NDP: Stvorićemo bolju Srpsku

Za razliku od drugih, kojima su kampanje bazirane na svađi, obećanjima koja ni mađioničari ne mogu da ispune, ili ratu saopštenjima, osnov kampanje NDP DRAGAN ČAVIĆ - NS - SNS – SLOBODA je priča o tri koraka za bolju Srpsku, pozitivna kampanja i razgovor sa građanima, navodi se u saopštenju NDP-a.

Republika Srpska 15.09.2018 | 11:58
NDP: Stvorićemo bolju Srpsku
Na ulici, na štandovima, pri susretima sa građanima u prvih 7 dana kampanje građani Srpske su kandidatu za premijera SzP – Draganu Čaviću iznosili su osnovne probleme koji ih muče: nedostatak radnih mijesta, male penzije i plate, odlazak mladih, loša infrastruktura.

Poslije veličanstvenog skupa u Foči, sinoć je na redu bila MZ Borik u Banjaluci.

”Posebno ćemo se poslije izbora zalagati za vraćanje ukinutih boračkih prava koja su ukinuta izmjenom Zakona o penzionom osiguranju”, rekao je Čavić i dodao ”da je najmanje 40.000 boraca oštećeno i to retroaktivno što je potpuno neustavno”.

Čavić je naglasio da vraćanje penzija obaveza društva prema onima koji su stvarali Republiku Srpsku.



Upitan šta misli o rezultatima koje će ostvariti na izborima koalicija NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA, Čavić je naglasio da je optimista i da očekuje od 5 do 7 direktnih mandata.

”Mnogo bitnije od toga koliko će naša koalicija imati mandata je da li imamo plan i program koji ćemo sprovoditi kada dođemo na vlast”, naglasio je on.

”Moj program kao premijera je jasan i konkretan. Pogledajte ga. Prvi put u Srpskoj imate plan neke stranke ili koalicije šta će raditi prvi dan, prvih sedam dana, prvi mjesec, prvih 100 dana i prvu godinu.’

Na tribini u Boriku je pored Dragana Čavića govorio i predsjednik Gradskog odbora NDP-a Banjaluka Krsto Jandrić te kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Banjaluke.

(BN)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Re

15.09.2018 10:13

Ovaj narod ne zaslužuje bolju !!! Ovaj narod je ....

ODGOVORITE
Name

caci

15.09.2018 10:27

Baji sve ide po planu pred izbore kao sto sam i pisao. Kupuje budzetlije i penzionere povecanjima i jednokratnim davanjima. Tu su i tempirane posjete Moskvi, dolasci Vucica i Lavrova pred same izbore. Uz malo pjevanja i otvaranje kakve bolnice Baja po starom sigurnom receptu i ovaj put uzima 60-70% a vi se sprdajte s njim. On radi posao za sebe nema greske, a narod.nek.misli kako ce se desiti nesto samo od sebe bez izlaska na ulicu.

ODGOVORITE
Name

pfff

15.09.2018 10:27

Sad ste posteniji jel?pfff beee ,beee ,beeee

ODGOVORITE
Name

Kmeri

15.09.2018 10:29

Dole Djokic impuls I lazni socijalisti

ODGOVORITE
Name

Semberija

15.09.2018 11:42

Podrska Draganu Cavicu i nosiocu liste Cvijetinu Nikicu .Semberija je uz tebe Cvijetine jer ti si covjek koji si svima pomogao.Nisi kao ovi politicari samo u svoj dzep .

Name

Semberska banka radnik

15.09.2018 12:14

Pozdrav za najboljeg direktora svih vremena g-dina Cvijetina Nikica,moja porodica i rodbina ce za tebe glasati legendo.Znao je Dragan Cavic koja si ti ljudina i da ces opravdati rezultatom svojim jer te Semberija mnogo cijeni i postuje.

Name

BOBA

15.09.2018 12:03

MOJ GLAS IDE ČAVIĆU ZATO ŠTO SE GRČEVITO BORIO U SKUPŠTINI I IZNOSIO ISTINU O BAHATOSTI I URUŠAVANJU INSTITUCIJA.POZDRAV ZA NJEGA

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

15.09.2018 12:36

NDP u izbornoj jedinici 6 na celu sa Cvijetinom Nikicem pun pogodak.Covjek ima i zvanje i znanje.Doktor ekonomski nauka ,ostvaren na svim poljima,ne kao ovi sto su pokupovali diplome i studirali po 12 godina na drzavnim fakultetima.

Name

Re BOBA

15.09.2018 13:42

Kako brzo zaboravljaš da je Čavić kao Predsjednik Republike Srpske i predsjednik SDS prodao Izvještaj o događajima u i oko Srebrenice i Vojsku Republike Srpske. Zar mu nije dosta, šta to još treba prodati?

Name

Za Re Boba

15.09.2018 14:28

Nemas ti pojma budalo,ustani kada spomenes Cavicevo ime.Kao da si se probudio iz kome.