Otkriveno lažno Putinovo pismo

Direktor za komunikacije MIA „Rusija sevodnja“ Petar Lidov-Petrovski objavio je na Facebooku skrinšot „pisma podrške“ predsjednika Rusije Vladimira Putina kongresmenu republikancu Dani Rorabakeru.

Svijet 16.09.2018 | 13:57
Otkriveno lažno Putinovo pismo
Pismo je objavio "Sputnjik".

„Sa stola predsjednika Vladimira Putina"

Dragi Jong,

Vjerovatno je šokantno za Vas — ne obraća Vam se svaki dan predsjednik velike nacije. Međutim, želio sam da Vam oduzmem malo vremena i da sa Vama porazgovaram o nekome o je veoma važan za obojicu: mom prijatelju i Vašem kongresmenu Dani Rorabaheru.

Dana i ja radili smo zajedno godinama. Na primjer, kada su SAD podigle sankcije Rusiji zbog totalno neosnovanih i izmišljenih optužbi za „ubistvo" antikorupcijskog aktiviste, Dejna se odmah bacio na posao kako bi ukinuo sankcije.

Dejna nikada nije oklevao da stavi sa strane prioritete Kalifornije kako bi pomogao meni i ruskom narodu. To veoma cijenim. I sigurno nije lako stalno letjeti između Moskve i Vašingtona dok istorvremeno održavaš iluziju da živiš u Kaliforniji. Takvo prijateljstvo se ne može kupiti (iako naša plaćanja olakšavaju teret — glasine, majke mi).

Ne morate da vjerujete samo meni. Kevin Makarti, lider Republikanske partije u Kaliforniji jednom je rekao: „Mislim da Putin plaća dvojicu — Rorabahera i Trampa". Politiko je nazvao Dejnu „Putinovim omiljenim kongresmenom". Dejna čak ima i svoje šifrovano ime u Kremlju. Sve je to istina.

Vječito sam zahvalan zbog Dejnine žrtve za domovinu, tako da mu sada uzvraćam: sa entuzijazmom odobravam reizbor Dejne Rorabahera. Americi je potrebno još lidera kakav je Dejna, koji nisu zabrinuti zbog trivijalnih pitanja kakva su ljudska prava ili „slobodni" ili „fer" izbori; koji prepoznaju da je svijet bolji sa jačom, smelijom i ekspanzionističkom Ruskom Federacijom.

Srdačno,

Vladimir Vladimirovič Putin,

Predsednik, Ruska Federacija"

(Sputnjik)

Komentari / 0

Ostavite komentar