Златан: Торонто ће бити упамћен као моја 500. жртва!

Златан Ибрахимовић се придружио Лионелу Месију и Кристијану Роналду као једини активни играч са 500 голова и по обичају, описао је то на карактеристичан начин.

Фудбал 17.09.2018 | 13:15
Златан: Торонто ће бити упамћен као моја 500. жртва!
Његов ЛА Галакси је до полувремена губио 0:3 од Торонта, а онда је Ибрахимовић у 43. минуту дао гол петом из окрета, више борилачким, него фудбалским потезом.

Спектакуларан погодак није спречио пораз 3:5, али ни умањио пажњу коју је гол привукао, па је новинара занимало када је Ибра знао да ће лопта ући у мрежу.

"Био сам близу голу и овај ме подсећа на један који сам дао за Ајакс. Ишао је центаршут, ја сам се окренуо и погодио сам. И сад сам само покушао да погодим гол и ушла је. Драго ми је због Торонта јер ће бити упамћени као моја 500. жртва", рекао је после утакмице Ибрахимовић за ТСН. 

Он се после утакмице путем друштвених мрежа захвалио свим клубовима за које је играо и у чијим је дресовима давао голове. 

Да подсетимо, одиграо је 747 утакмица и дао 438 голова за Малме, Ајакс, Јувентус, Интер, Милан, Барселону, Парис Сен Жермен, Манчестер јунајтед и ЛА Галакси. 

За свој тренутни тим је на 18 утакмица дао 17 голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар