"Čekam ponedjeljak da vidim, da li je Murinjo ljut..."

Posebna je veza Nemanje Matića i Žozea Murinja. . .

Fudbal 17.09.2018 | 08:00
"Čekam ponedjeljak da vidim, da li je Murinjo ljut..."
Prvi put od dolaska u Mančester junajted - Nemanja Matić je "pocrveneo".

Srpski vezista napustio je teren "Vikeridž rounda" nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka zbog drugog žutog kartona dobijenog posle faula kod desne aut-linije kojim je sprečio proboj Votfordovog napada, a srećom po njega - i Mančester junajted - David de Hea je fantastično intervenisao i u nadoknadi vremena sprečio podelu bodova (2:1).

Dok je izlazio sa terena, Matić se srdačno pozdravio sa Murinjom koji nije delovao nezadovoljno potezom Srbina, a poznata je njihova dobra veza još iz vremena u Čelsiju...

Ipak, na konferenciji za medije Portugalac je pomalo i kritikovao Nemanju Matića zbog lošeg faula i crvenog kartona rekavši da je nakon toga usledio prekid i "slobodan šut" gde je upravo Srbin trebalo da bude.

"Imao je zadatak, ali ga nije bilo...", rekao je Murinjo.

Matić, ipak, ne veruje da će mu "Specijalni" zameriti ovo isključenje, pa se u izjavi posle utakmice čak i našalio o reakciji Murinja koja će uslediti.

"Videćemo na treningu u ponedeljak!", rekao je Matić uz osmeh. 

"Mislim da je prvi žuti karton bio čist, ali za drugi nisam siguran. Bio je faul, ali nisam siguran da je za žuti. Prihvatam odluku sudije i sledi mi utakmica odmora", rekao je Matić koji neće igrati u narednom kolu protiv Vulverhemptona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar