Mitar zaludio Ostrvo - Čelsi ga već pozvao!

Forma srpskog napadača nije prošla neopaženo na "Bridžu".

Fudbal 20.09.2018 | 23:00
Mitar zaludio Ostrvo - Čelsi ga već pozvao!
Ako komšije iz zapadnog Londona budu uporne - Aleksandar Mitrović bi u dresu Fulama, kao stalni član, mogao da provede tek šest meseci!

Kako prenosi britanski "Miror", sjajna forma Mitrovića u 2018. godini nije prošla neopaženo, pa je Čelsi "pustio pipke" na srpskog napadača i planira da ga angažuje već od januara kao konkurenciju Morati i Žiruu.

Prema pisanju istog lista, menadžer "plavaca" nije zadovoljan partijama Morate koji se teško uklapa u njegov sistem igre, dok ga kod Žirua više brinu godine - uskoro slavi 32. rođendan.

Mitrović, koji je u nedelju napunio 24 godine, zato je potencijalna meta Čelsija svega mesec dana od transfera iz Njukasla za koji su "kotidžersi" dali 22 miliona funti, što znači da ga ne bi pustili jeftino na "Stamford bridž".

"Mitrogol" je ove sezone u Premijer ligi postigao već četiri gola, ukupno 24 u toku ove kalendarske godine, što nije pošlo za rukom velikom broju igrača.

Videćemo kako će Slaviša Jokanović, bivši fudbaler Čelsija, reagovati ukoliko dođe do konkretnih pregovora s "plavcima" pošto je dobar deo igre Fulama bazirao na srpskom napadaču za koga nema pravu zamenu u ovom trenutku.

Ipak, Fulam je potrošio ogroman novac tokom leta i ukoliko klub bude "siguran" u sredini tabele - neće biti iznenađenje ukoliko budu želeli da "naplate" Mitrovića.

Srpski napadač bi možda više odgovarao stilu igre koji je forsirao prethodnik Mauricija Sarija u Čelsiju - Antonio Konte - ali vredi napomenuti i da se Mitrović dobro snašao u ofanzivnom stilu igre kakav gaji i Slaviša Jokanović.

Ukoliko nastavi da impresionira u Premijer ligi - sigurno će se povećati i broj interesenata za njega, pa bi posle Njukasla i Fulama mogao da zaigra i za treći engleski klub.

Podsetimo, s "kotidžersima" je potpisao ugovor na pet godina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar