НДП: Створићемо бољу Српску

За разлику од других, којима су кампање базиране на свађи, обећањима која ни мађионичари не могу да испуне, или рату саопштењима, основ кампање НДП ДРАГАН ЧАВИЋ - НС - СНС – СЛОБОДА је прича о три корака за бољу Српску, позитивна кампања и разговор са грађанима, наводи се у саопштењу НДП-а.

Република Српска 15.09.2018 | 11:58
НДП: Створићемо бољу Српску
На улици, на штандовима, при сусретима са грађанима у првих 7 дана кампање грађани Српске су кандидату за премијера СзП – Драгану Чавићу износили су основне проблеме који их муче: недостатак радних мијеста, мале пензије и плате, одлазак младих, лоша инфраструктура.

Послије величанственог скупа у Фочи, синоћ је на реду била МЗ Борик у Бањалуци.

”Посебно ћемо се послије избора залагати за враћање укинутих борачких права која су укинута измјеном Закона о пензионом осигурању”, рекао је Чавић и додао ”да је најмање 40.000 бораца оштећено и то ретроактивно што је потпуно неуставно”.

Чавић је нагласио да враћање пензија обавеза друштва према онима који су стварали Републику Српску.



Упитан шта мисли о резултатима које ће остварити на изборима коалиција НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА, Чавић је нагласио да је оптимиста и да очекује од 5 до 7 директних мандата.

”Много битније од тога колико ће наша коалиција имати мандата је да ли имамо план и програм који ћемо спроводити када дођемо на власт”, нагласио је он.

”Мој програм као премијера је јасан и конкретан. Погледајте га. Први пут у Српској имате план неке странке или коалиције шта ће радити први дан, првих седам дана, први мјесец, првих 100 дана и прву годину.’

На трибини у Борику је поред Драгана Чавића говорио и предсједник Градског одбора НДП-а Бањалука Крсто Јандрић те кандидати за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ из Бањалуке.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ре

15.09.2018 10:13

Овај народ не заслужује бољу !!! Овај народ је ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цаци

15.09.2018 10:27

Баји све иде по плану пред изборе као сто сам и писао. Купује будзетлије и пензионере повецањима и једнократним давањима. Ту су и темпиране посјете Москви, доласци Вуцица и Лаврова пред саме изборе. Уз мало пјевања и отварање какве болнице Баја по старом сигурном рецепту и овај пут узима 60-70% а ви се спрдајте с њим. Он ради посао за себе нема греске, а народ.нек.мисли како це се десити несто само од себе без изласка на улицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пффф

15.09.2018 10:27

Сад сте постенији јел?пффф беее ,беее ,бееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кмери

15.09.2018 10:29

Доле Дјокиц импулс И лазни социјалисти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

15.09.2018 11:42

Подрска Драгану Цавицу и носиоцу листе Цвијетину Никицу .Семберија је уз тебе Цвијетине јер ти си цовјек који си свима помогао.Ниси као ови политицари само у свој дзеп .

Name

Семберска банка радник

15.09.2018 12:14

Поздрав за најбољег директора свих времена г-дина Цвијетина Никица,моја породица и родбина це за тебе гласати легендо.Знао је Драган Цавиц која си ти људина и да цес оправдати резултатом својим јер те Семберија много цијени и постује.

Name

БОБА

15.09.2018 12:03

МОЈ ГЛАС ИДЕ ЧАВИЋУ ЗАТО ШТО СЕ ГРЧЕВИТО БОРИО У СКУПШТИНИ И ИЗНОСИО ИСТИНУ О БАХАТОСТИ И УРУШАВАЊУ ИНСТИТУЦИЈА.ПОЗДРАВ ЗА ЊЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

15.09.2018 12:36

НДП у изборној јединици 6 на целу са Цвијетином Никицем пун погодак.Цовјек има и звање и знање.Доктор економски наука ,остварен на свим пољима,не као ови сто су покуповали дипломе и студирали по 12 година на дрзавним факултетима.

Name

Ре БОБА

15.09.2018 13:42

Како брзо заборављаш да је Чавић као Предсједник Републике Српске и предсједник СДС продао Извјештај о догађајима у и око Сребренице и Војску Републике Српске. Зар му није доста, шта то још треба продати?

Name

За Ре Боба

15.09.2018 14:28

Немас ти појма будало,устани када споменес Цавицево име.Као да си се пробудио из коме.