заборављате да је велики број наших војника погинуло због неспособности и незнања једног броја наших официра. Заборављате све оне "донаторе" а за крај један податак до којега сам случајно дошао а то је да се на евиденцији РВ и ПвО налазило око 2000 (неки тврде и више) "бораца" који нису ни видјели рат. Могао бих још тога написати али неко , попут Вас , ће на све ово поново одговорити увредама а не чињеницама па се може стећи утисак да сте и Ви један од тих официра (било активни или ШРО). Увреде које сте ми упутили говоре о Вама а не о мени и хвала Вам што сте показали своје право лице. И да , на крају да Вам додам и овај податак. Огромну количину сазнања имам директно од једног броја официра , које сам и поменуо као искрене Србе , а који о својим колегама имају јако лоше мишљење. Чак су доживјели прогон јер , почетком деведесетих , нису хтјели постати чланови СК-Покрет за ј"U"гославију у који се учланила огромна већина официра који сада себе називају "србендама". Ако они нису познавали своје колеге , не знам ко је други могао?

Name

đuro

17.09.2018 10:48

Ljudi, dali ste normaln ,ovdje se radi o ustašama i hosovcima, a ne o hrvatima.Govedarica a mnogi ne prozivaju biserku zbog hrvatskog već zbog ustaškog i hosovskog porijekla.Jedino ostaje dilema da li je to isto

Name

STAV

17.09.2018 11:05

Bili pobogubrate moja situacija je slična tvojoj, ali. moraš da shvatiš da ona nije ličnost za predsjednika Republike Srpske. Prvo, neno znanje o istoriji srpskog naroda je velika nula. Drugo kao predsjednik vlade zajedno sa bajom dovela je Republiku Srpsku na rub propasti zbog zaduživanja. Penzije najmanje u Evropi. Mladi odoše u inostranstvo, a obrazovanje katastrofa. O polciji dase ne govori. Pravosuđe u fumkciji vlasti, a ne pravde i istine. Korupcija na sve strane. Ona da ima imalo ljudstva zbog poštovanja kiljade drugih sposobniji za taj posao rekla bi sama da to nije za nju. Pošto nće d ode svojom voljom, 7. 10. 2018. odlazi voljom naroda sa rezultatom 60: 40 u korist Govedarice. Do kraja kampanje biće još veća razlika.

Name

smjena

17.09.2018 11:53

za Predsjednika RS- birati bosnjaka, za Federaciju birati Srbina. Bolje bi nam bilo

Name

Auuuu

17.09.2018 12:38

Svasta su stavili pod zastavu srpsku

Name

Demant premijerke koji to nije

17.09.2018 12:47

Evo režimski medij kao objavili demant a samo zamotali stvari. Nigdje ne napisaše da njen djed nije bio Ustaša niti ko je ustavri bio. Opet uobičajena manipulacija.

Name

Đed

17.09.2018 14:16

Kad izbori prođu i ako biserka bude predsednik, trg Krajine u B.Luci će se zvati trg"Peje i Ivana Marića", da se zna ko je baja.

Name

RVI -BANJA LUKA

17.09.2018 20:10

OVO ŠTO SE DEŠAVA JE PRAVA IZDAJA I PRODAJA SRBSKIH INTERESA OD STRANE AKTUELNE VLASTI NA ČELU SA DODIKOM.IMAMO DOSTA PRIMJERA ALI NABROJAĆU NEKOLIKO: 1.VELIKE AFERE PROPADANJA BANAKA,PROPADANJE STRATEŠKIH FABRIKA. 2.POKUŠAVAJU DA STVORE JEDNOPARTIJSKI SISTEM I JEDNOUMLJE KAO ZA VRIJEME TITA,AKO NISI NJIHOV ČLAN NEMAŠ NIKAKVE ŠANSE ZA POSAO ITD.ŠTO JE DOVELO DO VELIKIH PODJELA U SRBKOM NARODU.DODIK JAVNO IZJAVI DA DRUGI I DRUGAČIJI NEMAJU ŠANSU.VLADA PARTOKRATIJA. 3.NAMJERNO ZADUŽUJU REPUBLIKU SRPSKU DA BI JEDNOG DANA BANKROTIRALA, JER NIKAKVOG EFEKTA NEMA PARE SE TROŠE NA RAZNE GLUPOSTI I TONEMO SVE DUBLJE. POSTAVLJAJU KADROVE U VLADI RS KOJI NEMAJU VEZE SA SVOJIM POSLOM, VEĆINA MINISTARA UZELA POGREŠAN RESOR,ŠTA REĆI ZA PRECEDNIKA VLADE KOJI JE PROFESOR ENGLESKOG . 4.REPUBLIKA SRPSKA SAD OPSTAJE I PREŽIVLJAVA SAMO UZ POMOĆ MMF-a .STA ĆE BITI KAD ONI KAŽU STOP NEMA VIŠE KREDITA????? 5.NAJČUDNIJE MI JE BILO DA NAŠA POLUCIJA NOSI ŠAPKU NA GLAVI KOJA IZUZETNO PODSJEĆA NA ŠAHOVNICU(PLAVO BIJELE KOCKICE)ZAR NIJE TREBALO DA BUDE NAŠA TROBOJKA. 6.KOALICIJA DODIK -ČOVIĆ SE ZADNJE VRIJEME MALO PRIKRILA I PRITAJILA ,STA PRIPREMAJU ILI 'SPREMNI SPREMAJU'MOŽDA HRVATSKI ENTITET NA ŠTETU RS. PRATIM POLITUKU DECENIJAMA I AKTUELNA DEŠAVANJA ALI OVAJ SLUČAJ SA PRECEDNICOM VLADE CVIJANOVIĆ KOJU HOĆE DA PROGURAJU ZA PRECEDNIKA,DJED BIO USTAŠA,UJAK BIO BORAC HVO-a NARAVNO DA ŽELJKA NIJE KRIVA ZA TO ALI NIJE BRATE DOSTOJNA DA BUDE PRECEDNIK RS,DA NE GOVORIMO O NJENOM ZNANJU I GLUPIM IZJAVAMA.MENI TO MIRIŠE NA VELIKU PODVALU I IZDAJU REPUBLIKE SRPSKE I NJENIH INTERESA.

Name

.

20.09.2018 18:28

Đed ustaša, majko mila, šta je ovo kod Srba....

Name

Nikola

17.09.2018 00:31

Ustaški lobi je zavladao Srpskom!? Ukoliko se ne spasemo 7.oktobra,ova karta sa vrha će nam umjesto Republike Srpske biti nova domovina! E moja braćo saborci,na šta smo spali,da nam Srpsku vodi potomak ustaša!?

ODGOVORITE
Name

Kilo

17.09.2018 04:10

Joj Vukota care jesi joj ka suknuo do balcaka. hahahaha

Name

za Nikola

17.09.2018 04:34

To je tačno, Banja Luka je veoma bitna za katoličku crkvu. Još davne 1941godine , pokrenuo se plan 1/3 pobiti, 1/3pokatoličiti i 1/3 raseliti. Još tada se krenulo sa iseljavanjem Srba vozom za Srbiju , pod komandom, kako Željka Cvijanović kaže , načelnikom Gutićem. Međutim, zbog njegove lične tragedije se stalo. Prvi veliki objekat koji je Dodik napravio nakon preuzimanja vlasti je Katolička crkva na Petrićevcu, 3 puta veća nego što je prije rata bila. Danas su Hrvati i osobe sa jednim roditeljom te pripadnosti na svim važnim mjestima, počevši od predsjednika RS , sudija, načelnika po Gradskoj upravi Grada Banja LUka.Takva situacija je po svim opštinama i gradovima gdje je SNSD-e. Jedina šansa da se Srbi iz ove klopke izvuku je glasanje za gospodina Ivanića i gospodina Vukotu.

Name

Don

17.09.2018 05:41

Taktiku "1/3" Srbi primjenjuju još od Balkanskih ratova i sada je podmećete Hrvatima. Još samo fali da im pripisujete srpske običaje "Lapot" i "Snohačestvo". U pravu je Dobrica Ćosić.

Name

ZA RE KILO

17.09.2018 05:52

SAMA JE TRAŽILA TAKO JOJ I TREBA, MJESTO DA SE POKRIJE I ĆUTI ONA JOŠ PROVOCIRA I IZAZIVA VUKOTU KOJI JE TAD BIO DIJETE OD 16 GODINA, NE DAO BOG ŠTA BIH ONA ČINILA DA JE VUKOTA IZ TAKVE PORODICE I OVAKO JE KAO POKVARENA GRAMOFONSKA PLOČA. DIDINA UNUKA LJUBI JE DIDA ISTA ON KAKO KAŽU OD ŠTA PALO POŠTAPALO.

Name

Joja

17.09.2018 06:16

Nece biti tako, Nikola. Bosna nikad vise nece biti u sastavu neke takve tvorevine. Ne daju Bosnjaci. Udruzimo se s njima i gradimo zajednicku drzavu. Ali bez SDA, SNSD, HDZ i slicnih antidemokrata.

Name

Za don

17.09.2018 06:26

Kakav dobrica Ćosić, pa i on je bio komunjara,mislim,ako se ne varam politički komesar odreda(rasinskog),taj je ratovao i rušio državu u kojoj je rođen, kao pisac je naporan i nedorečen i ideološki ostrascen! Eto koga VI uporno uzimate za primjer,lažova! Znam da mrzite Srbe,pa vam dobro zdravljedođe ta komunjara da umjesto vas malo pljuje,kakvi VI takav vam i uzor,slični ste,uzmite Ćosića sebi,slobodno,nećemo se ljutiti!!!

Name

re

17.09.2018 07:18

Pa bio vam je Dobrica precednik. Sad vam ne valja

Name

075

17.09.2018 07:27

@Nikola Plan je takav i onda će Banja Luka po planu iz 1941. biti glavni grad te nove Hrvatske, možda joj promijene ime kao po planu iz 1941. u Antin grad, po Paveliću, jer je Banja Luka centar te nove države!

Name

075

17.09.2018 07:31

@Joja Bošnjaci i Srbi(azbučno i abecedno) su dva najgluplja naroda jer ta dva naroda osim religije imaju sve isto ili slično, način života im je isti, muzika pola Bošnjaka je u "Zvezde Granda"...Hrvati i Srbi religija...Bošnjaci i Hrvati ništa zajedničko!

Name

Re Don

17.09.2018 07:55

Meni je Vukota bas simpatican sto nije bio u ratu i ima moj glas. U svim ratovima bilo je muskaraca koji nisu direktno ucestovali u ratu. Bar se zna da nije traumatiziran i da moze jasno da misli glavom. Ja imam sina koji je sada 15 god. i sta mislis da li bi ja kao otac njega poslao u rat, da se ne daj Boze zapuca. Nikada! Ako si roditelj i imas djecu zamisli se, sta bi ti uradio. Zatvori oci i pitaj se, da li bi normalan roditelj poslao svoga sina da se bori da Dodik, Zeljka i ostala pljackaska banda mogu raditi ono sto sada rade. Normalni NIKADA!

Name

Neprijatelji do groba

17.09.2018 07:59

Bošnjaci i Srbi će ostati vječiti neprijatelji. Bošnjaci su spremni na moguće konflikte, konačno im je došlo iz guščetine u glavu. Srbi su usrali motku, a to će im se obiti o glavu. Albanci će najkasnije za 50 godina biti u Nišu, a u idućih 15-20 godina se Preševska dolina pripaja Kosovu. Šta će biti sa Sandžakom i Vojvodinom, to ćemo još vidjeti.

Name

Sr

17.09.2018 12:05

Živa istina, ako ova kakvim slučajem pobijedi trebamo svi izvršiti kolektivno samoubistvo

Name

blic

18.09.2018 08:55

Nikola pokrij se svojim usima i ne vjeruj u sve sto se kaze tokom ove kampanje!

Name

Anti-SNSD

17.09.2018 00:31

Narode, je li vam sada jasno da SNSD vlada po principu “drzite lopova”?! Nema vece SRPSKE i rodoljupske stranke od SDS-a i nema vece izdajnicke stranke od SNSD-a i Mileta Ronhila. Ako hocete u Republici Srpskoj treci entitet i ako hocete da vam Zagreb bude preci od Beograda, glasajte za Mileta i Biserku.

ODGOVORITE
Name

Savez OSTANAK

17.09.2018 06:02

Ma vidjelo se ko je i šta je Željka Cvijanović kada je na obilježavanje godišnjice oluje došla u SVEČANOM bijelom kompletu. SVI IZAĆI NA IZBORE I SRUŠITI OVAJ PROUSTAŠKI REŽIM!!!

Name

Nekogg

17.09.2018 06:26

Ustase po nalogu MMF progone preostale Srbe zapdno od Drine.Proustaski rezim radi sve da oteza zivot obicnog srbina porezi,akcize,sumaniti nameti,rtrs preplata i svasta jos sve u cilju da se ljudi natjraju da idu na zapad ,njemacku,kandau itd Ustaska vlast u RS zavrzava posao koji je zapoceo Pavelic 1941i razgoni srpski narod sa njihovih ognjista

Name

ZA KILO

17.09.2018 09:44

VUKOTA GOVEDARICA JE BIO U 15-toj GODINI ŹIVOTA JER JE RAT U HRRCEGOVINI POČEO U OKTOBRU 1991.GODINE

Name

Miloš

17.09.2018 00:45

Jadna majko šta smo dočekali,da nas vodi ustaški potomak i njen šef koji otvoreno radi za HDZ i njihovu politiku! Zar smo toliko zastranili i izgubili razum!?

ODGOVORITE
Name

Pablo

17.09.2018 05:45

Mnogi Srbi su ustaški potomci. Jako puno Srba je bilo u redovima ustaša, samo se o tome nerado priča. Da gospođa Cvijanović nije na ovakvoj funkciji i da nema pretenzije na neke druge funkcije, ovo se ne bi nikad saznalo. Pitaj i ti svog đeda u kojoj je vojsci bio od 39.-40. godine, vjerovatno ti samo o 45.-oj priča, nakon prelaska u partizane.

Name

Za Pabla

17.09.2018 06:13

Pablo, bote kretenski, pa o tome se i radi, što "gospođa" Cvijanović JESTE na ovakvoj funkciji i što IMA pretenzije na neke druge funkcije (i to za PREDSJEDNIKA RS!!!), . Pitaj TI svog đeda u kojoj je vojsci bio od 39.-40. godine, vjerovatno ti samo o 45.-oj priča, nakon prelaska u partizane. A to što sereš da su veliki broj Srba potomci ustaša je teška laž i provokavija. MRŠ!

Name

Pablo

17.09.2018 07:19

To nije nikakva laž, a sad, druga je stvar što pojedini Srbi ne žele da prihvate istinu, a djelić te istine koriste da blate gospođu Željku Cvijanović, to nije pošteno. Samo ću neke Srbe spomenuti, koji su participrali u ustaškoj vlasti tokom II. sv. rata. Naprimjer, veoma uvaženi član predsjedništva Hrvatskog državnog sabora Nezavisne države Hrvatske bio je Dr. Savo Besarović, inače bliski prijatelj Dr. Ante Pavelića. Članovi Hrvatskog državnog sabora u tom sazivu bili su Srbi Dr. Svetislav Šumanović, vice-ban Hrvatske i Slavonije od 1903. do 1906. godine, te predsjednik Upravnog odbora Srpske banke iz Zagreba od 1929. do 1941. godine, kao i Uroš Doder. Ministar u Vladi NDH bio je i magistar farmacije Ljubomir Pantić, apotekar iz Bijeljine. General Đuro Grujić, osoba od najvećeg Pavelićeva povjerenja, glavar glavnog stožera Hrvatskih oružanih snaga je na procesu pred Vrhovnim vojnim sudom u Beogradu, u septembru 1945. godine izjavio: ”Veliki broj Srba pravoslavaca je bio visoko pozicioniran u Hrvatskoj vojsci, a veliki broj civila, pravoslavaca i Srba svoju su obvezu prema državi odrađivali na druge načine. Visoke položaje u vojsci Nezavisne države Hrvatske imali su i slijedeći Srbi: general Jovan Iskrić, general Mihajlo Lukić, general Miroslav Opačić, ustaški krilnik i general Dušan Palčić, general Milan Desović, zrakoplovni general Đuro Dragičević, te zrakoplovni general Milan Uzelac. Zvonimir Strimaković je izdržao svih dvadeset godina robijašnice Stara Gradiška. Tvrdoglavo je odbijao revidirati svoje stavove i pokajati se. Od onih takozvanih „sitnijih riba “ mislim da svakako treba spomenuti poznatog ustašu-koljača Marka Šarca. On je do Drugog svjetskog rata bio Srbin sa dna kace, a od nastanka Nezavisne države Hrvatske ustaša sa još dubljeg dna kace. Taj notorni koljač je bio ustaški tabornik u Tornju i Pakracu, a kasnije logornik u Pakracu. Ne bi bilo korektno ne spomenuti krvoločnu ustašicu Milku Obradović, Srpkinju koja se valjda „dokazivala“ pred kolegicama ustašicama u logoru Stara Gradiška, vršeći grozne zločine, a posebno s velikim uživanjem nad srpskom djecom i Srpkinjama. Po zlu je bio poznat i jasenovački koljač Mile Vasić, Srbin, koji je u tom logoru smrti sa posebnim zadovoljstvom klao i ubijao maljem baš svoje Srbe. Toliko o Srbima u redovima ustaša. A za kraj ti toplo preporučujem slijedeći članak srbijanskog Telegrafa: . http://www.telegraf.rs/vesti/1462474-kad-cetnici-i-ustase-nazdravljaju-24-fotografije-koje-jednostavno-morate-videti-foto

Name

075

17.09.2018 07:55

@Pablo Hvala za ove info! Znači i Srbi su bili "hrvatsko cvijeće" a ne samo tadašnji Muslimani!

Name

RE PABLO

17.09.2018 08:21

Ti si stvarno poremecen.Niko ne spori da su neki srbi bili to sto jesu,otpadnici od svog naroda,ali to nema veze sa ovim slucajem.Predsjednik RS ne bi trebao biti niko sa takvim pedigreom.Mi koji smo nosili pusku odlicno znamo kako je bilo na Plehanu i Modranu,koliko je hrabrih i casnih srpskih sinova ostalo na poljima posavine da bi omogucili koridor zivota. Ne treba nikoga javno lincovati, ali minimum kulture, ljudskog dostojanstva i razuma nam govori da takva osoba ne bi trebala biti Predsjednik RS , i da je kao takva posljednja koja bi nekom trebala drzati pridike o patriotizmu. Toliko je skola i poslova u ovoj drzavi kojima se moze baviti bez ikakvih problema, ali da sjedi u palati Predsjednika to se granici sa opstim ludilom od koga ovaj napola sludjeni narod nije daleko.

Name

Skeptik

17.09.2018 08:26

Re Pablo, Koja si ti budala, ispada po tebi da su Srbi vodili NDH i da su Srbi klali Srbe. Pa ti si neviđen kreten. Ti Srbi koje spominješ su bili iz mješanih brakova, nešto kao Špirić ,Radmanović .. ili polutani kao Željka Cvijanović ! Te prema tome ta ti je priča totalno glupa i imbecilna. I otiđi na sajtove SNSDa, SP i DNSa pa tamo prosipaj ta sranja, oni će to prihvatiti jer to i jeste njihova politika.

Name

Pablo

17.09.2018 08:31

Za 075: Ma ne bih ja rekao da su Srbi bili „hrvatsko cvijeće“, nego jedan dio Srba je jednostavno bio u ustašama, to je činjenica. Isto tako je besmisleno tvrditi da Srba nije bilo u Armiji BiH 90-ih godina, a svi su čuli za „Prvu slavnu pravoslavnu brigadu Armije BiH“ i heroja odbrane Bosne gospodina Radu Zoranovića, a bilo ih je još. Mogu se i neki generali spomenuti, kao npr. general Jovan Divjak i drugi, slava im svima i veliko hvala. A što se tiče Pavelićeve izjave da su Bošnjaci „hrvatsko cvijeće“, Bože moj, morao je nekako dobiti naklonost Bošnjaka muslimana, bila mu je potrebna iz strateških razloga, mada ga i nisu nešto podržavali, jer su bili u tom konfliku bezznačajni. Vojislav Šešelj tvrdi da su Bošnjaci „srpsko cvijeće“, Bože moj, sa strateške pozicije opravdna tvrdnja, jer bi Srbima dobro došla bolja saradnja sa Bošnjacima i njihov položaj bi se kud i kamo popravio, kako na „frontu“ sa Hrvatima, tako i sa Albancima. Obe izjave su glupe, jer to nema veze sa stvarnošću, ali iz taktičkih razloga veoma korisne. Sad su totalno beskorisne, jer su se Bošnjaci probudili iz stogodišnjeg sna, povratili svoj nacionalni ponos i zastupaju svoje interese.

Name

Pablo

17.09.2018 08:38

Ja ne govorim da su Srbi vodili NDH, već da je jedan broj Srba bio u ustašama, ne znam šta je tu sporno. Ukucajte imena pojedinačno i sve će saznati o dotičnoj osobi. Čak je i srbijanski Telegraf objavljivao članke o saradnji ustaša i četnika u II. sv. ratu. Ja znam da većina Srba ima problem sa prihvatanjem istine, nekako bježe u svijet iluzija, kreiraju njima prihvatljivu istoriju, neke događaje veličaju, neke prećutkuju, ali činjenice su činjenice. Opet tvrdim da nije fer da se na ovakav način obračunava sa gospođom Cvijanović, jer su mnogi Srbi bili u ustašama, a ne samo njen djed.

Name

Re Pablo

17.09.2018 12:01

Sinak , ta tvoja prica je istinita ali samo ako je gledas iz jednog ugla. Vidim da si fino istrazio sve o tome ali sad se baci na istrazivanje saradnje partizana i ustasa pa ce ti pamet stati koliko ima slika o tome. Jednostavno nije u tome stvar . Poenta je da Zeljka jeste unuka od ustase i gotovo. i kao takva nesmije da bude predsednik.

Name

Re "Pablo" RASPUCHIN

17.09.2018 14:13

"Pablo" , Телеграф се не може сматрати озбиљним листом а ви (као и они) малчице манипулишете. Коментар објављен у 10:38 , на самом почетку кажете "... један број Срба" да би на крају коментара рекли : "... многи Срби" а односи се на оне који су били у усташама. Мало проучите историју Загреба ако ништа друго онда од почетка 20-ог вијека па ће Вам бити јасније да је и онда било мјешаних бракова и унијаћења и да је ово "Срба" што се помињу у овом таблоиду из те категорије. Рођен сам тамо , одрастао и школовао се и позната ми је историја тих крајева али не она из Брозових школа него она из прича родбине и пријатеља али и са "непријатељске" стране. Вјерујем да нисте имали лоше намјере узимајући овај примјер из "Телеграфа" али то је тако површан текст да то боли. Мала опаска на крају. Мој близак предак је био заступник у сабору "лијепе њине" између два свјетска рата па си узимам за право да знам понешто о ономе што говорим.

Name

!!!

17.09.2018 14:14

Pocinjem da vjerujem da nam je ovo sa kandidaturom osobe koja ima ustaske gene u 3 koljenu bozija kazna za ko zana sta? Da nas pored pretjeranog postenja prati naivnost to znam, al u tolikom obimu prosto je nevjerovatno. Kako smo dozvolili da nam se snsd u lice sprda, tako nam i treba. Trebalo bi da neka nevladina organizacija sa sjedistem u RS-a, a da se bavi pitanjima od duhovnih vrijednosti uputi cirkularno pismo svim Arhijerejima, svestenstvu SPC, svim mislecim ljudima i organizacijama sa pitanjem koje bi licilo na neku vrstu referenduma sta misle o mogucnosti da unuka ustase iz 2. svjetskog rata bude izabrana na najvisu i najcasniju funkciju u RS-u za koju mnogi zivote i dijelove tijela dadose? Mozda bi rezultati tog istrazivanja istrazivanja bili takvi da bi se snsd izvinuo onoj manjini od koje bi svakako dobili podrsku. Indikativno je da Pavic i Djokic na tu temu se jos ne oglasavaju, ili ce biti da je cutanje odobravanje. Marko Pavic kao dijete Kozare i Perica Djokic kao ucesnik u stvaranju RS (istina bilo je nekih sitnih kradja impulsa kasnije) licno nevjerujem da su sretni zbog cinjenice da moraju sa tribina da traze podrsku za osobu sa takvom reputacijom. bas bi volio da mogu znati kako ce da glasaju Ognjen Tadic i pukovnik VRS Borislav Bojic?

Name

Banja Luka

17.09.2018 00:47

Lijepi i dragi moji Srbi, ako nam ustaska unuka bude predsjednica, treba svi kolektivno da se iselimo iz drzave...Sad je sve jasno...Covic je Dodiku drazi nego brat rodjeni, idi Milokrade kod svoje Kolindice..DODIK DEZERTER

ODGOVORITE
Name

tito

17.09.2018 02:40

Ako se srbi pocnu iseljavati iz rs, eto hrvatima prilike da se usele i dobiju entitet.

Name

ВРС

17.09.2018 05:04

Дајте браћо Срби , па човјек је само дочасник није часник

Name

Zvonce

17.09.2018 05:15

Nakon ovakve izjave bespotrebno je komentarisati ko ce biti predsjednik Republike Srpske. Ovom izjavom je sve receno. Podrzimo Govedaricu

Name

Re Banjaluka

17.09.2018 05:18

Živa istina u Banjaluci je sve Hrvatsko , Kladionice su sve Hrvatske pod kontrolom Čovića i sve pare odoše u Hercegovinu , , Konzum ,Euroherc je hrvatski , skoro je otvoren i Ledo takode Hrvatski , znate li da je ikona Banjaluke fabrika Vitaminka vlasnik je Hrvat , sad je sve jasno!!! Krivi SDS za izdaju a ustvari kriju pravu istinu jer su on Dodik i Hrvatica Željka Cvijanovic zlo koje je zadesilo Srpski Narod , još im dodajte , Nikolu Špirića i njegovu muslimansku Ženinu familiju i sad predsednika omladine Šulića muslimana iz Gradiške i eto vam braćo Srbi , tako vam i treba!

Name

Sanski Most

17.09.2018 07:25

BL je puna ustasa iz mjesanih brakova i svi su se uclaninli u SNSD.Zivim u BL od 1995 ali stvarno sve ustasa do ustase

Name

075

17.09.2018 07:56

@Re A premijerka Srbije i ona je Hrvatica!

Name

SRPSKI SOKO

17.09.2018 08:59

RE PABLO JESTE PABLO 100% SI U PRAVU 2 WW NA PROSTORIMA EXYU SU KOMUNISTI ISKORISTILI ZA SVOJE VISE CILJEVE,,DA BI OTERALI KRALJA I UNISTILI SRPSKU VLSAT DA BI DOVELI KOMUNIZAM I TITOV REZIM,,ZAISTA DA NISU KOMUNJARE 1941 DO 45 UBACIVALE POBUNU U SRPSKA SELA I RADILI USTANKE PRAVOSLAVNIH SRBA NA OVIM PROSTORIMA TE U HRVATSKOJ NEBI NI BILO,,IMALI SU DVA USLOVA ILI DA BUDU U NDH/BiH I SADASNJA HRVATSKA SRBI-KATOLICI/LI DA SE MOBILISU U PARTIZANKSE /TITOVE /JEDINICE/KO NPR. UBI Dr MLADEN STOJANOVICA,,REKOSE CETNICI,,BAR MI KOMSIJE ZNAMO DA GA UBISE KOMUNISTI IZ MESTA U KOM JA ZIVIM SA GRADISKE OPSTINE ,,KOMUNIZAM I SOVINIZAM JE ZLO ZA SRBE,KAO I OVA NEOKOMUNISTICKA VLAST.

Name

MM

17.09.2018 09:37

U BL je i Centar za obrazovanje iz Širokog Brijega

Name

Iz NDH tvoji znas ti dobro koji

17.09.2018 00:52

Ako SNSD pobijedi nekim slucajem ocekujte kroz koju godinu da se ovdje pocne slaviti Oluja kao praznik

ODGOVORITE
Name

snsd

17.09.2018 05:26

Lagana pobijeda!!!!

Name

Rox

17.09.2018 05:47

Ukoliko bi to značilo da dobijamo jedan dodatni praznik, tj. neradni dan, zašto ne.

Name

E J.... GA

17.09.2018 12:12

PRETJERUJEMO PRETJERUJEMO IDU IZBORI I GLASAJ NEMOJ TROVATI IONAKU OTROVAN NAROD

Name

Radnik sa motikom

17.09.2018 21:58

Aloooo....Drugariiii....Ako je neko sposoban....da vodi drzavuuuu.......nema veze ko mu je bioo ovaj ili onaj.....Ako Ljajic ne pjeva himnu...a daje golove....on je nama potreban.....Vi ko djecaa.....Ovom deda bio kicos...ovom alkos...ovom ustasa....Ovde se radi o suprostavljanju dve politike...Dva programa......Dva nacina kako voditi drzavu....Kako organizovati Ekonomiju.....Kako drustveni sektor....i Milion drugih ozbiljnih pitanja.......Podsticaji.....Reforme....Nadleznostiiii...I vi birate one koji su za vas bolji......Nema veze ko je kome baba...deda....Ovako vam samo fali Branko kockicaa....pa da vam pojasni politiku kao instrument vodjenja drzave...Posto se vi ponasate isto kao i njegova djeca u emisiji......Aj zivili.....I uzmite nesto da radite.....I bolice vas briga.....za obe strane

Name

Semberac

17.09.2018 00:57

Crnokosuljasica i njen partijski drug i sef svercer cigara znaju da ako izgube izbore odose u corku pa je sad borba na zivot i smrt ali narod to prepoznaje i poslace ih tamo gdje i pripadaju u prdekanu ukrali su milijarde

ODGOVORITE
Name

Milan

17.09.2018 01:01

Njezin otac , oficir VRS, više puta ranjavan i više puta odlikovan...

ODGOVORITE
Name

Sasars

17.09.2018 05:29

Artiljerac vise puta ranjavan? Čisto sumnjam! Dokaži...

Name

RE

17.09.2018 06:18

Ranjavali ga njegovi.

Name

K

17.09.2018 06:47

Posvadjao se sa zeninom familijom

Name

ZA MILANA

17.09.2018 09:46

MARŠ

Name

Teslić

17.09.2018 10:08

Nije više puta ranjavan, samo jednom lakše kada se zadesio na artiljerijskoj osmatračnici,ogrebotina.A odlikovanje dobio ko i sve njegove kolege pozadinci zato borci i starešine na prvoj borbenoj liniji nisu dobili ništa. Nije tačno ni da je osnivao Teslićku srpsku brigadu ona je osnovana 14.10.1991 kao 19 partizanska a 21.05.1992 preimenovana u Teslićku srpsku, a on se pojavio u martu 1992 da bi izbjegao odlazak na ratište u Hrvatsku sa divizionom iz Doboja. Cijelu 1995 proveo je na bolovanju a mjenjao ga je kapetan Lipovčić Dragutin. Pitajte pomenutog Lipovčića zašto Slobodan Boban Grabovac nije hteo da bude njemu svjedok odbrane u procesu koji se vodi protiv Lipovčića pred sudom BiH.

Name

Дрекавац

17.09.2018 01:11

Зашто се годинама ћутало о овако страшним подацима за особу која је на челу Владе РС?! Да ли је икада ико питао дотичну како се изјашњава по питању своје националне и вјерске припадности? Додик је низом својих недјела показао да ради за римо-католике, а и баба му је од те погани, па није ни чудо.. Па, добро, људи, шта је то с нама?! Масовна хипноза, анестезија, лудило?! Неће ово на добро, неће!

ODGOVORITE
Name

Ako

17.09.2018 01:16

GLASAJMO SRPSKI A NE USTASKI. SVI ZA VUKOTU GOVEDARICU, ZA CASNOG PRAVOSLAVNOG SRBINA.

ODGOVORITE
Name

Nn

17.09.2018 06:12

Koji castan ma dosta vas je vise snsd gavni glasam za njih iz principa

Name

Srbin

17.09.2018 12:13

Tako je. Samo SRBSKI

Name

Zeljko Banjaluka

17.09.2018 01:34

#GENI KAMENI# TOMPSON OBAVEZNO POSLUSAJTE. NISU GENI PEJE MARICA BILO KAKVI GENI TO SU GENI KAMENI !!! KO JE UBIO DAVIDA ??? PRAVDA ZA DAVIDA !!!

ODGOVORITE
Name

tito

17.09.2018 02:47

Spremtese,spremte za izbore!

ODGOVORITE
Name

ccc

17.09.2018 03:01

Poenta je...ja sam Baja...ako ja hocu i balvan moze biti predsjednik RS...eto samo da dokazem da sam Baja..moe mi se..samo sto je ova gora od balvana....pedigre bolji od Kolinde....mozda ipak s pogresne strane Save zivi.....cccc

ODGOVORITE
Name

borac

17.09.2018 03:39

Njen otac je bio uglancani starjesina ali klonio se ratne zone vecinu vremena proveo je popravljajuci svog dzipa u tehnickoj radioni.

ODGOVORITE
Name

Dire Straits

17.09.2018 04:03

Prvo, ne znam je li to istina. A drugo, ko je od nas mogao birati ko će da mu bude djed ili neki srodnik?Recimo, ja da sam mogao izabrao bih Nikolu Teslu?! Mislim da je ovakvo prozivanje sramno ali i kontraproduktivno i nevodi ničemu. Znao sam da će se kampanja svesti na blaćenje jednih i drugih jer i jedni i drugi nemaju i neznaju rješenje za ovaj narod sem "pasoša".

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

17.09.2018 05:33

DS, ako nisi mogao da biraš "djeda" ili "ujaka" možeš da biraš predsjednicu, moj GLUPANE ovo je SRPSKA.

Name

Dire Straits

17.09.2018 06:38

Nisi razumio šta sam htio reći , tako da taj epitet koji si meni uputio više govori o tebi.

Name

Branka 7

17.09.2018 13:40

Konačno jedan pristojan komentar.kako smo zli i nekultur.Ne kažem da podržavam vlast ali nisam za to da neko bude prozivan i napadan zbog predaka jer niko od nas to nije mogao da bira .prljava kampanja i nikad prljavija .ništa ne mogu da ponude narodu osim sto pljuju jedni po drugima.i još djecu vode na mitinge i pred kamere .užas.

Name

Turboskara

17.09.2018 04:10

Neznam šts sad pričate i komentarišete po portalu pa zar nije vaš voljeni predCednik dao RS HDZ i brstu Čoviću na čuvanje.Zar predCednik nije dao jasenovalku gradžu beatskkoj koalicionoj Hrvatskoj.Zar tamo gdje su Hrvati večina u saglasnosti predCedniks srbi nisu konstutivan narod.Na kraju kažu da i Baja ima Hrvatske korene.A kad se. Toliko ugledamo na Srbiju pa zar Premijer srbije nije lezbejka a i njen djedo je Hrvat.Šta je sad to čudno .U ovim nenormalnim državama i u ovom manjem boljem entitetu što bi rekao baja sve može.Ovde se sve svodi na Srbstvo ko je veči Srbin i. Travu pasti i srbovati.A to što od sljedečeg mjeseca poskupljije lebac ništa.Pod ovom vlašču SNSDa je sve propalo i nenormalno.Pa fino nam je biserka objasnila gdje drvo gdje potok gdje radte trava i šta je jedina i prava istina i to 113./.Al kakve to ima veze sad kad se uzme 50/100 km a još i koje pivo pa malo praserine i Goci i Čana zapjevaju a baja doda Nemođe mu niko ništa.A ljepote sve se ti zaboravi.zato znam ja nas jebo ti nas.

ODGOVORITE
Name

Bobi

17.09.2018 05:54

Samo da ti skrenem pažnju da postoje u slova "đ" i "ć". Za sada toliko od mene, dosta za početak.

Name

Teslic

17.09.2018 04:10

Teslicani to znaju i nikad u teslicu snsd.nece dobiti unuka ustaska danas vodi i Mile svercer

ODGOVORITE
Name

amir

17.09.2018 04:11

Kakve veze ima sta ti je bio djed zaostali

ODGOVORITE
Name

pobro

17.09.2018 07:25

Ima druže

Name

Piksi

17.09.2018 04:31

Ja sam Lana radnicka kci, znam garavi sta bi htjeo ti... hahahahaha,bravo za buducu predsednicu...

ODGOVORITE
Name

Dule

17.09.2018 04:40

Opozicija na aparatima.

ODGOVORITE
Name

Re DULE

17.09.2018 07:08

Jedva diše, al može da piše-Tebe Biserka nema više.!!!

Name

Pile

17.09.2018 04:59

Ako raspakuju Dejton budimo se u Ndh! Upamet se narode u oktobru dok ne bude kasno....

ODGOVORITE
Name

Re Pile

17.09.2018 05:50

Pa kad baja podrži treči entitet i onda trečins Rs uzmu bajini saveznici HDZ I eto ti netreba raspakivati dejton RS če biti razdvojena na ćasti i polako se uklapa u BiH.Baja če sve to odraditi

Name

Kiki

17.09.2018 05:00

Nije isto Ustasa i Domobran. Ako je Pejo bio satnik onda je bio domobran. To je bila regularna vojna jedinica.

ODGOVORITE
Name

x

17.09.2018 08:24

Pa dokle branite neodbranjivo?

Name

Нешо

17.09.2018 09:05

Сатник је чин..капетан.

Name

Sodoma&Gomora

17.09.2018 05:01

Muk i tišina koja zvoni više i od topovskih granata. I od leleka srpske nejači koja je završila pod ustaškim nožem. Inače, glagoljiva i brbljiva ŽC je zaćutala. Ponestalo joj riječi. Jer su (ne)djela njenih predaka takva da je sve utihnulo. Od nje su samo gori oni koji su je doveli na vlast najpre kao ministarku, a onda i kao premijerku. Njeno neznanje i primitivizam su planetarnih razmjera. A njen šef kao pokrovitelj svega se sad naprasno drugome Bogu moli. Iznenada postao vjernik. A tolike godine nevjernik i rušilac srpskog postojanja. Jasenovačka građa je dokaz toga. Jasno je odavno bilo ko je vjera a ko nevjera. Zato sad zakašnjela pamet: otvara nove crkve, kamene temeljca, sa svojim poslovnim prijateljem Grigorijem juče u Njemačkoj pokušava opet biti Srbin. Kasno. Vuk u jagnjećoj koži. A ona skrivena pod plaštom i zastavomkoju su nosili njeni bliski rođaci ustaški barjaktari. . Glasajte narode i za crnog đavola ali ne zaboravite ko je Franjo Majdandžić čijim je glasom nekad davno laktaški baja umarširao u naše živote. Umarširao 1997. i sve do danas nam lomi grbaču. Otuda Dragan Čović kao “zaštitnik” Srba u Predsjedništvu BiH. Otuda ŽC. Otuda su firme uz Hrvatske i njihovi poslovni interesi poklopili sve što je srpsko. Hrani nas Konzum, brani nas Čović, na rafovima prodavnica samo roba Bajinih poslovnih partnera i hercegovačkih tajkuna. Sve je u funkciji davno započetog projekta - 42. ruke Franje Majdandžića iz 1997. I instalacije laktaškog šerifa sa dva poslanička mandata na premijersku poziciju. I kako onda tako i danas. Samo danas se opljačkanim milijardama kupuje patriotizam, vjera, nevjera i ... glasovi neopreznih Srba kojima Dodik i njegova hunta pokušavaju zavarati narod i prodati patriotsku priču

ODGOVORITE
Name

re

17.09.2018 05:59

Bravo, odličan komentar!!!

Name

banjalucanin

17.09.2018 07:11

1997 kad je Baja jasio na NATO tenkovima po BL su dovodili djecu iz mjesanih brakova i ustase da napadaju hotel Bosnu u kojem se tada naslo rukovodstvo RS i narod koji se skloni tamo pred razuralenom ustaskom ruljom.Tada je zlo stiglo u RS i preuzelo vlast od tada dozivljavamo nacionalni i svaki drugi sunovrat

Name

kkk

17.09.2018 07:43

Promovisanje fašizma samo pokazuje nemoć opozicije!

Name

RASPUCHIN

17.09.2018 08:47

Не заборавите и "Септембар 93." , још једну "акцију" у коју су се убациле усташке службе и покушале искористити незадовољство бораца.

Name

zalosna realnost

17.09.2018 05:03

Milorade, Vi ste jedna budala!

ODGOVORITE
Name

Zvonce

17.09.2018 05:09

Nakon ovakve izjave,vise nemamo sta komentarisati ko ce biti predsjednik Republike Srpske,sve je jasno receno ko je ko!

ODGOVORITE
Name

JOHANA

17.09.2018 05:17

CIJELA EVROPA ZNA KOJE ZELJKA A VI SRBI NISTE ZNALI KOBEJAG ETO VAM GA SAD A DODIK JE ISTO HRVACKOG PORIJEKLA

ODGOVORITE
Name

Maki

17.09.2018 05:18

Ustaskinja , nego sta je ! istrazite i dodikove pretke , nije to srpsko prezime , a uvlacenje i kolaboracija sa hercegovackim hrvatima i borba zanjihov entitet , govori samo jedno ..da nas vode tihe ustase , i vide nas u propast . sve nas je manje i sve smo gladniji. ko god bude glasao za paveliceve cerke i sinove treba dase odeekne pravoslavlja i slave ..tacka

ODGOVORITE
Name

A Šešelj

17.09.2018 09:49

Šešelj je hrvatsko prezime, zapravo postoji samo jedan Šešelj koji sebe smatra Srbinom...

Name

Jovan

17.09.2018 05:21

Ako su prekodrinski Srbi, zarad opstanka i buducnosti vlastite djece, prisiljeni okoncati rat protiv Zeljkinih srodnika onda to mogu samo sredstvima i na nacine na koje se rat vodi. Dakle, poslije tri pogroma 1914-1918, 1941-1945 i zadnjeg 1992-1995, finale sa njenim U-jacima, cije gene je prenijela na svoje potomke, neminovno slijedi. Za postupke iz nuzde samo nerazuman se izvinjava! Jesmo li takvi?

ODGOVORITE
Name

075

17.09.2018 08:03

@Jovan "Drugo poluvrijeme" gubite, ne prizivajte to!!

Name

E jes

17.09.2018 05:22

Al pazite sad ovo- i nakon ovoga je sektasi Srbi podrzavaju, cak joj na skupovima vicu: Ne damo te i sl. Poseban stepen ispiranja mozga ili goli interes? Ali sve je bilo jasno jos prije 19 godina kad ode jasenovacka gradja a niko se ni ne pocesa po glavi.

ODGOVORITE
Name

mt

17.09.2018 13:10

velika istina! Ali nikada niko nije potegnuo pitanje odgovornosti! To na sta su spremni sektasi (SNSD) pa to je strasno! Monstrumi idite!!!

Name

Krla

17.09.2018 05:25

Pa dobro, malo su nas pokalali i u jame bacili, malo su nam zena i djece pobili, pa vi glasajte za ovu njihovu unuku slobodno! Neće biti samo da će se njima predati jasenovačka gradja, nego će im dati i treći entite, što znači daće im Srpsku zemlju i još će izmeniti dejtonski sporazum što vjerovatno znači gašenje RS, u svakom slučaju nećemo imati pravo glasa jer će nas svugdje moći preglasati!

ODGOVORITE
Name

HRGALJ

17.09.2018 05:36

Zeljka samo nastavi prosirinam zemlju ,vidis kolika nam je drzava velika.Ovolika nije bila ni za vrjeme Tvrtka prvog.

ODGOVORITE
Name

профа

17.09.2018 05:40

Поново комунисти и усташе против Срба. Па зар послије Броза, Кардеља, Бакарића, Крајачић, Крлеже и генералских ојебина Кадијевића, Љубичић и Аџића могло нешто друго. Јавите шта је био деда, ујак илистриц Наде Тешановић...

ODGOVORITE
Name

Re profa

17.09.2018 09:34

Sa ovakvim rijecnikom, daleko si ti od “profe”. Vise licis na neobrazovanog primitivca.

Name

STRAŠNO

17.09.2018 05:41

SAMA JOJ FACA GOVORI DA JE DIDINA UNUKA.

ODGOVORITE
Name

Koalicija

17.09.2018 05:54

Jasenovac i Gradiska stara

ODGOVORITE
Name

Tradicija

17.09.2018 07:26

Ne vidim u tome ništa sporno, nastavlja se tradicija. http://www.telegraf.rs/vesti/1462474-kad-cetnici-i-ustase-nazdravljaju-24-fotografije-koje-jednostavno-morate-videti-foto

Name

А

17.09.2018 06:00

Ово нико не помиње: "људи смо, нисмо херцеговци". Толико

ODGOVORITE
Name

Pero

17.09.2018 06:03

Hrvatska je i 90 ih preko svojih sluzbi bacila kost u BiH a da i nepricamo da je najvaci krivac za raspad Jugoslavije.Evo i danas preko svojih ljudi Zeljke Dodika i Covica sije nered i haos ovom narodu.Mislim da se Srbija mora ostro suprotstavit Hrvatskoj da se kloni ovih prostora.

ODGOVORITE
Name

Za Pericu

17.09.2018 07:45

Srbija je još 80-ih godina ukinula autonomiju Kosovu i Vojvodini, iako su se ostale republike oštro protivile toj jednostranoj odluci. Ako to nije atak na Ustav Jugoslavije, ne znam šta je. 1989. na Kosovu Slobodan Milošević priprema krezube mase na oružane sukobe. Već tada su se samo vidjele zastave Republike Srbije, koje je bila jako slična Jugoslovenskoj zastavi i naravno baljazgalo se o Kosovskom boju i Vukovim izmišljotinama. O srpskim autonomnim oblastima, koje su nastale 1991. godine, ne bih sada, to je sve već manje više poznato.

Name

075

17.09.2018 08:05

@Pero Vi stvarno "sanjate"! Hrvatska je Zapad! Hrvatska je NATO! Hrvatska je EU! Srbija je država koju svi oko nje mrze i država gdje su najmanje plate i penzije, znači "standard" 0!

Name

Re RASPUCHIN

17.09.2018 08:53

Која то Србија и ко то из Србије???

Name

Miladin

17.09.2018 06:06

Ako imas nekog pretka koji se poturcio i zajedno sa Turcima tlacio ovaj narod to je njegov grijeh a ne tvoj. Taktika kojoj se koristi Savez za Promjene je antisrpska, primitivna i neinteligentna i zato ce debelo izgubiti na slijedecim izborima ali oni to vec dobro znaju i zato pokusavaju sa ocajnickim potezima kao sto su ovaj ili Pravda za Davida kojim nije cilj pronalazenje istine nego obaranje vlasti i institucija Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Za Miladina

17.09.2018 06:41

Cime se ti vodis i koga podrzavas? Koja je to politika,sram da vas bude,ubijati djecu i bacati u kanalizaciju.Monstrumi nad monstrumima!Zenu koja kaze za zvijerski ubijeno dijete,da ce mu otac na kraju ostati sam,treba zatvoriti na 100 godina robije!Je li to mati?Je li to zena!Zasto bar ne zatvori svoja pogana usta.!Sramota zenskog roda!

Name

BANJALUČANIN

17.09.2018 07:12

Dok se SRBIN BANJALUKOM KREĆE BISERKA NAM PREDSJEDNICA BITI NEĆE..!

Name

mt

17.09.2018 13:13

Bravo banjalucanine!

Name

Ustànak

17.09.2018 06:15

Uzalud je ova kampanja protiv Dodika, pobijedit ce na izborima opet. Kako je dosao na vlast tako mora i otici. Znamo kako je dosao...vjerujte mi tako je u ovakvim rezimima, mirnim putem nece otici, jer se onda suocava sa zatvorom

ODGOVORITE
Name

Ljudi da li ste vi normalni

17.09.2018 06:18

Vi kao da namjerno hocete da se Vukoti Govedarici izreknu sankcije. Zbog ovakve izjave koja je skolski primjer govora mrznje Centralna izborna komisija BiH moze ponistiti njegovu kandidaturu za Predsjednika Republike. Po ovom ponavljanju ove vijesti moze se steci utisak da se Govedarica namjerno zeli odstrijeliti sa mjesta kandidata.

ODGOVORITE
Name

Jeca

17.09.2018 07:51

Halo sta ti pricas,pa oni konstantno napadaju lazu i pricaju da smo izdajice poturice halo zar to nije za CIK, dokada da se cuti i zasto njih istina vrijedja, a ovamo lazu na kubike. Pa sta mislite kako bi Hrvati regovali da im na izborima se kandiduje neki Srbin. I uvjek prica da SzP nema kandidata, a ovi imaju Zeljanu, Spirica,Majkicku Radmanovica i kao bingo Stevandica. I opozicija kada god je ukazivala na sve probleme sto nam se desavaju od strane vlasti su optuzeni kao izdajnici. Ako Bog da poslije 7 oktobra ce se znati ko je idajnik sve ove godine.

Name

M

17.09.2018 08:27

Ništa sporno nema u izjavi, spominje USTAŠKE pretke a ne hrvatsko porijeklo koji nije sporno, au kontekstu mjenih stalnih prozivanja za patriotizam.

Name

Konačno razotkriveni

17.09.2018 06:23

Imali ste 90-e godine Stipu Mesića da rasturi Jugoslaviju i napravi rat a sad imate Željku Cvijanovic da zavadi Srpski narod i rasturi Republiku Srpsku u svemu joj pomažu Dodik + Čović, svi rođeni Banjalučani bježe jer znaju i predosjećaju nove sukobe , ako ostane ova vlast to će se i desiti , zato birajte Srbina Vukotu Govedaricu .

ODGOVORITE
Name

pip

17.09.2018 06:24

Pa i Rudonja ima hrvatske korjene

ODGOVORITE
Name

Re

18.09.2018 14:28

Napravite analizu pa će te vidjeti koliko je SDS-ovih kandidata ustaška unučad.

Name

vrbe

17.09.2018 06:25

I nijemci su morali dokazivati svoje arijevsko porijeklo, eto, haman i kod vas srba isto hahahaha

ODGOVORITE
Name

@VRBE

17.09.2018 12:01

Можда би ти бољи ник био "жица"...

Name

hrvatski predstavnici vode RS

17.09.2018 06:25

Dodik hrvat, sad i premijerka, pa koga ćete još iz vlasti predstaviti, imal časnog i poštenog srbina u vladi.

ODGOVORITE
Name

jovan

17.09.2018 06:26

Bice veselo za ove izbore.

ODGOVORITE
Name

Prognanikk

17.09.2018 06:35

Ispitati jesu li ustaski brojni ostalii visoko rangirani clanovi SNSDa koji su iz mjesanih brakova .Oformiti komisiju u narodnoj skupstini koja ce sve da ispita i ako se ovo pokaze kao istina onda treba zabraniti proustasku SNSD

ODGOVORITE
Name

smjena

17.09.2018 12:36

Sta vam sad smetaju mijesani brakovi? Da li ste vi svjesni sta pisete, pa Hitler je htio cistu Njemacku, da li vi to sebe poistovjecujete sa Hitlerom? Pa jel moguce da imate toliko bolesne mozgove?

Name

Veteran

17.09.2018 06:40

Zato je Dodo i Brcko prodao da presece koridor u Posavini.

ODGOVORITE
Name

Dokaz

17.09.2018 06:43

Pa je li policije Republike Srpske već stavljena šahovnica na šapku?Pogledajte malo bolje!

ODGOVORITE
Name

Haloooooo Srbi

17.09.2018 06:50

Željka Cvijanovic , Nikola Špirić ,Denis Šulića ,Igor Radojičić , Nada Tešanović , Klokić Zlatan, Alen Šeranić, jasmin , Komić, sve Snsd , halooooo Srbi ti ljudi vam kroje sudbinu ,,,,,,,, a Nevalja vam veliki Srbin Vukota , ali ne vrijedi ovim iz Drvara , Glamoča , Petrovca govoriti da su ih ovi jednom otjerali sa ognjišta i opet će

ODGOVORITE
Name

Apoliticna

17.09.2018 07:28

Nisam član nijedne stranke niti želim biti. Ovakav način vođenja kampanje pokazuje koliko je politika jadna na ovim prostorima. Lično me ne interesuje porijeklo političara, ali me jako interesuju djela. Činjenica je da se g-đa. Cvijanović nije baš pokazala u pozitivnom svjetlu u proteklom periodu, a za to ne krivim njeno porijeklo. Isto tako, činjenica je da se ne mogu naći tragovi rada gosp. Govedarice. Programi za izbore su svima isti, u par riječi se razlikuju i mogu ih napisati i djeca, jer su i ona svjesna šta sve ne valja u našoj državi. Predlažem da se umjesto raspravljanja kao na pijaci gospoda posvete konkretizovanju aktivnosti kojima će poduprijeti predizborna obećanja. Svi znam da treba povećati zaposlenost, a pitanje je kako - konkretna akcija i primjer iste. Nemojte da odgovor bude povećanje privredne aktivnosti, podsticanje poslodavaca i sl. Poslodavaca i stanovnika je sve manje. Dalje, svi znamo da su prenzije na sramno jadnom nivou i da je prijeko potrebno povećanje istih. Kako? Konkretno odgovorite odakle novac za povećanje, ako se i sa ovom visinom penzija sve svodi na zaduživanje.....imate vi i te kako o čemu raspravljati, a obzirom da su se kandidati odlučili na ovakve rasprave govori dovoljno o njihovom kvalitetu. Bravo i za vas i za nas.

Name

hercegovinamoja

17.09.2018 08:05

Apoliticna zamisli kako je biti vaspitavan u ustaskom duhu a imas priliku da vladas onim koje najvise mrzis i prezires.zato sve unistavaju i razaraju jer mre srbe i rs..da bi bilo bolje na vlast moraju doci Srbi rodoljubi koji vole svoj narod i svoju drzavu RS,koji nece krasti svoj narod vec .Bez nacionalizma i rodoljublja iskrenog nema ni razvoja..zato treba raskrinkati ustase i lazne rodoljube

Name

apoliticna

17.09.2018 08:29

Slažem se "Hercegovinamoja" pasolutno, ali pitam da li je dovoljno što je gosp. Govedarica čistog porijekla bez ustaških primjesa? Gdje su njegovi rezultati? SDS je bio na vlasti prije SNSD pa se ne sjećam nekog prosperiteta, osim silnih privatizacija. Posebno treba imati u vidu da su tada stizale milionske donacije, grantovi i sl. što je značajno olakšavalo "vladanje" pa su završili u privatnim džepovima...bar ja ne vidim da se od toga i jedan segment u društvu popravio. Nama je sudstvo, obrazovanje i zdravstvo na katastrofalnom nivou i bez ta tri stuba se ne može ni razgovarati o bilo čemu daljem. Smatram da bi ozbiljan kandidat za ovako odgovornu funkciju trebao imati uspješnu privatnu priču, djela koja govore da ima tu sposobnost i snagu pa bio onda mogao da vodi kampanju koja se ne bi zasnivala na tračevima. S druge strane, g-đa. se ne bi trebala ni kandidovati imajući u vidu fijasko njenog mandata. Nažalost, to je valjda najbolje što nam se ima ponuditi. Iskreno, ovdje ne vidim manje od dva zla koje bih mogla odabrati.

Name

BORAC VRS

17.09.2018 07:01

Dajte Ivu iz 102 b.HVO u našu vladu i to da bude ministar boraca pa da se VIDI DA SMO STVAFNO SVI RETARDIRANI!

ODGOVORITE
Name

Draža

17.09.2018 07:24

Vala imaš i pravo.

Name

MILUTIN

17.09.2018 07:02

NEKA SU NAS POĐONILI I PONIZILI DO DNA KAD 12 godina NISMO SHVATILI PODVALU I PREVARU!!SRAMOTA ME KOME PRIPADAM!

ODGOVORITE
Name

Мрачајски прото

17.09.2018 07:05

Ово ми личи ко на Козару и Поткозарје у времену комунизма, када је опроштено онима што су клали и убијали Србску нејач, и старо и младо.

ODGOVORITE
Name

Ne volim Cvijanovićku

17.09.2018 07:14

Ali ovaj Vukotin komentar je isto bio dno.

ODGOVORITE
Name

simo

17.09.2018 07:43

Zarađjeno , vraćeno.

Name

Draža

17.09.2018 07:20

Mi Srbi smo najveća go... šta sve dopuštamo.Nemam ništa protiv Hrvata ali osoba sa ustaškim pedigreom da mi bude predsjednik to se graniči sa ludilom.Da se ne zaboravi,vodeći ljudi ustaškog pokreta su bili iz Bosne i Hercegovine!!!

ODGOVORITE
Name

Ma

17.09.2018 07:29

Dajte ne kmečite više. Kao da je bitno da li će predsjednica biti Željka ili neko drugi ko je ''pravi'' Srbin. Ionako se sve pita Dodika, zar je uopšte bitno ko će formalno biti predsjednik.

ODGOVORITE
Name

ВРС

17.09.2018 07:36

Шта је са борачком , генералом Савчићем ,зашто нетраже изјашњење госпође Цвијановић , ја борац из Вуковара нежелим да ми она ако је то истина буде врховни командант

ODGOVORITE
Name

XXL

17.09.2018 07:40

SJEDOH JA .SJEDOŠE ONI .USTA JA USTAŠE OKO MENE...

ODGOVORITE
Name

Buc

17.09.2018 07:44

Pa zar ne pise da joj je otac bio starjesina VRS,valjda je vaznije ko je bio otac a ne djed po majci...

ODGOVORITE
Name

Pejo

17.09.2018 08:22

I mama je bitna rođače.

Name

ccc

17.09.2018 09:12

Hrvati ponistavaju izbor za mis kad su skontali da je pobjednica Srpkinja....a mi cemo njihovu ni manje ni vise nego na mjesto predsjednika RS....nece moci...nece

Name

Maks

17.09.2018 08:25

Napokon se razotkriva mafija unuka Peje Marica i netijakinja ujka Ive Marica i predata jasenivicka grada a preda veliki srbin Dodik kad ono buduca predsjednica ustaska unuka satnika Peje Marica bravo SNSD samo tako ponizivajte narod kad vam je dozvolijo.

ODGOVORITE
Name

Pejo

17.09.2018 08:35

Dodik hrvatski tajni agent.

Name

Darko Miha

17.09.2018 08:33

Pa da li ima iko iz SNSD da nije iz nekog mješanog braka. Nema to veze ali odkud im pravo da se kite srpstvom

ODGOVORITE
Name

Mitar P

17.09.2018 08:34

Toliko o srbovanju ovih iz SNSD pa zar nisu imali nikoga boljeg da kandiduju

ODGOVORITE
Name

lala

17.09.2018 08:46

Pa sta ce vukota ako pobijedi sa 150.000 muslimana ako mu smeta Zeljkin djeda? Sta ce ,ako pobijedi sa ,sa muslimana i hrvata koji su potpredsjednici? Interesantno..hm..Onda bi i on da zajase pa da pjeva isto kao i do sada..

ODGOVORITE
Name

SRPSKI SOKO

17.09.2018 08:50

Da Vas podsetim sela oko Banjaluke/ Simici/ i mnoga druga cisto su bila Hrvatska sve kuce su renovirane ali se nikad ni jedan hrvat nije i nece vratiti,,ZASTO ONDA SRBI KOJI SU RASELJENI I RASTERANI PO KOLEKTIVNIM CENTRIMA.PRIMER,, ROVINE GRADISKA//DAJTE DRUGE PRIMERE,, I MNOGI DRUGI DAJU GLAS USTASKOJ UNUCI I CRVENOJ SEKTI,,na zalost SDS JE UVEK BIO TOLERANTAN PREMA DRUGIM STRANKAMA,,JEDINO RESENJE JE DA SE VOKABULAROM I POSTUPCIMA CRVENE SEKTE ILI SILOM NA SILU,, SLOMI OVA NEDEMOKRATSKA I PROUSTASKA VLAST,,SLOBODA SRBIMA,,UZ SDS NA ZALOST SVE MEDIJE SU NAM OTELI,,USTA NAM ZETVORITI NECE..

ODGOVORITE
Name

XXL

17.09.2018 09:39

Za razliku od vlade predsjednika RS ne biraju papci. Pametnom I previse.

Name

pfff

17.09.2018 08:52

Ustaska unuka kako je vi nazivate je premijer ove budjave drzave 4 god i vi ste se sad sjetili da je ona ustaska unuka kad je kampanja svi ste vi isti samo normalnom narodu nema ovde buducnosti.

ODGOVORITE
Name

Nije Kasna Pamet

17.09.2018 09:41

Na ovom portalu se u komentarima piše o tome da je ona USTAŠKA UNUKA već duži vremenski period,ali vi koji samo pratite naslove niste zapazili.Trebala je izjava nekog političara pa da dođe do širih masa.Novine su pisale o tome,pisani blogovi,ali naš narod nečita.Sada osim ovog portala niko iz Srbije od elektronskih medija,portala,štampanih medija to nije još objavio.Mi Srbi smo okupirani narod od neofašista.Oni su nama odredili hrvatske ustaše da nas nadziru i nad nama vladaju.Dulići u Vladi Srbije koji su 1945 na svom salašu u Subotici krili ustaše iz Hercegovine.Željko Sertić ministar u Vučićevoj Vladi kome je đed ustaški pukovnik spalio manastire na Fruškoj Gori.Ana Brnabić premijer i hrvatski i gej lobi isto kao i Čadež.U Republici Srpskoj prelaskom Vlade i Skupštine RS u Banjaluku glavni uticaj preuzima Banjalučki Biskup Komarica i svi Hrvati naročito iz ustaških porodica ulaze u SNSD i zauzimaju sve bitne pozicije u Vladi,ministarstvima,gradu. Katolička gimnazija je hit obrazovna ustanova u Banjaluci i na taj način se jako širi uticaj katoličke crkve.U Banjaluci prije ovog ubistva Davida Dragičevića jedina građanska inicijativa je gle čuda bila protiv izgradnje Srpske pravoslavne crkve u Boriku.Banjaluka treba osloboditi od ustaške,fašističke vlasti i da bude srpski grad jer nikada još nije oslobođena.

Name

pfff

17.09.2018 09:58

Ti zivis u 1945-oj heeeej ovo je 2018-a 21 vijek probudi se bolan.Kome treba vise prica ustase cetnici i ti folovi daj da se radi i normalno zivi.Ta prica samo politicarima odgovara i na takvim ovcama kao sto ste vi kupe poene.

Name

RE PFFF

17.09.2018 10:25

Ove 2018 nemože da se živi jer neofašisti ustaški unuci Dodik,Željka,Kasipović,Nada Tešanović....... su sve uništili obrazovni,zdravstveni,penzioni sistem,deindustrijalizaciju, sveopštu nezaposlenost, bezperspektivnost,masovno iseljavanje mladih i cijelih porodica u potrazi za poslom,korupcija cvjeta,ubijaju djecu i štite izvršioce,privatizuju tajkuni prirodne resurse i trpaju novce u svoj džep,uništavaju javna preduzeća.To ti je čist FAŠIZAM.

Name

pfff

17.09.2018 10:34

Ko je birao te fasiste nego narod Srpski narod tako samo dzaba se bunite i baljezgate Srpski mozak je zatucan zato se i desava ovo sve.

Name

zabluda

17.09.2018 11:31

Jao kakvi komentari, ovo je strašno, u kojem vijeku mi živimo, izadjite na izbore i glasajte a ne lupetajte koješta po tastaturama

Name

Pfff

17.09.2018 12:13

Za koga da glasam?Za ovakve sto spominju ustase cetnike itd sigurno necu za ove sto su sad na vlasti sigurno necu nema se za koga glasat.Samo bjezat odavde i nista vise.

Name

Z

17.09.2018 09:19

HE HE HE VAMA NE TREBA PROTIVNIK VI SAMI SEBI KOPATE RAKU SVOJIM IZJAVAMA I PONASANJEM POCINJETE SE GADITI SVAKOM NORMALNOM COVJEKU HE HE HE KOLIKO STE SLIJEPI DA CE VAM TEK BIT JASNO ALI KASNO POSLE IZBORA HE HE HE

ODGOVORITE
Name

Jugoslavija

17.09.2018 09:30

Posle ove bruke SNSD-u je najbolje da odustane od Željkine kandidature i da podrži prof.dr Radomira Lukića. Inače će nam predsjednik postati stručnjak za kolut naprijed i kolut nazad.

ODGOVORITE
Name

ВРС

17.09.2018 10:35

Ти што се потписујеш са југославија вјероватно си стара кањара па ти смета колут напријед , колут назад а несмета ти учитељица енглеског са купљеном дипломом енглеског послоје рата ко већина политичара из било које странке у РС

Name

Бошњак,ал прави...

17.09.2018 09:45

Овај брод већ одавно не плови,већ тоне...

ODGOVORITE
Name

Ljiljani

17.09.2018 10:04

Ako posle ovog bude predsjednica,svi Marici moji i ja selimo iz RS,a mnogi su od mojih bili ucesnici rata.

ODGOVORITE
Name

kole

17.09.2018 12:11

A gdje ces seliti jadna .Jedino tu gdje si mozes brojati krvna zrnca .

Name

aaa

17.09.2018 13:37

Znaš Kole, ne laje vaška radi sela nego rado sebe. Kako te plaćaju?

Name

kole

17.09.2018 14:07

Slabo me placaju bajat sendvic i voda voda...

Name

Veteran

17.09.2018 10:19

Sve je do Banjaluke, koja odlučuje za ko će pobijediti...

ODGOVORITE
Name

Rale

17.09.2018 10:38

Ustajte srbi i zavrsimo 7og sa ovim zlotvorima i dokazanim neprijateljima ovog naroda.

ODGOVORITE
Name

Rale

17.09.2018 10:45

Savcicu oglasi se ne budi gnjida.

ODGOVORITE
Name

Prle

17.09.2018 11:07

I on davno kupljen.Naši časni generali,a u stvari jajara do jajare.

Name

ODGOVOR

17.09.2018 11:13

Željka je samo poslušna marioneta zna se čija!

ODGOVORITE
Name

BL

17.09.2018 11:29

Zna li ko objasniti kakav je ono spomenik u obliku slova u u Derventi?

ODGOVORITE
Name

I Još

17.09.2018 12:32

Sa prvim bijelim poljem na šahovnici-NDH grb.Pa pitaj premijerku izgrađen je kada je ona došla na funkciju.Pitaj je ima li njenih na tom spomeniku.

Name

SRBIN

17.09.2018 11:56

STVARNO AKO POSLE OVOGA POBIJEDI BISERKA, TREBA MO SVI IZVRŠITI KOLEKTIVNO SAMOUBISTVO.

ODGOVORITE
Name

Naprijed

17.09.2018 12:24

Ko glasa za Željku ustašicu po majci i za dezertera ratnog profitera Dodiga sa sumnjivim porijeklom, izdajnik je srpskog naroda.

ODGOVORITE
Name

aaa

17.09.2018 12:28

Savčiću zašto ćutiš, zašto ćutite srpski borci, šta mislte zbog čega je vaš status tako bijedan. Koliko vas ne radi, koliko nezaposlene djece poginulih boraca. Počeli su i ubijati! Ćutanje je znak odobravanja, pa ako vam je dobro nastavite ćutati.

ODGOVORITE
Name

Naprijed

17.09.2018 12:41

Vučiću, da li dolaziš 5. oktobra da podržiš izdajnike srpskog roda i naroda? Vučiću, da li znaš da SviĆe?

ODGOVORITE
Name

Cecilija

17.09.2018 13:50

Onaj ko glasa za ovu Dodikovu lutku, nema ni casti, ni morala.

ODGOVORITE
Name

Cvrle

17.09.2018 14:58

Draclgi moji glasaci srbi uzecu za savjetnika Ujka Ivu Marica ako pobijedim na izborima ovako ce Zeljka sutra reci narodu ujak se Ivo iz HVO promjenio sad je i on srbin.

ODGOVORITE
Name

Uuuuuu

17.09.2018 17:19

Umalo ne glasa za nju:(

ODGOVORITE
Name

Tomi

17.09.2018 21:13

Zeljka do pobjede, imas podrska svih ustasa od Beunos Airesa do Canbere, Mislim nasa gey ustasica Ana Brnabic je premijerka Srbije , pa red da i ustaska unuka Zeljka Cvijanovic postane predsednica RS-a, Bolje za vas trofazne, pa vidite da ne znate, sta vam je falilo u naseg crvenog ustase Tite?????

ODGOVORITE
Name

Srbin

18.09.2018 08:31

Citam ove poruke i pitam se dali ste vi normalni.sta je sa vama ,ocigledno nemate posao ,pa se bavite takvom jadnom pricom ,povedite racuna o sebi a ne o Zeljki i Govedarici ,pustei ljude nena rade svoj posao ,i prihvatite onog koji pobijedi ,a to dali ona ima nekoga u porodici da je bio ustasa,pa videcemo dali Zeljka dobija hrvacke glasove .to znaci da je ona nasa i prihvati mo je za nasu.,sramota sta pricate ,jos jednom kazem da je vas bude sram ,

Name

Realni 3

17.09.2018 23:24

Ma o cemu vi raspravljate pa svi ovi sto se nazivaju kraisnicima sto umesto HLJEB kazu kruh to su vise hrvati nego srbi da nije poceo rat '91 do 2030 nebi ni znali koje su vjeroispovjesti.

ODGOVORITE
Name

ceca

18.09.2018 06:49

Nije se ni Govedarica borio za RS, što nije prije iznosio ovakve komentare. Sada hoće glasove. Nije ni on cvjecka.

ODGOVORITE
Name

jana

18.09.2018 19:50

Nije ratovao nije naplatio,a Biserka insistirala na DEZERT-eru i i dobi dezert.Vukota bio pristojan prešuti jednom,drugi put, al glupača navalila ne prestaje i dobila ono što je tražila. E sad ćuti i bog zana kad će opet nešto odvaliti.

Name

Cicko

18.09.2018 10:31

Ima još poturica u redovima SNSD-a i pridruženih mu stranaka. Nek se neko pozabavi čelnim ljudima Prve SDS i njihovim porijeklom.

ODGOVORITE
Name

Poturica

18.09.2018 14:17

Bravo! Majka Hrvatica porijeklom iz ustaškog legla i žena isto Hrvatica, a busa se u grudi da je veliki Srbin. Kao bajagi osnovao Prvu SDS da bi se borio za njene izvorne principe. Koliko je para dobio za ove izbore treba narod napaćeni da zna kojima on prvi zakida i ono osnovno na šta imaju pravo. Samo će Dodo shvatiti kasno da gaji guju u nedrima. Tako je i SDS shvatio kad mu je sve dao a on im onda okrenuo tur.

Name

prokletije

18.09.2018 12:21

Mozemo mi ovako u nedogled razgovarati,po ovom pitanju se mora oglasiti general Savcic i cjelokupna boracka organizacija RSi to u udarnom terminu dnevnika,on to mora uraditi zbog poginulih boraca i onih koji su jos zivi.Neka narod odluci ko je vjera,a ko nevjera.

ODGOVORITE
Name

pravda za davida

18.09.2018 20:55

da je kamila,kamila je ali nije mogla birati pretke. imamo ozbiljnija pitanja za nju. neka nam kaze #kojeubiodavida

ODGOVORITE
Name

Sramota Za Ustasku Unku Zeljku.

18.09.2018 21:45

Nemoze Ustaska Unuka Nisobarica Biti U Republici Srpskoj I Srpskom Narodu.Ja Mislim Daje I Dodig Tudji Kogaje Nato Satenjkovima Nasilu Postavijo Daunisti Republiku Srpsku.Ali Hvala Bogu Svice.Gotovisu I SNSD-e Ujaci I Ustaske Unuke.Sateracemojih U Misiju Rupu Imadaih Razbijemo Ko Bugarsku Skupstinu.Ustase I Unuke Proterati Iz Republike Srpske Tamo Gdeimje Mesto.Nisuvise Pozeljni U Srpskim Drzavama.

ODGOVORITE
Name

Mato

19.09.2018 19:05

Pa i dodikov korijen je hrvatski otidzite u mjesto njegovih predaka i saznacete kako i nakoji nacin

ODGOVORITE
Name

Eki1977

19.09.2018 19:47

Vodi politku NDH.

ODGOVORITE