ШПА: Имбула лансирао ракету, Рајо уписао првенац!

Уеска без Јовановића поражена, "бомба" Имбуле! Рајо Ваљекано победио у гостима Уеску у 4. колу Примере.  Сјајан гол некадашњег играча Марсеља и Стоука.

Фудбал 14.09.2018 | 23:28
ШПА: Имбула лансирао ракету, Рајо уписао првенац!
Репрезентативац Србије, Александар Јовановић, због повреде листа коју је задобио на последњем окупљању "орлова", није био у могућности да брани гол Уеске против Рајо Ваљекана.

Гости из Мадрида победили су 1:0, што им је био први тријумф ове сезоне после два пораза. Иначе, Рајо има меч мање.

Уводни меч четвртог кола обележио је сјајан погодак Ђанелија Имбуле. Француз је потегао са преко 20 метара и искоса са леве стране сместио лопту у рашље у 29. минуту.

Уеска је у премијерној сезони у Ла Лиги у прва четири кола уписала победу, реми и два пораза.

Радује се Ваљекас, радују са навијача Раја! Ђанели Имбула, својевремено један од најскупљих фудбалера у историји Стоука, вечерас је постао јунак навијача клуба левичарске провинијенције из предграђа Мадрида. Рајо је у гостима савладао Уеску са 1:0 у утакмици четвртог кола Примере и уписао прву победу у елитном шпанском такмичењу у сезони.

А Имбула је у 29. минуту постигао један од најатрактивнијих голова у досадашњем току сезоне. Француски везиста је опалио лопту са неких 18 метара, а онда је попут пројектила завршила у горњем десном углу гола домаћина.

Уеска је нападала у другом полувремену, у 62. Минуту је чак и постигла изједначујући гол, али је он поништен због офсајда након што је главни судија консултовао ВАР технологију.

ШПАНИЈА 1 - 4. КОЛО:

Петак

Уеска - Рајо Ваљекано 0:1 (0:1)
/Имбула 29/ 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар