Митар залудио Острво - Челси га већ позвао!

Форма српског нападача није прошла неопажено на "Бриџу".

Фудбал 20.09.2018 | 23:00
Митар залудио Острво - Челси га већ позвао!
Ако комшије из западног Лондона буду упорне - Александар Митровић би у дресу Фулама, као стални члан, могао да проведе тек шест месеци!

Како преноси британски "Мирор", сјајна форма Митровића у 2018. години није прошла неопажено, па је Челси "пустио пипке" на српског нападача и планира да га ангажује већ од јануара као конкуренцију Морати и Жируу.

Према писању истог листа, менаџер "плаваца" није задовољан партијама Морате који се тешко уклапа у његов систем игре, док га код Жируа више брину године - ускоро слави 32. рођендан.

Митровић, који је у недељу напунио 24 године, зато је потенцијална мета Челсија свега месец дана од трансфера из Њукасла за који су "котиџерси" дали 22 милиона фунти, што значи да га не би пустили јефтино на "Стамфорд бриџ".

"Митрогол" је ове сезоне у Премијер лиги постигао већ четири гола, укупно 24 у току ове календарске године, што није пошло за руком великом броју играча.

Видећемо како ће Славиша Јокановић, бивши фудбалер Челсија, реаговати уколико дође до конкретних преговора с "плавцима" пошто је добар део игре Фулама базирао на српском нападачу за кога нема праву замену у овом тренутку.

Ипак, Фулам је потрошио огроман новац током лета и уколико клуб буде "сигуран" у средини табеле - неће бити изненађење уколико буду желели да "наплате" Митровића.

Српски нападач би можда више одговарао стилу игре који је форсирао претходник Мауриција Сарија у Челсију - Антонио Конте - али вреди напоменути и да се Митровић добро снашао у офанзивном стилу игре какав гаји и Славиша Јокановић.

Уколико настави да импресионира у Премијер лиги - сигурно ће се повећати и број интересената за њега, па би после Њукасла и Фулама могао да заигра и за трећи енглески клуб.

Подсетимо, с "котиџерсима" је потписао уговор на пет година.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар