Откривено лажно Путиново писмо

Директор за комуникације МИА „Русија севодња“ Петар Лидов-Петровски објавио је на Фацебооку скриншот „писма подршке“ предсједника Русије Владимира Путина конгресмену републиканцу Дани Рорабакеру.

Свијет 16.09.2018 | 13:57
Откривено лажно Путиново писмо
Писмо је објавио "Спутњик".

„Са стола предсједника Владимира Путина"

Драги Јонг,

Вјероватно је шокантно за Вас — не обрац́а Вам се сваки дан предсједник велике нације. Међутим, желио сам да Вам одузмем мало времена и да са Вама поразговарам о некоме о је веома важан за обојицу: мом пријатељу и Вашем конгресмену Дани Рорабахеру.

Дана и ја радили смо заједно годинама. На примјер, када су САД подигле санкције Русији због тотално неоснованих и измишљених оптужби за „убиство" антикорупцијског активисте, Дејна се одмах бацио на посао како би укинуо санкције.

Дејна никада није оклевао да стави са стране приоритете Калифорније како би помогао мени и руском народу. То веома цијеним. И сигурно није лако стално летјети између Москве и Вашингтона док исторвремено одржаваш илузију да живиш у Калифорнији. Такво пријатељство се не може купити (иако наша плац́ања олакшавају терет — гласине, мајке ми).

Не морате да вјерујете само мени. Кевин Макарти, лидер Републиканске партије у Калифорнији једном је рекао: „Мислим да Путин плац́а двојицу — Рорабахера и Трампа". Политико је назвао Дејну „Путиновим омиљеним конгресменом". Дејна чак има и своје шифровано име у Кремљу. Све је то истина.

Вјечито сам захвалан због Дејнине жртве за домовину, тако да му сада узврац́ам: са ентузијазмом одобравам реизбор Дејне Рорабахера. Америци је потребно још лидера какав је Дејна, који нису забринути због тривијалних питања каква су људска права или „слободни" или „фер" избори; који препознају да је свијет бољи са јачом, смелијом и експанзионистичком Руском Федерацијом.

Срдачно,

Владимир Владимирович Путин,

Председник, Руска Федерација"

(Спутњик)

Коментари / 0

Оставите коментар