Milojević: Normalno do utorka, a onda spektakl!

Trener Crvene zvezde svestan da njegove fudbalere čeka fantastična atmosfera za meč sa Napolijem.

Fudbal 17.09.2018 | 08:45
Milojević: Normalno do utorka, a onda spektakl!
Lepu uvertiru napravili su fudbaleri Crvene zvezde za duel sa Napolijem (utorak, 21.00, prenos na TV Arena Sport). 

Radnik iz Surdulice savladan je 6:0 u 8. kolu Superlige, čime je zadržan maksimalan učinak ove sezone u domaćem prvenstvu i prvo mesto na tabeli, uprkos utakmici manje od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Sada, ipak, sledi nešto o čemu se mnogo više priča. Nešto što su navijači crveno-belih čekali još od 1992. godine - Liga šampiona! 

"Čestitam svojim igračima na pobedi, zasluženo smo pobedili. Dali smo šansu igračima koji su došli pred kraj prelaznog roka da osete ambijent. Čestitam i ekipi Radnika, sigurno im je bilo teško, pogotovo sa igračem manje, ali još jednom ću ponoviti da mi se sviđa ekipa Radnika i da je gospodin Milanović dobar trener", pokušao je Vladan Milojević da pred kamerom TV Arena Sport ostane posvećen samo duelu sa Surduličanima.

Nije, ipak, mogao da izbegne pitanje o onome što predstoji. O dolasku Napolija.

"Normalno ću provesti dane do duela sa Napolijem... Biće to spektakl za nas, vraćamo Zvezdu tamo gde je bila. Daćemo sve od sebe, zajedno sa našim navijačima, pa će biti kako Bog bude želeo", izjavio je Milojević.

Njegov kolega, Milan Milanović, poželeo je crveno-belima uspeh u elitnom takmičenju i da i ove sezone dočekaju proleće u Evropi. Što se tiče partije njegovog tima, koji je nedavno preuzeo, i te kako je imao šta da zameri igračima.

"Razočaravajuć rezultat i igra. Imali smo dobar rezulat do isključenja našeg golmana, ali smo onda stali posle prvog primljenog gola i to me najviše boli. Nismo pokazali da imamo ratničku ekipu. Nije isto izgubiti 0:2 i 0:6. Poslužili smo zapravo samo kao dekor za Zvezdinu igru i za njihovu pripremu za Ligu šampiona", istakao je Milanović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar