Циљ ми је да Челси буде најбољи у Премијер лиги!

Сад су испред нас Ливерпул и Сити… “Мислио сам да је Еден Азар један од најбољих играча у Европи. Преварио сам се… Он је најбољи”, одушевљено ће Маурицио Сари.

Фудбал 17.09.2018 | 16:45
Циљ ми је да Челси буде најбољи у Премијер лиги!
Челси наставља да ређа победе, Челси коначно игра леп фудбал!

Можда Плавци неће успети да задрже овако висок ниво игре кроз целу сезону, можда неће узети титулу, али треба бити искрен и признати да је Маурицио Сари на правом путу.

Италијански стручњак преопородио је клуб из Западног Лондона, који ће после пет рунди остати једини са свим рецкама уз Ливерпул. Мада Челси већ сада игра страшно добар фудбал, Сари верује да је ово само почетак једне лепе приче…

”Можемо да будемо бољи! Мој циљ је да будемо набјољи тим у Премијер лиги! У овом тренутку испред нас су Ливерпул и МАнчестер Сити. То је тренутна реалност. Биће нам потребно можда и више од ове сезоне да то постигнемо”, сматра темпераментни стручњак.

Осим што Челси ређа победе као кегле на куглању, навијаче могу да одушеве и партије прве звезде Едена Азара, који засад игра у форми живота! Против Кардифа је сручио три поготка

”Искрено, мислио сам да је Едер један од најбољих играча Европе. Преварио сам се. Он је најбољи играч Европе! Ипак, и даље може да напредује много, пре свега да се мање троши у ситуацијама када је лопта 50-60 метара од гола. Када је лопта у његовом поседу често је додирне пет или шест пута, што троши много енергије. Верујем да ове сезоне може да постигне 30-35 голова”.

Једина црна мрља утакмице јесте повреда Матеа Ковачића, који је почетком другог полувремена морао да напусти терен и препусти своју улогу Росу Барклију.

”Причао сам са клупским доктором и каже нам да ништа није озбиљно”.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар