Милојевић: Нормално до уторка, а онда спектакл!

Тренер Црвене звезде свестан да његове фудбалере чека фантастична атмосфера за меч са Наполијем.

Фудбал 17.09.2018 | 08:45
Милојевић: Нормално до уторка, а онда спектакл!
Лепу увертиру направили су фудбалери Црвене звезде за дуел са Наполијем (уторак, 21.00, пренос на ТВ Арена Спорт). 

Радник из Сурдулице савладан је 6:0 у 8. колу Суперлиге, чиме је задржан максималан учинак ове сезоне у домаћем првенству и прво место на табели, упркос утакмици мање од другопласираног Радничког из Ниша.

Сада, ипак, следи нешто о чему се много више прича. Нешто што су навијачи црвено-белих чекали још од 1992. године - Лига шампиона! 

"Честитам својим играчима на победи, заслужено смо победили. Дали смо шансу играчима који су дошли пред крај прелазног рока да осете амбијент. Честитам и екипи Радника, сигурно им је било тешко, поготово са играчем мање, али још једном ћу поновити да ми се свиђа екипа Радника и да је господин Милановић добар тренер", покушао је Владан Милојевић да пред камером ТВ Арена Спорт остане посвећен само дуелу са Сурдуличанима.

Није, ипак, могао да избегне питање о ономе што предстоји. О доласку Наполија.

"Нормално ћу провести дане до дуела са Наполијем... Биће то спектакл за нас, враћамо Звезду тамо где је била. Даћемо све од себе, заједно са нашим навијачима, па ће бити како Бог буде желео", изјавио је Милојевић.

Његов колега, Милан Милановић, пожелео је црвено-белима успех у елитном такмичењу и да и ове сезоне дочекају пролеће у Европи. Што се тиче партије његовог тима, који је недавно преузео, и те како је имао шта да замери играчима.

"Разочаравајућ резултат и игра. Имали смо добар резулат до искључења нашег голмана, али смо онда стали после првог примљеног гола и то ме највише боли. Нисмо показали да имамо ратничку екипу. Није исто изгубити 0:2 и 0:6. Послужили смо заправо само као декор за Звездину игру и за њихову припрему за Лигу шампиона", истакао је Милановић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар