Cilj mi je da Čelsi bude najbolji u Premijer ligi!

Sad su ispred nas Liverpul i Siti… “Mislio sam da je Eden Azar jedan od najboljih igrača u Evropi. Prevario sam se… On je najbolji”, oduševljeno će Mauricio Sari.

Fudbal 17.09.2018 | 16:45
Cilj mi je da Čelsi bude najbolji u Premijer ligi!
Čelsi nastavlja da ređa pobede, Čelsi konačno igra lep fudbal!

Možda Plavci neće uspeti da zadrže ovako visok nivo igre kroz celu sezonu, možda neće uzeti titulu, ali treba biti iskren i priznati da je Mauricio Sari na pravom putu.

Italijanski stručnjak preoporodio je klub iz Zapadnog Londona, koji će posle pet rundi ostati jedini sa svim reckama uz Liverpul. Mada Čelsi već sada igra strašno dobar fudbal, Sari veruje da je ovo samo početak jedne lepe priče…

”Možemo da budemo bolji! Moj cilj je da budemo nabjolji tim u Premijer ligi! U ovom trenutku ispred nas su Liverpul i MAnčester Siti. To je trenutna realnost. Biće nam potrebno možda i više od ove sezone da to postignemo”, smatra temperamentni stručnjak.

Osim što Čelsi ređa pobede kao kegle na kuglanju, navijače mogu da oduševe i partije prve zvezde Edena Azara, koji zasad igra u formi života! Protiv Kardifa je sručio tri pogotka

”Iskreno, mislio sam da je Eder jedan od najboljih igrača Evrope. Prevario sam se. On je najbolji igrač Evrope! Ipak, i dalje može da napreduje mnogo, pre svega da se manje troši u situacijama kada je lopta 50-60 metara od gola. Kada je lopta u njegovom posedu često je dodirne pet ili šest puta, što troši mnogo energije. Verujem da ove sezone može da postigne 30-35 golova”.

Jedina crna mrlja utakmice jeste povreda Matea Kovačića, koji je početkom drugog poluvremena morao da napusti teren i prepusti svoju ulogu Rosu Barkliju.

”Pričao sam sa klupskim doktorom i kaže nam da ništa nije ozbiljno”.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar