ŠPA: Imbula lansirao raketu, Rajo upisao prvenac!

Ueska bez Jovanovića poražena, "bomba" Imbule! Rajo Valjekano pobedio u gostima Uesku u 4. kolu Primere.  Sjajan gol nekadašnjeg igrača Marselja i Stouka.

Fudbal 14.09.2018 | 23:28
ŠPA: Imbula lansirao raketu, Rajo upisao prvenac!
Reprezentativac Srbije, Aleksandar Jovanović, zbog povrede lista koju je zadobio na poslednjem okupljanju "orlova", nije bio u mogućnosti da brani gol Ueske protiv Rajo Valjekana.

Gosti iz Madrida pobedili su 1:0, što im je bio prvi trijumf ove sezone posle dva poraza. Inače, Rajo ima meč manje.

Uvodni meč četvrtog kola obeležio je sjajan pogodak Đanelija Imbule. Francuz je potegao sa preko 20 metara i iskosa sa leve strane smestio loptu u rašlje u 29. minutu.

Ueska je u premijernoj sezoni u La Ligi u prva četiri kola upisala pobedu, remi i dva poraza.

Raduje se Valjekas, raduju sa navijača Raja! Đaneli Imbula, svojevremeno jedan od najskupljih fudbalera u istoriji Stouka, večeras je postao junak navijača kluba levičarske provinijencije iz predgrađa Madrida. Rajo je u gostima savladao Uesku sa 1:0 u utakmici četvrtog kola Primere i upisao prvu pobedu u elitnom španskom takmičenju u sezoni.

A Imbula je u 29. minutu postigao jedan od najatraktivnijih golova u dosadašnjem toku sezone. Francuski vezista je opalio loptu sa nekih 18 metara, a onda je poput projektila završila u gornjem desnom uglu gola domaćina.

Ueska je napadala u drugom poluvremenu, u 62. Minutu je čak i postigla izjednačujući gol, ali je on poništen zbog ofsajda nakon što je glavni sudija konsultovao VAR tehnologiju.

ŠPANIJA 1 - 4. KOLO:

Petak

Ueska - Rajo Valjekano 0:1 (0:1)
/Imbula 29/ 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar