Први пут са Боаћијем и Марином на ''Рајку''...

Навијачи Црвене звезде имаће много разлога да у великом броју дођу на вечерашњи меч против Радника (19 часова).

Фудбал 15.09.2018 | 15:15
Први пут са Боаћијем и Марином на ''Рајку''...
Често апелују на навијаче стручни штаб и играчи Црвене звезде како им је подршка неопходна и у првенственим мечевима, како би волели да Маракана буде добро попуњена и на домаћем фронту... Ако постоји меч током којег су ченици Владана Милојевића заслужили петоцифрен број људи на највећем српском стадиону, онда је то  вечерашњи против Радника (19.00, ТВ Арена).

Први пут фудбалери Црвене звезде играће на свом здању као учесници Лиге шампиона.

После подвига у Салцбургу играли су у Новом Саду, потом је уследила првенствена пауза. 

Сада су сви окупирани дуелом са Наполијем, али... Имаће и вечерас шта да се види. Према појединим најавама тренер Владан Милојевић ће од првог минута на терен послати два велика појачања, Ричмонда Боаћија и Марка Марина. Такође, и Горан Чаушић би требало да попуни рупу изазвану повредом Ненада Крстичића... 

Дакле, много разлога да фанови црвено-белих похитају на Маракану.

„Марин је пре доласка у Београд тренирао индивидуално и апсолутно је физички спреман . Боаћи и Чаушић долазе из првенства које је у току, па су сва тројица спремна и у конкуренцији. Воле клуб и њима адаптација није проблем“, поручио је Владан Милојевић.

Дуел са Сурдуличанима према свим парамтрима биће најлакши меч за црвено-беле у  предстојећем пакленом распореду. Ипак, Сурудуличани ће покушати да искористе одсутност црвено-белих и направе резулатску сензацију. Да ће им бити лако – неће. Црвена звезда је везала 16 првенствених победа, нетакнута је у првенству и делује и да са комбинованим тимом може да се шета кроз Суперлигу.

После тријумфа над Земуном, екипа из Сурдулице је упала у резултатску кризу. На последњих четити меча имају три пораза и један реми. Занимљиво је да на претходна три сусрета гости нису постигли погодак. Због тога су променили тренера, па је уместо Младена Додића стигао Милан Милановић.

Црвена звезда је добила шест претходних сусрета против Радника. На последња два меча гол разлика је 10:0. Све осим кеца представљао би сензацију. Очекујемо и пуно голова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИК (19 ЧАСОВА, ТВ Арена)
Стадион: Рајко Митић
Капацитет:55.538
Судија: Ненад Минаковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-2-3-1): Поповић – Гобељић, Савић, Дегенек, Терзић – Јованчић, Чаушић – Срнић, Ебесилио, Марин – Боаћи.

РАДНИК (4-3-3): Васиљевић – Младеновић, Жарковић, Ковачевић, Миловановић – Ристовић, Павловић, Ф.Стојановић – Златановић, Кермех, Пантелић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар