Prvi put sa Boaćijem i Marinom na ''Rajku''...

Navijači Crvene zvezde imaće mnogo razloga da u velikom broju dođu na večerašnji meč protiv Radnika (19 časova).

Fudbal 15.09.2018 | 15:15
Prvi put sa Boaćijem i Marinom na ''Rajku''...
Često apeluju na navijače stručni štab i igrači Crvene zvezde kako im je podrška neophodna i u prvenstvenim mečevima, kako bi voleli da Marakana bude dobro popunjena i na domaćem frontu... Ako postoji meč tokom kojeg su čenici Vladana Milojevića zaslužili petocifren broj ljudi na najvećem srpskom stadionu, onda je to  večerašnji protiv Radnika (19.00, TV Arena).

Prvi put fudbaleri Crvene zvezde igraće na svom zdanju kao učesnici Lige šampiona.

Posle podviga u Salcburgu igrali su u Novom Sadu, potom je usledila prvenstvena pauza. 

Sada su svi okupirani duelom sa Napolijem, ali... Imaće i večeras šta da se vidi. Prema pojedinim najavama trener Vladan Milojević će od prvog minuta na teren poslati dva velika pojačanja, Ričmonda Boaćija i Marka Marina. Takođe, i Goran Čaušić bi trebalo da popuni rupu izazvanu povredom Nenada Krstičića... 

Dakle, mnogo razloga da fanovi crveno-belih pohitaju na Marakanu.

„Marin je pre dolaska u Beograd trenirao individualno i apsolutno je fizički spreman . Boaći i Čaušić dolaze iz prvenstva koje je u toku, pa su sva trojica spremna i u konkurenciji. Vole klub i njima adaptacija nije problem“, poručio je Vladan Milojević.

Duel sa Surduličanima prema svim paramtrima biće najlakši meč za crveno-bele u  predstojećem paklenom rasporedu. Ipak, Suruduličani će pokušati da iskoriste odsutnost crveno-belih i naprave rezulatsku senzaciju. Da će im biti lako – neće. Crvena zvezda je vezala 16 prvenstvenih pobeda, netaknuta je u prvenstvu i deluje i da sa kombinovanim timom može da se šeta kroz Superligu.

Posle trijumfa nad Zemunom, ekipa iz Surdulice je upala u rezultatsku krizu. Na poslednjih četiti meča imaju tri poraza i jedan remi. Zanimljivo je da na prethodna tri susreta gosti nisu postigli pogodak. Zbog toga su promenili trenera, pa je umesto Mladena Dodića stigao Milan Milanović.

Crvena zvezda je dobila šest prethodnih susreta protiv Radnika. Na poslednja dva meča gol razlika je 10:0. Sve osim keca predstavljao bi senzaciju. Očekujemo i puno golova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK (19 ČASOVA, TV Arena)
Stadion: Rajko Mitić
Kapacitet:55.538
Sudija: Nenad Minaković

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović – Gobeljić, Savić, Degenek, Terzić – Jovančić, Čaušić – Srnić, Ebesilio, Marin – Boaći.

RADNIK (4-3-3): Vasiljević – Mladenović, Žarković, Kovačević, Milovanović – Ristović, Pavlović, F.Stojanović – Zlatanović, Kermeh, Pantelić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar