"Чекам понедјељак да видим, да ли је Мурињо љут..."

Посебна је веза Немање Матића и Жозеа Муриња. . .

Фудбал 17.09.2018 | 08:00
"Чекам понедјељак да видим, да ли је Мурињо љут..."
Први пут од доласка у Манчестер јунајтед - Немања Матић је "поцрвенео".

Српски везиста напустио је терен "Викериџ роунда" неколико минута пре последњег судијског звиждука због другог жутог картона добијеног после фаула код десне аут-линије којим је спречио пробој Вотфордовог напада, а срећом по њега - и Манчестер јунајтед - Давид де Хеа је фантастично интервенисао и у надокнади времена спречио поделу бодова (2:1).

Док је излазио са терена, Матић се срдачно поздравио са Мурињом који није деловао незадовољно потезом Србина, а позната је њихова добра веза још из времена у Челсију...

Ипак, на конференцији за медије Португалац је помало и критиковао Немању Матића због лошег фаула и црвеног картона рекавши да је након тога уследио прекид и "слободан шут" где је управо Србин требало да буде.

"Имао је задатак, али га није било...", рекао је Мурињо.

Матић, ипак, не верује да ће му "Специјални" замерити ово искључење, па се у изјави после утакмице чак и нашалио о реакцији Муриња која ће уследити.

"Видећемо на тренингу у понедељак!", рекао је Матић уз осмех. 

"Мислим да је први жути картон био чист, али за други нисам сигуран. Био је фаул, али нисам сигуран да је за жути. Прихватам одлуку судије и следи ми утакмица одмора", рекао је Матић који неће играти у наредном колу против Вулверхемптона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар